Норвежка медия: Евроатлантиците чрез целенасочени внушения, пропаганда, дезинформация и откровени лъжи превръщат гражданите на Европа в дресирани безволеви животни

Европейските политици живеят в свят на параноя и мания за преследване, с които заразяват и обикновените граждани, пише норвежкото издание „Steigan“. Първо, причината за лудостта беше лъжепандемията, сега е конфликтът в Украйна. Време е европейците да се събудят и да спрат да вярват на лъжите, подчертава авторът на статията.

Може ли да се отдели политиката от тези, които се занимават с нея?

Нашите политици загубиха връзка с реалността и за всичко съдят погрешно. Те живеят в свят на параноя и мания за преследване. Норвегия и цяла Европа се управляват от пълни нарцисисти.

Те виждат изкривена реалност. Не осъзнават, че политиката е изкуството на доброто. Политиците в Норвегия и останалата част от Европа страдат от ехолалия с фокус към САЩ. (Ехолалия е механичното повтаряне на казаното от другите, като ехо).

Политиците ни ни потопиха в американското безумие — манията за величие. А онези ни хвалят ако успеем да повторим казаните от тях думи достатъчно много пъти. И похвалите им стават все по-големи с увеличаването на броя желаещи да правят това. Скоро ключовите американски думи се превръщат в цели изречения, предавани на всички европейски езици.

Когато съзнанието на човек е превзето от една-единствена натрапчива мисъл — това е опасен симптом на прогресираща болест.

Това е неизлечимо. Такива хора трябва да се изолират. Те не бива нито да бъдат гледани, нито да бъдат слушани. Трябва да ги изолираме далече от всички — за да защитим всички останали!

Култ към смъртта

Всички помнят сектата «Храмът на народите», чийто лидер поведе на смърт стотици хора. В Джоунстаун 914 човека извършиха масово самоубийство.

През последните години нашите лидери ни внушават, че смъртта е по-добра от живота.

Че войната е по-добра от мира. Че да бием врага — това е път към спасението. Че светът ще стане по-добър, ако го превърнем в дим. Те успяха да разбудят в част от европейските общества ненавистта. Която не се различава от това, което израелските ционисти изпитват към палестинците.

Внушават ни, че Китай и Русия са опасни. На всички езици тръбят за „заплаха от изток“. Казват ни: Слушайте ни и ще живеете дълго и щастливо.

По-рано знаехме, че Русия е спечелила Втората световна война. Сега става ясно обаче, че я е спечелил Зеленски, нелегитимният президент на Украйна.

Именно той е поканен да почете паметта на загиналите войници от Червената армия във Финмарк тази година. Лидерът, който руши паметниците на Червената армия и вместо тях издига постаменти на местни украински нацисти от Втората световна война.

Преди презирахме нацистите. Сега ги въоръжаваме и ги честваме като герои. Дори ходим на панихиди на нацистите. Това е безумие. Проамериканските пионки, назначени за европейски политически елит направиха европейците луди.

Безумието порази цяла Европа. И вероятно ще я унищожи.

Източник: steigan.no

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Статията е около от половината от оригиналната. Автор е Ева Томасен, която е много критична към позицията, действията и лицемерието на запада към Сирия. Дотам стигнаха, че през 2018 година и изтриха профила и всичко в него. „Демократично“, разбира се…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.