ПЛАЧЕТЕ ЗА ПАРИЖ – СТОЛИЦАТА НА РАЗВРАТА – Коментар на Милена Върбанова

Ако правителствата на християнските държави, изпратили свои делегации на „олимпиадата“ в Париж, имаха капка достойнство и чувство за отговорност пред народите си, те трябваше тутакси да отзоват обратно своите спортисти и журналисти! Християнският свят – католици, православни и протестанти – трябваше да обяви бойкот до дупка на Франция, докато накрая коренните французи – наследници на Версингеторикс, бъдат принудени да осъзнаят, че трябва да се отърват от гнусната ротшилдовска клика, която вече 250 години ги унищожава и опозорява.

Нека Макаронът и Бабетата му или нейният трансексуален „брат“, който се пада хем съпруга, хем шурей на Макрон ( прекалено сложно е да се разплетат техните роднински връзки ), да си играят сами на „олимпийския стадион“. Кощунството с Новия завет и най-съкровените чувства на християните, противоречи не само на принципите, върху които е изградена Франция, не само на гостоприемството, което задължава стопанина да не обижда госта си, но и на самия дух на олимпийските игри. Какъв е смисълът тая пошла гавра в Париж да продължава? Кому вече са нужни олимпийските победи и медали? Олимпийският огън е осквернен, настроението е отвратително. Ако аз бях на мястото на българските съзтезатели, щях да плюя и начаса да се върна в България. Няма победа там, дето няма Бог. Такава „победа“ ще бъде посветена единствено на сатаната – „богът“ на ротшилдите и техните ибрици.

Обръщам вниманието на българите и върху друг момент от „шоуто“, който сякаш никой не забеляза. Един обезглавен манекен (на снимката горе- б.р.) в пищна кървавочервена рокля от края на 18 в. се подаваше от прозорец на Тюйлери (извинявам се, ако неправилно съм идентифицирала сградата ) и отрязаната му глава във фризирана перука напяваше: „Les aristocrates on les pendra“ ( „ще обесим аристократите“ ) – рефрен от зловещата популярна песничка „Са ира“ по време на френската „революция“ и кървавия Терор от 1793 г. Експонирането на тая кукла, представляваща гилотинираната кралица Мария-Антоанета, е гавра с някогашна християнска Франция и заплаха към консервативните политически сили, които се стремят да спасят малкото, което е останало от страната им.

Подир тоя разгул на сатанизма и за слепците стана ясно кой стои зад провокативните карикатури на „Шарли Ебдо“. Същата отровна сган, която насъсква една срещу друга двете основни монотеистични религии – християнство и ислям. А имаше милиони идиоти, които си бяха закачили отличителен знак „Аз съм Шарли Ебдо“ – по същия начин, по който лепнаха на профилите си синьо-жълтия хазарски байряк.

На снимката: авторът Милена Върбанова

Ясно е, че никому неизвестното досега десеторазрядно режисьорче от Руан, Тома Жоли (на снимката долу), който е „идеен ръководител“ и реализатор на „шоуто“ ( Jolly – френско име ли е това или поклон пред холивудския идол Анджелина? ), е избрано специално, за да блъвне сатанистката концепция в нейния най-пошъл и грубиянски вариант. Вижте снимките му – то вони на педерастия и самодоволство. Явно инструкциите за внушенията на „спектакъла“ са спуснати от най-високо ( или от „най-дълбоко“ ) място и никой що-годе уважаващ себе си френски творец не се е съгласил да ги осъществи. Техен изразител може да бъде само същество без елементарен разум, талант и морал – като блудното руанско гейче, което днес неолибералните медии люлеят в люлката на „славата“.

На снимката: Тома Жоли – „идеен ръководител“ и реализатор на „шоуто“

Надявам се, че ще последва реакция от БПЦ и от Патриарх Даниил срещу невижданата досега антихристиянска оргия, разиграла се в Париж. Да чакаме достойна дума от Главчо, Радев и Сбирщината е все едно да бъркаме в празен полог под ялова курица.

Смятах, че поне латиноамериканските нации ще се възмутят и ще отзоват своите представители, но и това не се случи.

Колкото до антипапата, обслужващ сатанизма във Ватикана, той е ясен – дд сигурно е съгласувала с него провокациите при откриването на „олимпиадата“ в Париж и той с бащински жест ги е благословил. Както благослови с мълчанието си изтреблението на два и половина милиона палестинци в Газа.

