Полк. Дъглас Макгрегър: За какви Танкове бълнуват САЩ и НАТО при условие, че Русия разполага с Хиперзвукови Ракети?!

Руската армия не може да бъде победена, САЩ и ЕС трябва да се примирят с провала си, категоричен е американският полковник.

„Разбирам нежеланието на германците да доставят на Украйна своите тежки танкове „Леопард“. Този тип танк е най-подходящ да бъде пратен в Украйна, защото е най-масов в страните от НАТО – общо в Европа от него има 3 000 бр., лесен е за управление и за него има много резервни части. Но немците се опъват. Мисля, че те основателно се страхуват, че ще станат за смях. Защото още щом стъпят на украинска земя, тези танкове ще бъдат изпепелени. Същите страхове изпитват и нашите в Пентагона относно доставката на танковете Abrams. Няма как и едните, и другите да не знаят, че руснаците разполагат с огромно количество хиперзвукови ракети, които те просто ще пратят на лов за западни тежки танкове. Тези ракети не могат да бъдат спрени от никое ПВО. Украинската армия просто се разпада и САЩ не могат да направят нищо по въпроса. Затова може би и бълнуват как щели да изпратят голямо количество танкове, с които щели да обърнат войната в полза на Киев“. Това заяви в интервю днес полк. Макгрегър.

Той добави, че повечето сериозни западни военни експерти считат, че край на този въоръжен конфликт ще сложи скорошно съвместно руско-белоруско настъпление в Северна Украйна от територията на Беларус.

Миналия месец Минск и Москва договориха единно отбранително пространство и Русия прехвърли свой военен контингент на територията на Беларус.

Тъй като украинско-полската граница е единственият коридор за всички западни доставки към Киев, установяването на руски контрол върху него откъм Беларус ще доведе до прекратяване на военните действия и ще даде началото на трансформация в армията и обществото в Украйна, което ще доведе до мирни преговори при условия, диктувани от Москва.

Самонадеяният Запад въвлече Украйна в безперспективен конфликт

Нито Украйна, нито западните страни получиха желаните резултати от конфликта с Русия, което поставя под въпрос неговата целесъобразност, смята Макгрегър. Конфронтацията с Москва е безсмислена: руската армия не може да бъде победена. Затова САЩ и ЕС ще трябва да се примирят с провала си, счита военният експерт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

35 коментара

  1. Войната е сблъсък не само на сила, а и на смелост, издържливост и … организация. Ако разгледаме разликата в организацията, която Русия е наследила от СССР и тази на запада, ще открием две много важни разлики. Военната индустрия на запад е частна, а в Русия – държавна. В мирно време предимството е за запада, еднозначно. Частникът е активен, търси иновации, търси пазари, дава рушвети за да пробута продукцията си. Държавното предприятие зависи от разни фактори и е много по инертно в развитието. Добре, но във война, нещата се обръщат. Войната я води държавата и нейните лостове са в пъти по-мощни от тези на най-предприемчивият собственик. Освен това приоритетът е победа, а не печалба. Руските инженери заложиха на модулност на новата техника, при това съвместима със старите образци, което е изключително предимство за всяка военна техника. Боят е едно непрекъснато чупене и унищожаване и ако модел А и модел Б не са съвместими трябват ремонтни работилници, инструмент и квалифициран персонал. Добре, всички ще си закарат таралясниците в Украйна. Вярно е украинците са големи изобретатели и майстори, но това и за тях ще е в повече. Единното НАТО се обслужва от куп конкуриращи се фирми и техните конкуриращи се подизпълнители, а в „простата“ Русия всичко е под една шапка и с една цел. Сгрешиха западните, че решиха да се състезават с война, а не с мир.

    • Въх, сорсо-сатаниста се активирал да ни информира колко по-добре е да си частник, отколкото да има държавно…… Абе мисловно пигмейче, ако наистина има държава и ти направи нужните регулации, ще намериш пазар на куково лято, на колкото и иновации да си способен.
      Държава не означава множественият протекторат – България, която всеки клеца в която си поза пожелае. Първо се ограмоти, пък после се вживявай в ролята на ментор.
      натУ-то имало конкуренция ….. ти да видиш…. Произведоха нов модел ф16 – модел 71 година. Аз утре си слагам стерео на дядо в москвича и го пребоядисвам, а ти ела го купи на цената на ново порше.

