НОВА ИЗРОДЩИНА на сатанистката либерална евро–атлантическа сган: ПП-ДБ искат да декриминализират Пeдoфилиятa!

Отвратителни западнопреклонни и просто извратени кретени искат да премахнат българския РЕГИСТЪР НА ПЕДОФИЛИТЕ и освобождаване на същите от криминално преследване.

Снимка: Двама от вносителите на проектозакона за декриминализиране на педофилията – депутатите от ПП-ДБ Божидар Божанов и Елисавета Белобрадова

ВНИМАНИЕ!!!
ПОРЕДНА ИЗРОДЩИНА на дехуманизираната девиантна неолиберална общност, която заредена с милиони американски долари се опитва да диктува дневния ред на България и на децата ни!!!

На Запад в няколко държави от известно време се правят опити на парламентарно законодателно ниво да се декриминализира педофилията.

В този контекст и неолибералната сатанинска група „народни“ представители „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ППДБ) са внесли законопроект, с който искат да премахнат „Националната информационна система за превенция и защита от педофилия,“ позната в публичното пространство като „РЕГИСТЪР НА ПЕДОФИЛИТЕ.

Запомнете имената на вносителите на този законопроект:

Божидар Пламенов Божанов
Елисавета Димитрова Белобрадова
Йордан Ивов Терзийски
Вяра Методиева Тодева
Димитър Георгиев

Очакваме незабавна реакция от останалите парламентарни групи, Президента на Република България, както и от Негово високо преосвещенство Даниил Патриарх български в защита на нашите деца! 

Защото ако това бъде прието означава, че в бъдеще всякакви извратени педофили ще могат безпроблемно да започват работа в детски градини, училища, като треньори на малолетни, като социални работници и медицински персонал, работещ с деца. Т.е премахва се възможността за превенция и защита на децата ни.

Преминати са вече всякакви граници! Всички които имаме деца трябва да се борим срещу тази извратена, гнусна  политическа измет!

Всеки да помага с каквото може!
РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ и протестирайте срещу тези сатанински изчадия, които срещу жалки сребърници се опитват да превърнат страната ни в Содом и Гомор по първообраз на тотално изродения вече Запад!

Повече отвсякога сега е нужна съпротива под лозунга: „Смърт на всяка изродщина и извратеност, идваща от тотално деградиралия днешен Запад!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Истинската защита е в ескадроните на смъртта по балгарски. Това значи да вазкресим баба Митко грабчева с последоматели и да 3кстерминираме цитираните по-горе „лица“, и не само тях.

  2. E, как да го разпространявам?! Вие сте забранили копи/пейст функцията.
    Така е и на сайта критично , там даже неможеш с десен бутон да си отвориш в др. прозорец няколко статии за да ти е по-удобно. Не знам с каква цел се прави така.
    Не ми харесва много таа работа и губя малко по малко интерес.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.