Впрочем дали израелските спортисти ще спечелят медали в Париж – как мислите? Обзалагам се, че ще си поделят златните медали с Украйна – фифти-фифти. И това ще бъдат последните олимпийски игри в историята на човечеството.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

28 коментара

  1. Не се посвениха да осквернят и „Тайната вечеря“, шедьовър на християнската живопис. Може би, защото Франция години наред беше символ на достиженията в духовната култура сега е избрана да бъда символ на моралния упадък на човешката цивилизация.
    А статията на Милена Върбанова, както винаги носи печата на автор от висока класа.

  2. Не толкова отдавна, когато четях статиите на уважаваната госпожа Върбанова , аз неизменно усещах топло чувство на симпатия, съпричастност и пълно одобрение. От скоро нещата се промениха. Тази топлина бе изместена от едно строго и неподвластно на емоции чувство – това на тотално превъзходство. Да сега аз чувствам и знам, че Върбанова е не само историк, писател , журналист и смел човек, тя е гений. В пълния аспект на това понятие. Чувствам превилегията за себе си, да мога да чета написаното от нея и да разсъждавам за това, което тя е искала да предаде с думи. Това чувство е силно рационално и отдалечено от естествената човешка симпатия но то е и двигател на всяко развитие в това число и на моето, което дължа на нея – милата Милена. Бъде здрава. Тези които могат,те разбират и харесват. А ти пешаш за тях!

  3. Какви хубав материали има и в независими чужди медии в потвърждение на горния материал.“Les Jeux olympiques de Paris : le championnat de la russophobie“ Олимпиадата в Париж, олимпиада на русофобията и на духовната деградация на западния елит.

  4. С тази олимпиада ни програмират мозъците и съзнанието. В Европа в близко бъдеще ще има много кръв, убийства и много огън/палежи. Извратените рептиловидни-дегенерати, които управляват светът, винаги показват в изкуството/та, какво ще се случва занапред в светът. Който видял-видял, който чул-чул, който разбрал-разбрал!

  5. С тази олимпиада ни програмират мозъците и съзнанието. В близко бъдеще в Европа ще има много кръв, убийства и палежи/огън. Извратените рептиловидни-дегенеративни, които управляват светът, винаги показват в изкуството/та, какво ще се случи/ва в близко бъдеще. Който чул-чул, който разбрал-разбрал,който видял-видял!

  6. С тази олимпиада ни програмират съзнанието и мозъците ни. Извратените рептиловидни дегенерати ни показват в изкуството/та, какво ще се случва в близко бъдеще в светът. В Европа ще има много кръв, насилие, убийства и пожари/огън. Който разбрал-разбрал, който видял-видял, който чул-чул!

  7. Скъпи приятели, Христина, г-да Кънчев и Иванов, „Киро“, благодаря за вашите коментари, които в много отношения допълват статията. Току-що прочетох „една друга гледна точка“ – пост на българка, живееща във Франция, който е публикуван в сайта „Марица“ и е изведен на челно място в Гугъл. Това е патетично, възторжено, блудкаво, тъжно и смешно творение на псевдоинтелигент,презиращ родината си и напълно отчужден от нея. Госпожата ни обвинява, че нищо не сме разбрали и нищо не сме могли да видим, защото нямаме очи за Франция и нейната култура. Странно, сред тези, които емигрираха във Франция, има много такива плондери. Явно средата там е напълно отровена. А сега към г-н Кънчев: Моля Ви, господин Кънчев, не ме наричайте „гений“, хората „ще ме вземат на мезе“, както се казваше някога. „Гений“ е много голяма дума. Пушкин е гений. Ботев е гений. Моцарт е гений. Бетовен е гений. А аз съм само Милена Върбанова от Враца. Не смятам, че досега съм написала нещо особено талантливо, камо ли гениално. Уви, нашата епоха не е родила нито един гений. Освен гения на посредствеността. Но, ако оставим настрана тия разсъждения, аз сърдечно Ви благодаря и съм признателна, че сте мой верен и мъдър читател.

  8. Замислете се как биха реагирали и как са реагирали мюсюлманите в подобна ситуация! Едва ли биха проявили толерантност към гаврата. Добре, оставяме на страна другите, как реагираха българските медии? Мълчаха, забраниха коментарите, чакаха указания. БПЦ нещо да каза? Защо изобщо се възмущавате? Демокрацията изисква жертви и си ги взема като Кали. Поставят ви избор, или вашите или „демократичните“ ценности и в интерес на „демокрацията“, „европейското семейство“ и всякакви дърадъризми ние трябва да си вържем очите, да си зашием устите и да си набутаме ръцете в сенчесто място… Така е по християнски, давай бузата. Има избор, отчаяние или гняв, но второто не е по християнски.

