Пребиха Иво Аръков, версиите са ревност, дългове или гей-скандал

МИКА И АРЪКОВАктьорът Иво Аръков беше пребит от неизвестни лица. Те го причакали в тъмното и се нахвърлили върху него с юмруци и ритници.

Аръков бил ступан яко, а на главата му има сериозна кървава рана, поради което е приет в болница. Само фактът, че с него е бил приятелят му Митко Малкия го спасил от по-сериозни последици. Актьорът е наранен и насинен, но все пак в адекватно състояние, за да обясни, че не познава нападателите  си и моли случаят да не се преекспонира, защото на всеки можело да се случи.

Най-вероятната причина е сплашване, смятат от полицията. Нито една вещ на жертвата не е взета, оставено е дори портмонето му и скъпия мобилен телефон. Биячите го ритали и удряли мълчаливо и само намесата на приятеля му го спасила от по-сериозни последствия.

Сплашването може да е по причина ревност, гадаят журналисти. Наскоро Иво беше изритан от гаджето си Мика Стоичкова и започна бързо да се заглежда по други моми, даже и момци. Тия дни той беше засечен с Мариус Куркински, а двамата уж говорили за театрална постановка и участието му в нея.

Втората причина може да се дългове, предполагат запознати.  Иво има мексикански ресторант и взе кредит, за да го открие, но после съдружникът му го изостави и той откупи дяла му. Говори се, че Мика му дала пари назаем за това и сега семейството си ги иска.

Третата вероятност е гей-скандал, тъй като за актьора се носят слухове, че е еднакво харесван от мъже и от жени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.