НЯМА НАРОД – НЯМА ПРОБЛЕМ! ЩЕ ПРЕВЪРНАТ ЛИ БЪЛГАРИЯ В ПАЛЕСТИНА-02

Този път старото оправдание „Врагът се самонаръга“ няма да мине пред световната общност. Говоря за взривената баптистка болница „Аш Шифа“ в Газа, под чиито руини са загинали 500, а според други източници – 1000 души. И повечето от тях са деца, мъже и жени, вече ранени при ракетния обстрел на Ивицата.

А гръцката православна църква „Св. Порфирий“ в Газа – третата най-стара християнска църква в света, която бе взривена с ракета? За нея западните пропагандни медии какво ще напишат? Нея кой я уцели? Пак ли Хамас? Или този път – извънземните?

Нищо вече не се говори за умъртвяването на цивилните палестинци, които две седмици са лишени от всички източници на живот. Изгавриха се с тях, пращайки ги ултимативно – „поради грижа за личната им безопасност“ в южната част на Ивицата Газа, а когато клетниците се отправиха натам, колоната жени и деца бе целеночено бомбардирана и поне триста от тях загинаха. Когато шестстотин хиляди евакуирани палестинци, се добраха полумъртви до южните селища на Ивицата, бяха подложени и там на ракетен обстрел – скупчените в бежански лагери тълпи са най-лесният обект за унищожение.

Никакви сигурни сведения няма за отварянето на граничния пункт с Египет. Какво става там? Допуснати ли са конвоите с хуманитарна помощ в Газа? Напиха ли се жадните, нахраниха ли се гладните, ранените получиха ли спешна лекарска помощ? Отвсякъде се бълват празни приказки, а храна, вода, лекарства и електичество – няма? И явно това е целта – обречените тихичко да измрат. Няма народ – няма проблем. Няма да има нужда от израелска офанзива и от страховита подземна битка с „Хамас“ в тунелите под Газа.

Нямаме представа за главните цели на  мащабния план, задействан на 7 октомври. Изплуват само откъслеци от него. И отново се връщам към странните думи на стогодишния идеолог на еврейството – Хенри Кисинджър, който още преди десетилетие заяви (при това неколкократно) че в 2022 г. Йерусалим няма да съществува. Еврейската 2022 г. приключи съвсем наскоро – през септември. Кризата в Близкия Изток ще се разпалва все повече. Арабското море е настръхнало срещу ционисткото държавно образувание. Ясно е че с отслабването на закрилящия го хегемон САЩ то няма да просъществува още дълго. Къде ще отиде еврейското население на Йерусалим? Или изобщо на Израел?

В България се строят все повече селища – „от затворен тип“. Познайте от три пъти кой ще се засели в тях? Може би българските пенсионери? Ама надали!

Не ценим родната си земя, не я пазим – и ето че ни я издърпват изпод нозете. Знаете ли колко от тази земя вече е собственост на еврейски фондове? За справка: Израел бе създаден чрез изкупуването на земята на едри арабски земевладелци от евреи. Който и да се настани в тия „луксозни селища“ в България, ясно е, че ние не сме му изтрябвали. Ще гаснем натикани в гета – като индианците и палестинците. Без Хамас и Хизбула. Такива екстри никой няма да ни създава. И никой няма да ни чака да изпукаме бавно – в течение на 70 години. В една петилетка ще трябва да опразним тая райска земя – ами че тя е толкова хубава! Skandalno.net

Милена Върбанова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Никога не държавното управление в България не е взимало правилни решения. А българският народ вечно е страдал от това. Това не може да бъде променено.

    • Абе то може, но трябват първо много дръвници …… и лека полека след чистката нещата се нареждат.
      Всеки народ, който заговори за толерантност е обречен на изчезване!

  2. Земеделската земя се изкупи от мутрите на прехода. Върната в реални граници, а и въобще е нерентабилно да се занимаваш със земеделие, когато земята е разделена на парчета по 50-100 декара. И така земята пустееше няколко години докато се създадоха частни кооперации при не висока рента, а в същия момент хората бяха обрани от банките и машинациите на политиците, и почти всички си продадоха земята. А окрупнената земя може лесно да преминава от едни ръце в други, но много голяма част от нея вече не е на българи. Може да стане като Украйна да се изкупи от блекрокс и монсанто, чийото ГМО жито ни набутаха. С това едновременно може да тръгне заселване на евреи от израел, така че в наш интерес е там нещата да се успокоят до едно ниво, да се създаде Палестинска държава и евреите да си налягат парцалите там. Ясно е че наще политици са продажници и изкарват децата си в чужбина защото под мъдрото тяхно управление нищо добро не ги чака в България

    • ЗЕМЯТА Е ИЗКУПЕНА ОТ ЕВРЕИ И ТУРЦИ ,А ЕДИН ОТ БАНКЯ ДАДЕ НА АРАБИТЕ
      ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ 1000 ХЕКТАРА ЗА ДА Я ОБРАБОТВАТ- АМА НАДА ЛИ.

    • Еничарите си имат планове и задачи и си ги спазват, въпроса е тези дето ги избират на какво разчитат???

  3. България никога няма да стане Палестина защото българския народ са овце а овце лесно се управляват защо им война или нещо друго достатъчно е начело на държавата да е сикажия Борисов или Киро тъпото

    • Споко, скоро българите ще са малцинство. Ще има каквито ти душа сака ……. щото имаме ценности и сме толерантни……

  4. Турският депутат Сюлейман Сезен:
    Хитлер е казал: „…. Ще ме прокълнете за всеки евреин, който не съм убил и това е самата истина. Светът ще заживее в мир, след като бъде изчистен от евреите….“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.