Пеевски е единственият “автентичен” евроатлантик без морални задръжки, готов да вкара България във война с Русия

Уви, залогът е по-висок от евтиното зрелище, което наблюдаваме. От комунално-битовия цирк с имотите и лидерството върху ДПС и битката на характеропатии. Пеевски играе по американски и най-вече по английски сценарий. Това е класическата конспирация на ЦРУ и Ми-6 още от времената на Желязната завеса и западният план „Ислямска дъга“. Разсичане на православната общност на Балканите чрез създаването на мюсюлмански пояс, обхващащ Босна, Албания, Косово, Македония, Кърджалийска област, Източна и Западна Тракия, а по-нататък – и почти цяла Източна България. Но „Ислямска дъга“ (която неминуемо включва прочистването на съответните балкански страни от партии тип ДПС) е само номиналният мотив за легитимацията на Пеевски. Въпреки че парадоксално е санкциониран именно от САЩ и Великобритания, той се ползва с тяхната подкрепа. Но всъщност няма и парадокс – притиснаха го с Магнитски, за да го мотивират да изпълнява безпрекословно заповедите им. Само за да разцепи ДПС ли го ползват обаче западните му шефове?

Истината е, че нито Радев, нито Борисов, нито Кирил Петков биха дръзнали да вкарат ефективно България във война с Русия. Ще дръзне само онзи, който играе ва банк, няма нито емоционални, нито психически, нито физически спирачки, няма задръжки от морално естество и панически търси лична реабилитация пред западните шефове, понеже последните го държат и с доказателства за многото му престъпления. Ще дръзне Пеевски. Затова Колективният Запад няма против да му подари държавата, стига в замяна да свърши онова, което нито ГЕРБ, нито ПП, нито служебните правителства на президента свършиха. Пеевски е най-автентичният – тоест, най-нахъсаният евроатлантик у нас. Той е евроатлантик не на думи, а на дела. Не би се поколебал да обяви война на Москва и да прати ръждясалите ни танкове барабар с танкистите на фронта. Ще го направи с лекотата, с която гилотинира Цецо Василев, Васил Божков, а сега и Доган.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Не е важно кой е написал тази кратка констатация, не е важно, че вместо деклариран предател и подлога е написано евроатлантик. Това са просто синонимни значения.Важното е скоростта и безпардонността, с която авторитетът на една партия беше изхвърлен на бунището. Нещо повече, този авторитетен и силен противник е сложил на мушката си даже президента.Остава да си въобразяваме дали друг т.н. политик би имал куража да се изпречи на пътя му. Корнелката вече полетя в небитието, без да е заменена с някаква доказана личност.Политическият хаос у нас е по-голям от всякога,още едно доказателство, че нашите демократични напъни са абсолютно безполезни и дресировката на държавата се прави нито от евро, нито от океанското (атлантическо)съчетание, а само и единствено от досегашния световен хегемон.Това е истината бе хора, колко ли са читателите на този сайт, а всички други наши медии свирят в оркестъра на евроатлантизма.

    • Не мисля, че някога ДПС е имало авторитет. Етническа партия, която според нашата конституция не би трябвало да я има ти за авторитет говориш.

  2. Този проклет родоотстъпник (помак/потурнак), урод който нмяма нито род нито вяра трябваше да бъде разстрелян още когато се опита да оглави ДАНС.
    Той доказа на България, че няма право да ДИША ВЪЗДУХА НА НАШАТА РОДИНА.
    Първо ПРОДАДЕ РОДА И ВЯРАТА СИ, когато започна да лиже задника на онова КОПЕЛЕ НА ЦИГАНИН, наричащо себе си „доган“.
    Естествено след това по същия начин предаде и въпросното циганско копеле.
    ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ РОДООТСТЪПНИЦИ, ПРЕДАТЕЛИ И ЧУЖДИ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ?!
    Eдинствената „НАГРАДА“ за предателите е СМЪРТ, а разстрела за такива изроди е висша милост.
    Дано скоро тези двамата се „портъчат“ един друг на някой като оня доблестен мъж, който някога отърва България от един мръсен помак наречен „крушата“!

  3. Ако започнем да разстрелваме всички добрали се до вимето на партийните облаги, всички новобогаташи, които са натрупали своите състояния само и единствено с послушание, от нацията няма да остане нищо, НИЩО бе хора, щото тоя народ е духовно опропастен. Някой от нашите политици и бизнесмени да е повторил завещанието на Ботев. „Но стига ми тази награда да каже нявга народът, умря сиромахът за правда и свобода“. Всички без изключение вървим към своя жизнен финал, с безкрайна крокодилски отворена уста за пари, за облаги, за власт.Прокобата за такъв народ е ужасна.

    • Глупости, аз вярвам, че след като преминат през тези събития и духовно прочистване, ще има просперитет и повече права за хората и държавите, не само за България, а изобщо!

      • Няма как да стане при такъв модел на държавно управление! Как очакваш да имаш просперитет в държава без хора, в която във всеки град всичко е разпределено между няколко феодала, а на държавно ниво просперират само фирми имащи достъп до властта. Единствения ни шанс беше социализЪмЪ и тясната ни връзка със СССР.
        Ние го проиграхме и продадохме всичко за лъскави дрънкулки рекламирани ни от т.н. запад,който е бил и винаги е най-големият ни душманин! Туйто !

  4. А не трябва ли да се обърне внимание, че Пеевски пребивава в хотел… „Берлин“? И може това да са европейски(немски) власти? Не мога да заема страна, защото не знаем какво стои зад това.

  5. Струва ми се, че нещата не стоят така, както ги представят в статията!

  6. Този е само алчност и амбиции, нищо друго няма, нито вяра, нито човещина. Точно копие на западен лидер. Греши, че си мисли как да наложи този модел на всички български граждани.

  7. Като допълнение към горната статия не е лошо да се чуе анализа на Магдалена Ташева, разкриващ досието и мръсната игра на това тлъсто момче, от къде идват незнайните му пари, какви са целите му и кой е разпънал чадър над безобразното му поведение.“Не е ли ясно коя външна сила ползва Пеевски като таран срещу президента и парламента? виж в ютуб.бг

  8. Тоьи-може ли някой да го понася, не на лично, а на гражданско ниво…боклучив във всяко едно отношение. Кога ще си отиде на мястото?

  9. По две партии от всяка, и всяка с отделен парламент,иде двама президенти, мъж и педераст. Цивилизация ведно с времето върви ил рачешката. Де я общност, основата и, и от нея произлиза и народ, и чак в края с вишегласие и членство в блок

  10. Магдалена Ташева: Пеевски е изключително опасен за националната сигурност на България

  11. Гадна шибана тлъста СВИНЯ.
    Тази гадина трябва да бъде изтрита от лицето на Земята заедно с целия му род.
    Такава генетика на ПРЕДАТЕЛИ не трябва да съществува в България,

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.