      • Фъки, работи над четене с разбиране, че този език ти е като чужд! За злобата, безадресна лечение няма, но понеже си християнин, може да започнеш с жабуркане със светена вода. Ако злобата не изчезна, поне на зъболекар няма да ходиш!

      • Ето тука нещо и от АТАНАС БУРОВ!!!
        „Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го – грях няма.
        – Кои са те?
        – Аз ги казах вече… Първо – Майката, второ – Родината, трето – армията, Българската армия, и четвърто – Русия.
        Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата ѝ колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам – който не обича Русия, независимо какво управление има тя – той е враг на България. А който говори лошо за войската ни – заслужава удар в тила и смърт…“

      • Хубаво го е казал господин банкерът, но ти разбра ли го или само последното ти е важно? Аз ще ти кажа друго, хунвейбинщината е по-вредна от сороспилъка, понеже едното ще изчезне заедно с парите на Сорос, а другото е за винаги!

      • Трудно разбирам, затова споделям с теб да ми превеждаш. За къде сме без националните си предатели, за които българско царство е нещо лошо, а мюсюлмански халифат е нещо суперско.

      • Едва ли ще седна пак да ти обяснявам, нещо което и предният път не беше разбрал. Търси си сам информация, какво е халифат, права и задължения на гражданите му, сравнявай, мисли, псувай, каквото искаш.

  2. Полковник,чест и почитания!Аз също смятам,че Руската армия е Непобедима! Но тук някои драскачи смятат че съм голям оптимист.Истината винаги е на страната на Силният!А СИЛНИЯТ Е РУСИЯ!!!

  3. Имаше някакво учение на натовците,не си спомням къде.Но,беше хванал студ,а те горките нямали „термо-бельо“.И като за зла шега,липсвала тоалетна хартия…Май,че някакъв корвет се беше сблъскал с товарен коръб и потъна.Да се чуди човек,преди години как военните флотилии са се оправяли без радари,сонори и gps?Ами,десанта на морските пехотинци с хамарите дето падаха като круши(не се отваряха парашутите им!?…Една елитна и много добре подготвена армия остави толкова много скраб (от пантери,тигри,фердинади)по полетата на „подчовеците“!Не знам дали го има още този клип в тубата:Ветеран от вермахта,плачейки разказва….“Франция я преминахме за две седмици,а в Сталинград за две седмици,не можехме да преминем от единя тротоар на другия!

  4. Не четат ли нашите политически ПУЯЦИ подобна информация, не могат ли да си представят че и в тази европейска война ще победи отново Русия, както го направи през ВСВ.Няма да спра да се питам, кое е по-силно при тях,тъпотата ли, продажността ли, или страха.За подлостта вече няма съмнение. Цяла България знае, че Бойко е прочел само една книга, че не може да обели и дума на чужд език, че хал хабер няма нито от дипломация, нито от икономика. Другите обаче, т.н. интелигенция, къде са. Нямали някоя аша медия да каже, че след като брадърите убиха Кадафи и Садам Хюсеин, щото не искали да си продават петрола за долари, днес Саудитска Арабия спира да продава своя за долари.От което следва, че присъдат на американския долар е вече прочетена, и всеки който къта долари за черни дни трябва да се освободи от тях.

    • Аз знам, че СА се договори да продава петрола си на Китай срещу юани. Ти това че СА спира тотал да продава петрола си за долари къде го прочете. Дай линк.

  5. С какъв „сурат“ ще се явяват пред народа сегашните продажници, които осъдиха гневно руската агресия, които плачеха за изпращане на оръжие в Украина за да се убиват руснаци.С какъв „сурат“ ще ни обясняват своите действия, когато Русия спечели.Поне за Ванга да бяха чували изродите, която е предсказала тази победа много отдавна.България върви по същия път на Украина, дано не остане време да се бием с братята.Човек и държава трябва да е винаги на страната на ИСТИНАТА,не на силния.Не го ли научихме този урок от предишните две войни.