    • Напълно си прав. Според християнската вяра отчаянието е грях. Що се отнася до гнева- Христос е проявил такъв и е обърнал сергиите на търговците в храма!
      Изводите-всеки да си ги прави.
      Така че- примирението не е по християнски.
      Моля!
      Има разлика между примирение и смирение.
      Смирението е пред Бог!
      Примирението е пред елементи, иззели насилствено и манипулативно функцията на Бог!
      Отнели насилствено свободната ни воля! Взимащи решения вместо нас!
      Т.е.- сатан.

      • Тълкувай си, но „гняв“ е един от смъртните грехове. Колкото и да се самоубеждавате, тази религия е направена от хора, които искат да подчинят други хора.

      • Иване, това е от сайта на Сливенска Митрополия:
        За гнева- кога е смъртен грях:

        6. Гняв – непримирим и готов на страшни разрушения гняв, по примера на Ирод,
        които в гнева си избил Витлеемските младенци!

        Напълно ясно- гневът е грях, когато е разрушителен!
        Гневът е емоция, съответно енергия- дадена ни от Бог!
        И е напълно нормално като човеци да изпитваме тази емоция, без да я отричаме!
        Въпросът е, че тази емоция(енергия), може да бъде трансформирана по здрав начин!
        Като например да осветлиш плановете на злото, или да защитиш границите си- физически, емоционални, духовни.
        Така че не ми чети Евангелието като Дявола!

  9. Отрефлексирана перверзия с двойно дъно, естетика изкуство фаворизиран жанр на педерасти за значимост, по било би било пърформацията философия на трагедията да се назове, има ли надежда за отхвърлените от наука и морала, с вътрешно страшно и стихийно и страх от метафизичната си неуместност

  10. Отрефлексирана перверзия с двойно дъно, естетика изкуство фаворизиран жанр на педерасти за значимост, по било би било пърформацията философия на трагедията да се назове, има ли надежда за отхвърлените от наука и морала, с вътрешно страшно и стихийност и страх от метафизичната си неуместност

  11. Г-жо Върбанова, знаете ли, защо западните държави са материално богати? Отговорът е много прост: богатството е издигнато в култ, и са богати, защото са заграбвали природните ресурсите на другите държави векове наред, и са експлоатирали и заробвали народите им. Когато една държава е материално и финансова богата, тогава паразитилиращата класа се храни обилно от трудът, потта и енергията на населението си, които ги наричат: граждани, физически лица, персони и т.н. В западните държави данъците са убийствени за населенията им, но за сметка на клетите граждани-гои и плебеи, сатанизираната клика на рептилите-Ротшилд, Рокфелер, Вартбург, Морган, Медичи, Алдобрандини, Крупс, Сакскобургите-Уиндзор и много други фамилии стават все по-богати. Колко повече харчиш, толкова повече правиш богати рептилските фамилии с данъците си, които плащаш те ти крадят парите много финно. В България е същата схема-парите отиват за същите гореспоменати гущероподобни извратени индивиди, които са си създали нашите дегенерати като: Бойко-Канибала, и Румбата -Тримореца, които са братя и са синове на похотливия баща-Тодор Живков.А пък Тошко е син на Фердинанд от рептилската немска династия-Сакс-Кубург и Гота

  12. Вок философията философия на трагедията, имат ли надежда тези отхвърлени от науката и морала, в страх от ужаса открили в себе си и метафизичната си неуместност

  13. Уважаема госпожо Върбанова,
    Използваните от мен изразни средства в това число и спрямо Вас са единствено израз на моето лично мнение, правото на кое никой и по никакъв начин не може да ми отнеме. Аз не мога да споделям реакциите на някои „алитерати“ и понеже по природа съм заядлив дъртак, колко от тях могат да накарат група известни професори да замълчат, нещо което Вие постигнахте почти на шега. Имам доста лични приятели в този научен ранг и знам колко „лесни “ интелектуални противници са те. Благодарение на Вас аз надникнах, напълно неподготвен в историята на нашия народ и трябва да споделя засрамен , че научих неща които до този момент не знаех. Кой с какво си „замезва“ мен не ме интересува. Вълнуват ме написаните от Вас книги, Вашите идеи,които Вие споделяте с читателите си. И в тази област сте водеща пред мен – съвсем скоро аз за първи път в живота си преживях събитията свързани с издаването на една книга – а Вие сте издали не само една, като мен. Извинявам Ви се за втори път за създадените Ви от мен отрицателни емоции заедно с обещанието, че други грехове няма да имам спрямо Вас. Бъдете здрава.

