Отец Дионисий Алармира: Немските Фондации, които създадоха ГЕРБ, Трескаво Изнасят Секретни Документи от България! За Борисов няма спасение!

„Онези кръгове в Брюксел, които наблюдават процесите в България, да отговорят на няколко въпроса. Вярно ли е, че служители на германското посолство в София от две седмици насам панически изнасят документи в посока Берлин. Вярно ли е, че напоследък твърде много и подозрително начесто са започнали да правят совалки от София до Германия с дипломатическа поща, в която никой не знае какво се пренася? И обслужват ли тези немски дипломати със сегашните си пътувания някогашните ангажименти, които партия ГЕРБ е поела към немските фондации, които я създадоха – „Ханс Зайдел“ и „Фридрих Науман“… а към тях бих добавил и онази фондация, която не я споменават, но се твърди, че също е участвала в създаването на ГЕРБ – „Конрад Аденауер.”

Това попита в интервю за тв. „Евроком“ отец Дионисий, който активно участва в анти-правителствените протести.

„Докога посолствата на Франция и САЩ, които демонстрираха хиперактивност по време на протестите през 1997 (протестът, който отвори пътя на пладнешкия грабеж, наречен приватизация в полза на Запада и криминалната ни олигархия) и протеста на умните и красиви соросоиди от лятото на 2014 (който върна Борисов на власт). Та, докога тези наши уж геополитически съюзници ще се правят на глухи и неми за безчинствата на Диктатурата в България. Докога ще гледат на страната ни само като на Територия с красива природа, която обаче бива унищожавана под благосклонния ни поглед. Докога Западът ще гледа на страната ни все едно не е населена от цивилизован народ“, запита още отецът.

„Днешните протести показват чудо, за което не съм предполагал, че ще се случи. Чудото е, че народът ни най-сетне се обедини. Трябва да кажем „край“ на мафиотския модел, по който ГЕРБ вече 11 години управляват страната ни и са на път да обездушат народа ни“, коментира още отецът.

„Всички честни и нормални хора, всички онези, които не са зависими или облагодетелствани от този политико-олигархичен модел, няма как да не са възмутени и омерзени, няма как да не са обидени и огорчени. Всички те, виждаме днес, как се обединяват в едно цяло – на улицата, на площада… за да извикат: Мутри, вън! Това е първият протест, при който наистина няма никакво значение кой с какви политически пристрастия е – ляв или десен. Всички трябва да сме единни, за да спасим отечеството ни. Българите осъзнаха, че родината е в смъртна опасност и най-после се обединиха“, коментира свещенослужителят.

Отец Дионисий коментира и скандалната позиция на пловдивския митрополит Николай, който защити премиера Бойко Борисов:

„Да наречеш последните 11 години на това безчовечно управление „най-светлите в историята на България“ – това значи, че или си пропуснал да си пиеш хапчетата, или си върло убеден, че тази страна няма никаква нужда от народ. И когато висш представител на църквата каже подобно нещо – това си е чисто престъпление“, каза архимандритът.

По думите му, премиерът Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев са символ на задкулисието и нещо повече. Тия двамата плюс още няколко като тях са главите на българската мафия.

„Ако Борисов имаше достойнство, трябваше отдавна да отиде при протестиращите и да измоли прошка. Трябваше да им каже: моля ви, дайте ми възможност някъде скрит да се кая за греховете си. Но човек с арогантната наглост на Борисов, с тази негова жлъч и това тропане по масата, с това негово убеждение, че Той е роден за да властва и е венчан за управлението… Боя се, че за този човек няма спасение“, каза още отец Дионисий.

Той е сигурен, че протестът ще завърши с оставките на Гешев и Борисов.

„Доброто ще победи злото“, завърши той. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Браво. Не съм очаквал че църковен служител ще прояви такава доблест и непримиримост към престъпленията на мафиотската власт. Отче, свалям ти шапка и въпреки че съм заклет атеист ти пожелавам : господ да те поживи. След премахването на мутрите от властта църквата също има нужда от нов апостол.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.