Правната комисия в НС отхвърли референдума на „Възраждане“ за запазване на лева! + Коментарът на Костадинов! (С ВИДЕО)

Правната комисия отхвърли предложението за провеждане на национален референдум с въпрос „Съгласни ли сте българският лев да бъде единствена официална валута в България до 2043 година?“. Против гласуваха от ДПС и ПП-ДБ, в подкрепа на провеждането гласуваха от „Възраждане“, „БСП за България“ и „Има такъв народ“, а ГЕРБ-СДС йезуитски се въздържаха.

Становището на комисията към Народното събрание е, че не следва да се проведе референдум с този въпрос.

Мирослав Иванов от ПП-ДБ заяви по време на дебатите, че след като се произнесе Народното събрание, последната санкционна инстанция е Конституционният съд и той може да прецени дали решението на парламента е правилно.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов отговори, че законът е ясен и категоричен и той гласи, че когато има повече от 400 хиляди подписа, Народното събрание не преценява нищо, а единствено гласува.

Смиляна Кръстева от „БСП за България“ заяви, че нейната парламентарна група ще подкрепи провеждането на референдума в знак на уважение към 470-те хиляди българи, подписали искането, както и по причина „да дадем власт на народа, те да гласуват и вземат това решение, защото колкото повече референдуми провеждаме, е толкова по-добре за демокрацията“.

От ГЕРБ-СДС и ДПС не изразиха позиция по време на дебатите.

Вижте коментарът по темата на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов! ДЕМОКРАЦИЯТА РУХНА!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

20 коментара

  1. Въпросът с влизането ни в еврозоната и вкарването ни във войната е спешен, искат да ни оглозгат до кости,да ни приравнят с най-задлъжнелите държави и да ни отнемат оръжието.Гледайте Нако Стефанов и Ченалова в Поглед.

  2. Ако те е страх, че кучето започва да хапе, го вързваш и не ти пука, ще умре ли от глад и жажда или просто ще се усмири. За чифутите от САЩ и еврОПейските им слуги, ние сме това куче!

    • Политически неудобен е. Не следва религията – нато и ес. Нали затова се опитаха да отнемат сина му. Формулировката е за неблагоприятна семейна среда.

    • Сега е момента зеленият чорап да се направи на мъж и да свика референдум за спасяването на лева :)

  3. Знаете ли кое е най-смешното в ситуацията? Спорът така или инак да стане не се решава тук в България. Световната тектоника бушува и дали нашите „демократи“ ще спечелят поредната юридически нагодена победа или не, няма никакво значение. Това е тест, кой е родолюбец, кой е мислещ човек и кой е честен пред хората, с които и всред които живее. Аз лично на изявени юристи не вярвам, защото такава им е науката, да следваш вятъра. Крият се зад конституции, закони, наредби и дори обяви на таблото в общината, но позиция, еднозначна и неотстъпна, не чакай от тях, особено ако не носи изгода!

  4. Браво на Коста и шайка за добре свършената работа- със сигурност ще си получите комисионните.
    Сега разбрахте ли, че докато не хванете акато четирейсет и колкото щете- нема да ви бъде, другари и другарки!

    • Колко аката си държала в ръце и на колко знаеш местонахождението в момента? Радикалните изяви са истински вредни, когато някой търси повод да окупира страната. Виж, тогава вече ще стане трудно.

      • Еми Иване, освен да викам попа да ни опява, за друго не се сещам. Ти предложения имаш ли? Или ще се заяждаш с мен?

      • Мина, рано е още за поп.
        Малко им остана на хазарската мафия и рано или късно ще бъдат избити.
        Въпроса е да не ни затрият, докато умират.
        След мрака винаги идва светлина, но съм убеден, че лошото за нас предстои. Има още да патим, след като спахме 33 г.

      • Подобни призиви не са в ничий интерес, дори не са в интерес на сайта. Замисли се!

