Николета разбила нервите и кариерата на Валери

Николета голНиколета разбила едновременно психиката и кариерата на Божинов, твърдят хора от обкръжението на скандалното семейство.//

Още в началото на връзката им  плеймейтката била убедена, че ако се омъжи за Валери и го направи свой, ще съсипе тотално бившата му Алисия и ще триумфира над нея, защото певицата му роди дете, но  за толкова години така и не успя да го заведе до олтара.

След като го отмъкнала от Алисия и му забранила да се среща със сина си Валерко, смуглата Лозанова планира цели две сватби. Едната в София с много гости и блясък, другата на остров Бали по местен обичай с много цветя и вричания. Снимките веднага заляха социалната мрежа, а Николета вече беше на върха на славата. Тя карала Валери непрекъснато да си правят селфита и фотосесии, да са на кориците на всякакви списания, дори поръча на Кабровски да заснеме филм за живота и идилията им във Верона. Цялата показност около „щастливото им семейство“ обаче бавно  започнала да руши психиката на Божинов, твърдят близките му. Той предпочитал да тренира, вместо да позира, но капризната му жена тропвала с крак и го замъквала на поредното парти.

Фалшът, в който Валери живеел непрекъснато и напрежението да поддържа насила изкуствения имидж на щастлив съпруг и баща, започнали да се отразяват пагубно и на кариерата му, защото просто нямал време да тренира.

Пълният му крах обаче настъпил, когато научил, че жена му тайно поддържа връзки с мъже и го е закичила с такива големи рога, че всички го гледали съжалително. Преди година и половина  двамата се разделиха, но за няколко месеца. Николета го придърпа обратно на златно въженце.

Само мисълта, че изградената лъжа за перфектното им семейство може да рухне, направо изкарвала  Ни Ло от релси. Затова тя върнала у дома, знаейки отлично, че го превръща в своя жертва и жертва и кариерата му. Цената обаче си заслужавала – представата за идеалната двойка вършела чудесна работа за пред медиите и помагала на нейната кариера и издигане в обществото. А това, че превърна мъжа си в безмозъчна марионетка изобщо не я притеснявало.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.