    • Но кои са тия „отрицателни емоции“, които сте създали? Такива няма, господин Кънчев, напротив – и на мен, както на всеки човек, ми е приятно да чуя добри, стимулиращи, искрени,приятелски думи от интелигентен събеседник. Само последната – „гений“ ми се вижда „мъничко преувеличена“, като помисля за истинските гении, които са живели и творили на тая земя. Напоследък постоянно работя с творбите на най-великия гений на поезията – Омир. Така че мога да направя разликата и да проследя гловоломната дистанция между един гений и един обикновен смъртен като моя скромна милост.Почна ли да си въобразявам, че съм гениална, вие – моите читатели – трябва незабавно да викате Бърза помощ. Необходимо е човек да има ясна, трезва преценка за самия себе си – нито да се подценява,нито да бъде грандоман. Последното го прави смешен, а това е най-лошият жребий.

  14. Сатанюгите доказаха съществуването на Христос!
    Иначе едва ли биха водили такава люта битка срещу Него.
    Кой разбрал-разбрал.

    • За дяволетата, които ще ме нападнат дали съм го виждала?
      Ти виждал ли си вълните от 5 джи антените, които ти причиняват рак?
      Или си виждал вълните на антената на ТЕЛЕ визора ти?
      Или си пропуснал часовете по физика в трети клас- за честотата на вълните и видимия им спектър?
      Затова не гледам визори за ТЕЛЕТА!

  15. Добавям: не ме интересува дали вярвате:
    Целта на сатанюгите е да предизвикат ядрена война.
    Те са си опекли работата с подземията им.
    След което да изпълзят.
    Така че: апелите ви за сармати и сие ще изпълнят плана им.
    Затова Раша се сдържа. За да не им изпълни плана-да унищожат 95 % от човеците.
    Както вие искате мир, така го искат хората от тяхните държави.
    Имаме си работа с нещо зловещо.
    Осъзнайте се и помагайте на човеците.

  16. Статията не измерва емоционален интелект EQ а служи на обществото, не можеш да живееш в общество и да си свободен да правиш неща неприемливи за другите, това е анархия. И обществена цел е да улови тнденденцията, по важна е от фактите, и последствията. 5% се раждат хомосекшъни и това е неизменно, а останалите 95% имат ли права

  17. Радвам се, че се обадихте, Мина! Нямаше Ви дълго време в сайта и това се чувстваше. Липсваше ми Вашият темперамент на амазонка. По повод Вашата позиция, че отчаянието е грях и че трябва да сме смирени пред Бог, но не и примирени през злото – напълно Ви подкрепям.

    • Така е според християнската вяра.
      Повечето хора поради незнание се поддават на дяволската манипулация да търпят.
      И бъркат смирение с примирение.
      Благодаря Ви за неуморния труд:)

  18. До: Мина
    Г-жо, Мина! Мисля, че през 2017-18 година нефелното, егоцентрично и нарцистично говедо-Бойко-Педофила, внесе и инсталира супер компиутъръ в България, с който ще се зароби българският наРОД. През 2018 г. почнаха да се вкарват писиар тестовете, за несъществуващият Sars-Cov-2. През 2020 година се обяви ПЛАНдемията със дейното участие на нашите продажни и нефелни Сатани-подлоги.През 2020 година почнаха да се инсталират 5-джи системите. Със писиар тест се краде електромагнитният сигнал на всеки един човек(кода на душата), след тази кражба всеки електромагнитен сигнал директно отива в супер компютъра, който е инсталиран някъде в София. След като ти имат вече кодът на душата, рептилите вече мога да те управляват и да ти навредят и убият дигитално по-всяко време от всяка една точка на плоската земя. На всички, които си набодоха ГМО бъркочите от измислената болест им смениха ДНК-то, и вече са собственост на притежателя на патента, защото човешкото ДНК-а не може да се патентова. На почти всички супиризирани и им вкараха Рептилско ДНК-а. Българи, ако всички не се обединим и събудим скоро време, през 2030 г. играта приключва!!!

    • Почти точно така е:
      Обраха дънъкъто на населението с ония клечки.
      ДНК е като пръстов отпечатък- има специфично трептене на вълните.
      Кирка и лелята го продадоха на амазон.
      За управлението- не им се получиха много нещата, тъй като Ганя масово отказа да се накарфичи.
      :)

  19. Още нещо за гнева- гневът активира системата “Бий се, или бягай”.
    Има и трети вариант: “замръзване”.
    Това е най-лошият вариант- при него влиза в сила ролята на “жертвата”.
    Води до отчаяние.
    Да ви изглежда познато?
    Живи и здрави, скандалници!
    Енергията ще се обърне:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.