  6. Уважение към Иван. Изложените тези явно много ядосват определени читатели в сайта – защо ли? Да си противник на държавата означава между другото и да си открит противник и на Америка – тя не е механичен сбор от милиардери а също е някаква държава – по-калпава и от нашата. Потеже там държавното регулиране е малко по“Демократично“ от това в България, днес – да именно днес те са фалирали на държавно ниво а ние още не сме. Темата за държавата и частната инициатива е огромна и не е дадена за главите на …….. Всеки има право на избор.Ако започна да изреждам провалите на българския избор – Баневи, Пеевски,Гергов,……… няма да ми стигне денят. Група тарикати откраднаха заводите на България – къде е Кремиковци бе п.. тьо без извинение! Ха сега иди и си купувай желязо от съседите да видиш дали е хубаво. Друг завод с 14 хиляди работници в родния ми град чака да бъде разрушен – най-големият на Черно море! А на тяхно място няма напън от частни предприемачи да построят нещо ново – да знаеш защо? Аз знам но няма да те отварям, защото не ти трябва. Гледай телевизия и това е!

    • Тези, изложени на база лични нападки, не са тези. Някои “елементи” проявяват явна вербална агресия, мимикрия, липса на емпатично и асертивно отношение към останалите коментатори. Мания за величие, превъзходство и арогантност. Гарнирани с негативна фиксация към личността на конкретни коментатори. Отклоненията им са за специализирани заведения- каквото не е равно на сайт за търсене на истина, споделяне и патриотизъм. С такива не си заслужава загуба на време и енергия.
      Съответния елемент се обърна към нас: “вие българите”.
      Изводите си ги правете сами.

    • Благодаря за подкрепата! Дразнещо, когато някой чете само името и вече слюнката му се е спуснала. Има статия, аз да кажем имам наблюдения и ги споделям. Няма проблем някой да мисли по друг начин, но агресивното хунвейбинство не е опонент, то само размива темата. Всеки е дошъл тук, да прочете нещо различно от основният поток. Не е проблем и в обсъждането на тези информации да има различни мнения.

      • Благодари!
        На сатана!
        Денонощно дежуриш- имаш си екип за опозиция!
        Не на мен тия пич- иванчо хаджипенчович!
        Соросоид до мозъка на костите си!
        Забавляващ се с негативна фиксация към някои коментиращи- говореща за тежка социопатична патология.!

  7. Целта на въвеждане на еврото е заради въвеждане на единна цифрова валута и системата за социален кредитен рейтинг.
    Ще плащаме въздуха, който дишаме. Ще приватизират водата- ще плащаме и дъждовете. За да нямаме достъп до вода. Вече са правили опит в Боливия- заради въставането на населението, правителството се е принудило да го отмени.
    Започнали са да слагат стрити насекоми в храната- може да е обозначено, в повечето случаи не е. Най- вече в джънк фууд- чипсове, крекери, дори хляб.
    Хитиновата обвивка на насекомите не само не се усвоява от човешкия организъм- полизахаридите в нея имат силен мутагенен и канцерогенен ефект. Внимавайте с каква храна се храните. Колкото по- проста- толкова по- добре.

  8. Освен човешкия вид, на планетата ни съществува друг вид: този вид не е създаден по Божий образ и подобие. Този вид е предател сред човешките същества и наш враг. Той няма душа, няма съвест и няма морал. Този вид е имплантиран сред нас с една цел- да обслужва сатаната.
    По това ще го познаете. Той не е наш и не е човек.
    От 1500 години този сатанински вид има за цел да изтреби християните и славяните.
    Това е черна секта. Служеща на сатаната.
    Разберете- изглеждат като нас, но не са. “Те” са друг вид.
    “Те” са сред нас. Мимикрират и се преобличат според ситуацията. “Те” са черна сатанинска секта. От 1500 години са крадяли бебетата на славяните, за да ги принасят в жертва на сатана. Затова Киевска Рус ги е преследвала и изгонила.
    Княз Аспарух не е бягал- дошъл е да защити България от сатанинската секта на хазарите.

