Николай Патрушев шокиращо: Русия води Война не със Западните държави, а с Транснационалните компании, които са ги Завладели и Подчинили!

Русия трябва да разполага с такива сили и оборудване, които да попречат на нашите врагове дори да си помислят, че могат да се бият с нас. Това каза Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Русия в интервю за авторитетното издание „Аргументи и факти“.

Патрушев заяви, че Западът, който се контролира от парите на големите транснационални корпорации и глобални фондове, за които работят бизнесмени като Джордж Сорос, се опитва да разчлени Русия и да я заличи от политическата карта на света, защото страната му освен всичко друго, се отклонява идеологически в своето развитие от налаганата от тях глобализация, която трябва да доведе до изчезване на държавите и подчиняване на цялата планета.

Патрушев потвърди, че войната в Украйна е между Русия и НАТО.

Огън по Сорос!

Руският държавен служител обвини и американската глобална верига от НПО, чийто виден представител е американския бизнесмен от унгарско-еврейски произход Джордж Сорос, твърдейки че той и хора като него, които управляват различни фондации, финансирани от държавния департамент на САЩ и други, позиционирани на Запад частни фондове, палят „цветни“ революции в страни по света в угода на интересите на САЩ – като двете цветни революции в Украйна от 2004 и 2014 г., в Грузия, Армения, в Хонг-Конг, Арабската пролет и пр.

Фондация „Отворено общество“ е основният глобален център за планиране и провеждане на „цветни“ революции, каза Патрушев, добавяйки, че истинската власт на Запад е в ръцете на големите мултинационални бизнес корпорации и гравитиращи около тях други мултимилиардери.

Според Патрушев общите приходи на 500-те най-големи компании в света за 2021 г. са оценени на 58 трилиона долара, като огромната част от тези компании са позиционирани в САЩ. През същата 21 г. тези компании са отбелязали общ приход от 25 трлн. долара с нетна печалба от над 5 трлн. долара.

„Средствата на някои мултинационални компании в САЩ надвишават БВП на повечето икономики в света, а събрани заедно те са по-силни от всички държави на планетата. И техните средства се използват за вече създаден наднационален механизъм за управление на човечеството“, аргументира се Патрушев.

ЗАПАДНИТЕ ЛИДЕРИ СА ПОДЧИНЕНИ, ОБВЪРЗАНИ И НАЗНАЧЕНИ ДА УПРАВЛЯВАТ ОТ ИМЕТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ КОМПАНИИ

Според Патрушев западните политици нямат силата и възможностите да променят живота на своите народи към по-добро. Те са назначени да администрират държавни структури, за които се работи в скоро време да изчезнат напълно, според глобалисткия план.

„Всички те са назначения на транснационалния капитал – на неговите лобистки кръгове и фондации.

Както стана известно наскоро, десетки членове на Европейския парламент са били контролирани от структури на Джордж Сорос, а Европейската комисия, по нареждане на една от най-големите американски фармацевтични компании и в света, е създала верига от корупционни схеми за закупуване от ЕС на ваксини за десетки милиарди евро“, каза Патрушев.

САЩ СЕ ГОТВЯТ ЗА ПОРЕДИЦА ОТ ВОЙНИ!

Позовавайки се на новия колосален американски бюджет – разходи за отбрана, той каза, че това доказва, че Вашингтон планира и нови войни. 

„Проектобюджетът на САЩ за 23-та година е най-сигурното доказателство за плановете на Вашингтон да води нови войни за сметка на благосъстоянието на своите граждани.

Половината от планираните 1.7 трлн. долара федерални разходи за отбрана ще бъдат изразходвани, което е повече от 850 млрд. долара“, каза Патрушев, допълвайки че плановете са 45 млрд. долара от тази сума да бъде похарчена за продължаване на военните действия в Украйна и удължаване на агонията на украинците. Сумата, разбира се може да нарасне.

Те увеличават разходите си за отбрана, увеличават и външния си дълг

Той подчерта, че увеличаването на разходите за отбрана на САЩ и техните съюзници идват в момент, когато съвкупният им външен дълг нараства с все по-голяма скорост.

„САЩ и техните съюзници се плъзгат необратимо в дългова дупка. Американците в този момент имат национален дълг от над 31 трлн. долара.

Дългът на Обединеното кралство от 2.4 трлн. лири е най-високият от ВСВ насам и представлява 101 % от БВП на страната.

Световният рекорд в съотношението дълг/БВП – над 2.6 пъти обаче се държи от Япония, чийто национален дълг е 10 трлн. долара.

Тези държави, които продължават да се считат за господари на света, няма да върнат тези дългове“, подчерта Патрушев, като посочи, че блокът от държави около САЩ вече е тотално дискредитиран в очите на останалия свят, който все по-малко се съобразява с тях и гледа на икономиките им като болни и токсични, от които трябва да се пази. Светът се пази и от агресията им, защото колкото повече се сриват, толкова повече представителите на Западния свят са склонни да прибягват до насилие.

С КАКВО РУСИЯ ДРАЗНИ ЗАПАДА

Според Патрушев фактът, че Русия е богата на ресурси, че има огромна територия, че гражданите й уважават своите традиции и история, че страната се явява геополитически център с претенции, който няма никакво намерение да се глобализира, да се разтвори и разпилее в глобалния свят – всички тези елементи от руската същност превръщат страната във Враг № 1 на западните транснационални корпорации, които неуморно и методично работят по плана си да овладеят и контролират планетата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ПРОКЛЕТИ ДА СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ КОИТО СЪЗНАТЕЛНО НИ РАЗДЕЛЯТ ОТ РУСКИТЕ НИ СВЯТИ БРАТЯ И НИ ВОДЯТ КЪМ А7А ПРОКЛЕТ ДА Е ВСЕКИ БЪЛГАРИН КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТЯХ !

  2. Ха, ми че той чворош е наш човек.
    Има си тук цяла фирма- с най- богатите златни залежи.
    Освен това му е доста кървясал погледа- случайно от филма дневниците на вампира- да не си помислите нещо…

  3. Има такъв народ- прав е чалгаря!
    Народ наследник на империя! Народ наследник на Атила! Народ, който се разхожда върху златни находища- най- бедния, най- комплексирания и най- проскубания- като умряла кокошка.
    Този “народ”, смотан и умрял- напълно си заслужава съдбата!
    Хайде, народе- иди си от историята- но няма да ти го спестя- ти си генетичен наследник на най- древните и най- богатите сили в историята!
    Сега ги предай- искам да те видя как ще го направиш, идиотски народ, защото много ме ядоса!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.