Петър Клисаров: Няма юридическа пречка пред България да стане член на БРИКС! 8 държави изхвърлиха долара от разплащанията си. Китай приключва САЩ! (С ВИДЕО)

Петър Клисаров: Сърбия подаде документи за членство в БРИКС. Затова Западът активизира ООН за резолюцията за Сребреница, с която обвини Белград в геноцид. Няма юридическа пречка пред България да стане член на БРИКС! 8 държави вече изхвърлиха долара от разплащанията си. Китай приключва със САЩ! Западът е на колене и притиснат плътно до стената. Ако не предизвика ядрена война след една година ще е фалирал. Подробности вижте във видеото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ехаааа, пак се размечтахме.
    Клисаров има много добри идеи, знае и че фантастиката се котира добре сред тези, които не обичат да ги наричат шЕбеци.
    Как ще станеш член на БРИКС, като си колония бе Петре?
    Как ще изхвърлиш долара, като си под чужда власт, която се дължи на долара….
    Пожелателното мислене е полезно в африка и тези, които го владеят се наричат шамани. Но мантрата, че робите започват да заповядват на господарите си какво, кога и как…
    По-добре се напъни да обясниш на хората, как да се освободим от робството, наречено демокрация, пък после влизай във вражески на британоварварите съюзи и им изхвърляй лайнянята валута.
    Никой не може да направи нищо, докато си под чужда власт и тази вражеска система. Много се извинявам, но на България и е забранено да има каквато и да било външна, вече и вътрешна политика. Иначе както казах добри идеи , но за свободни страни.

  2. БРАВО Факю, напълно споделям твоя анализ. Хубави неща си мечтае г-н Клисаров, ама това при сегашните условия е сън в лятна нощ.По едно време беше решил да изпрати всички изявени блогъри и будители в европарламента, та от там да работели за България.Не вижда ли тоя човек, че там сме още по- безпомощни от колкото в нашия си двор, че там ще бъдат ОБЕЗЛИЧЕНИ.Никой нищичко не пише в нашите колониални медии за протеста в Пловдив пред СБОРИЩЕТО на ГЕРБ, където Бойко е повикал Урсулата да му обезпечи поредния мандат.Никой и не споменава, че самолетните билети на двамата евро-ястреби са платени от нашите пари, от субсидията.

    • Всеки политик, който не започва с думите, че първо трябва да се освободим от колониалното робство е лъжец.
      Щели да реформират джендърхалифата, натостан ….. дрън-дрън дъФки за наивните маймуни и така си минаха 35 г. в чакане на демокрацията.
      А докато си чака шЕбека светлото бъдеще и устойчивите реформи – след 5 г. няма да имаме нито България нито българи.
      Православните, които могат да правят деца ще са минали през „фонда за мир“ на ЕС и ще измрат във война, а българките ще използват успешно за техни заместници брадати сирийски майки и ще раждат real happy monkey – аллахакбарчета.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.