  9. България е окупирана от вражески сили. Идиотите, които опитват да ми налагат вяра и мнение- да си гледат тяхната работа.
    Също жертвите, които благославят и очакват спасител!
    Спорещите за съществуването на Бог- също.
    Гледайте си вашия път и не ми налагайте елементарното си, обусловено от консуматорство и материализъм мнение!
    Да ви развеселя:)
    “А вий…вий сте идоти!”

  10. Чакате спасител. Няма спасител! БГ е изпращала оръжие за убийство на руснаци! Кирчо и Асенчо бяха подставни лица за фалит на фирмата бг!
    Евро парите ви ги изпращат и изпират през фирмата бг!
    Както го направиха в осрайна!
    Вие наистина сте идиоти!

  11. Плюете събратята си, които искат България за вас и децата ви! Плюете всичко българско! Дори не знаете, че милеещите за България са готови да дадат живота си за вас и вашите деца! Удобно ви е да обслужватв чужди интереси! Не- няма да стане!
    Защото сте идиоти!

  12. Иве, няма да споря с теб за съществуването на Христос!
    Не ми налагай мнението си. Включително не съм съгласна българите да ходят на фронта в осрайна.
    Вярвай в каквото искаш- не ми налагай твоите вярвания!
    Хайде нема нужда българския мъж да бъде наказан, за да реализира фантазиите на недотакована жена!

  13. Екипът на рогатата улица не се свежда до един. Поне трима са- дежурят денонощно и им плащат да оборват всяко наше мнение. Тоест- когато иванчо хаджипенчович ви опонира- зад него стоят поне трима, на които се плаща да ви опонират. Най- успелият получава най- голям бонус:)
    Търсят всякакви “доказателства” и “проучвания”.
    Зад иванчо стои група антибългарска мафия.
    Наблюдавайте:)

    • Хич да не ти пука. Те знаят че не могат да ни оборят, просто се опитват да приспят податливите на робство българи.

  14. Българи!
    Кога ще разберете, че чужди сили са овладяли България! Благодарение на българоубийци и подписвачи на хартии!
    Ние вече нямаме Родина- тя е продадена и предадена!
    ПРОДАДЕНА!
    Вие съгласни ли сте!?
    Родината ни, заради която моите и твоите предци са проляли кръвта си!
    Ти съгласен ли си, робе проклет!
    Проклет да бъдеш, ако не защитиш Родината и децата на България!
    Долен роб!

  15. _IYI,Нищо не налагам.Просто трябва катаклизъм,че да се освести народа!

  16. А по повод Христос,всеки си има някаква Вяра.Лично аз съм Атеист,но който иска да си изповяда каквато вяра му харесва.Въпрос на гледна точка!Не налагам нищо,просто споделям.

    • Добре. Значи сме на едно мнение: аз вярвам, ти не вярваш. Не ти налагам моята вяра, но няма да допусна ти като невярващ атеист да ми налагаш твоята!
      Понеже много ви знаят устите на всичките- явно не сте наясно, че докато си седите вкъщи и си пиете вино- има половин милион българи, готови да се бият за вас и децата ви!
      Затова, след като нищо точно вие с големите усти не правите- смирете се малко, или помогнете!

  17. Нещо бъркаш,IYI! Лично аз не налагам нищо. Това,че някой има различно мнение,не бива да бъде нападан.По тоя повод Братята Руснаци не се обясняват,а действат.Ето пример за нас.Дела,това е.А това,че 20% сме будни,а другите са в кома е очевадно.Надявам се,че не се сърдиш.Нищо лично.И докато някои пият отбрани питиета,ние работим,за да издържаме циганския табор.

  18. Защо се джавкати по фейса Кучетата лает а кервана си върви това се отнася за Българския парламент и българските управници Истената е в Русия сигурна съм 99% и не само аз аи повече от половината България продажниците са малко страхливците също

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.