Н. Хаджигенов: На 22 септември БОРИСОВ ЩЕ ПАДНЕ!

„Показахме на света, че царят е гол. Гол и зъл. Борисов и герберщината си отиват – това е факт. Както е факт, че той и цялата му хунта ще бъдат разследвани и съдени. Срещу ни стои много страшен враг, който на 22 септември ще бъде окончателно сломен“ Вижте най-откровеното интервю на организатора на гражданските протести срещу правителството на Борисов, адв. Николай Хаджигенов от „Отровното трио“:

Врагът е ГЕРБ. Единственият ни шанс като народ, ако искаме бъдеще е да се съберем всички заедно на площада. Когато тази мафиотска хунта падне и осигурим честни и прозрачни избори, тогава се делете на хиляди парчета ако искате- по цветове, по идеи, бъдете леви, десни, червени, сини и пенбени… В момента обаче единственият ни шанс е всички да сме заедно, здраво хванати един за друг. Оказа се, че властта на ГЕРБ е твърде силна. Управляват вече 11 години и са се окопали здраво. Откраднаха десетки милиарди, някои ги изчисляват над 50 – 60 млрд. И леви, и десни парти опитаха поединично да ги свалят, и кой ли не още – не става. Те са прекалено много, прекалено силни, прекалено влиятелни и прекалено богати. Преди протестите да оронят и ерозират имиджа им в ЕС, разполагаха и с почти безусловната подкрепа на Европа. Но виждаме какво се случва: Европа вече се срами и пази от Борисов като дявол от тамян, да не оцапа имиджа си, коментира Хаджигенов.

Българите в чужбина са напълно неглижирани и отхвърлени от властта. Бойко Борисов ги игнорира, мрази ги откровено, не ги разбира – в частни разговори е коментирал „какви са тия, дето са избягали“ и пр. приказки. А всъщност половината от тях избягаха заради него и мафиотското му управление. Той не ги разбира и защото са образовани.

Протестът ще ескалира. Имаме конкретни идеи, които няма да споделя на този етап. Но потенциалът на всеки един българин, който е заявил готовност да бъде доброволец за свалянето на властта и след това за възраждането и построяването на истинска демокрация и свободна правова държава, ще бъде използван. Към момента само в София имаме над 2 хил. сътрудници – доброволци.

Делото срещу Караянчева е вече заведено. В понеделник беше внесено в Районния съд. Завеждаме и друго дело. Тъкмо си взех констативния протокол. Жълто-кафявата агенция “ПИК” тиражират от известно време, че Хаго Бабикян (синът на Арман Бабикян – б.р.) имал къща за 180 000 евро някъде в Гърция, закупена с пари от Божков и от протестите, естествено. Аз нищо не разбирам от имоти в Гърция, но съм ходил достатъчно пъти – гледайки снимките на къщата, тази къща струва поне 1 млн. евро. Днес сме подготвили на Недялко (Недялко Недялков, издател на “ПИК” – б.р.) още една изненада. Имам още 4-5 такива протокола. Божков не ни е платил нито една стотинка, но Недялко ще плаща. Дълго и мъчително. И всичко ще отиде в детската онкохематология на ИСУЛ за лечение на деца, болни от левкемия, както отива в последните 10 години.

Това, което направихме, е да покажем на целия свят и най-вече на Европейския съюз, който си затваря очите за Борисов, че царят е гол. Царят не просто е гол, а е и зъл. И е цар, което е недопустимо за страна от Европейския съюз. Считайте, че Борисов и герберщината вече са си заминали. Сгромолясаха се със страшна сила. Дали чисто формално ще си хвърлят оставките днес или утре, дали ще е на 22 септември, когато ще се състои най-многолюдния протест от началото на недоволството… Но Борисов вече си е заминал. Това е факт. Както е факт и че той и цялата му Хунта ще бъдат разследвани и съдени. Отказвам да гадая какво ще стане оттам насетне, но поредността е такава. Всички тези злини, всички тежки престъпления срещу държавата и народа, които сториха националните предатели Борисов и ГЕРБ, ще бъдат санкционирани. Нямайте съмнение в това. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.