  5. ДПС внася проектозакон за корозивните инвестиции. Демек, без разрешението на американското посолство в България преки чуждестранни инвестиции са невъзможни. За да бранят евроатлантизма, руснаците и китайците да го духат. Тотално заробване на България, дори санкциите някога да паднат, оставаме под хазарско робство.
    ––––––––––
    Герб, ППДБ и ДПС пък доказаха своя антибългаризъм, не само с отношението си към Референдума за спасяване на българския лев.
    Внасят закон с искане всеки българин да бъде поробен, чрез промените в закона за домашното насилие.
    По донос без доказателства всеки българин ще може да бъде изхвърлен от къщата си за 24 часа. И да бъде вписан в регистър за социално унищожение.
    Ако бащата или майката не се кланят на американският джендър-диктат – крадат им детето или им конфискуват къщата.
    Всеки социален работник, дори небългарин без доказателствена обективност ще може да отнема българските деца от родителите им.
    ––––––––––––-
    Но важното е да сме толерантни и горди еврогейци и да не ни лишат от демократични ГМО банани.

    • Гледах клип вчера- в Германия взеха насилствено дете от семейството му социалните с полиция, защото родителите му държали на традиционните ценности и били против лгб…
      Детето беше около шест годишно, измъкнаха го насилствено от дома му, скъса се да крещи и да плаче!

      • Това ни чака и нас, тъй като спахме 33 г. и се правехме на еврогейове и толерантни роби.
        Всички дето ме псуваха и смяха през последните 20 г. сега да се чудят как да вардят децата си.
        Бил съм путинист, кремълски трол, азиатец…… е сега като им додат в къщите да търсят еврогейовите да ги спасяват.
        Освен това чрез закона на ГРОП, ще могат да ни конфискуват и къщите – ставаме враг на народа, ако не се кланяме на евросектата :)

  6. Тези дето са се насочели към спасението на село, също ще бъдат „порязани“.
    Джендърхалифата готви пълна забрана за отглеждане на домашни животни по селата.

    • Това ни чака!
      Ама обясни го на оФцете, за които не е радикално, че касапина е влязъл с голямата секира в къщата им да им резне тиквите!
      Но е радикално, ако някоя оФца надигне глас, че има право да се защити!

      • Забраната ще е не само за животни, а за всякаква селскостопанска продукция! Включая ще бъдат забранени и билките!
        В Германия вече им е забранено да берат повече от един букет в горите!
        Честито на емигрантите!

      • България е подготвена за военни действия и просто се чака заповедта. Въпрос на време да се включим. Така Русия ще има пълното право да атакува някои оръжейни складове и летища на наша територия и ще се сбъдне мечтата на хазарската мафия за по-голяма война, в която вече няма да е само в Украйна.

        След 2020 г. мисля, че всеки трябва да се е събудил и да не вярва в съвпадения. Създават ни сцена след сцена и театъра, в която да участваме не спира. Ковид чума, доброзорна ваксинация, война, оръжия, ядрена заплаха ……. с цел поробване на населението.

        Нещата се случват, за да задействат в нас определени процеси в нашата психика и в разбирането ни за света и реалността. Скоро в Европа ще видим и терористични атаки. Ще бъдат сериозни и добре организирани, за да създадат хаос и паника.

        Тези терористични атаки ще имат ТВ-задачата да получат огромна публичност. Ще ни обясняват по телевизора, че ще бъдат нападнати и други държави и незабавно, трябва да се въведат специфични ограничения за сигурността на гражданите.

        Това ще е с цел подчинението на народа, които трябва да спазва препоръките и заповедите на своите господари. Ще ни разказват за отравяне на питейната вода и на храната, за да създават допълнителен страх. Като в името на нашата безопасност, трябва да станем още по-послушни роби.

        Ще бъде обяснено, че сме във война с Русия, която ни заплашва с ядрено оръжие, но има и агенти в нашата страна, които искат да ни взривяват и отровят. Вълните от дискусии и загриженост ще бъде издигната в култ, само за да се създаде усещане у шебека от нова заплаха и голяма опасност, за да въведат новите ограничения.
        Кой разбрал, разбрал!

    • Във Великобритания вече призовават за въвеждане на военно положение и пряко включване във войната. Предизвикания от глобалистите хаос във Франция и Германия също водят натам. В Италия въведоха нови, по-строги мерки срещу кобито и задължителна фъкшитация- влизат в сила от 15 октомври(явно това ще им е теста и за останалите държави).
      Голям кошмар!

  7. Браво на всички участници.Вече ни правят абсолютни аборигени, трябвало да сме щастливи от посещението на Зеленския, Кулебата и той ще запълни предаванията. Трябва да намразим Русия и да им се оставим да ни унищожават.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.