Ники Кънчев напуска „Биг Брадър“

Ники и АлексНики Кънчев кара последния си сезон във ВИП Брадър.

Водещият постоянно е на прицел,  че вече е старо и омръзнало на всички лице,  държи се неадекватно на екрана и дори да си сменя костюмите, изглежда, че все едно е с един и същ.

Това е мнението не само на публиката, а и на шефовете му, на които им писна от гафове и това е причината Кънчев сам да  вземе решение да се махне. Той бил недоволен, че след повече от 11 години вярна служба към продуцентите на риалитито, трудът му не бил подобаващо оценен и всички го третирали като стара и ненужна вещ и се подсмихвали зад гърба му.

Ники е прав за себе си, защото и на него се дължи популярността на формата. Той е емблема на шоуто, зрителите му се радват  и през тези над 10 години не изневери на правилата, а в същото време търпеше много неприятности в личен план, времето му е натоварено до пръсване, напрегнат е и трудно издържа, обясняват хора от обкръжението на Кънчев.

Самият той се разбунтувал и казал на продуцентите, че ще остане да води предаването, само ако наистина е нужен и ако не постоянно под прицел за гафове, които не са само негови. Искате да бъда интересен, а после ме обвинявате, казал той по повод дъщерята на Йорданка Христова – Ивана, която той жадно разпитваше за сексуалната й ориентация и не спря да човърка дори когато тя сухо го помоли да спре, защото това няма нищо общо с предаването.

Същото се случи и при гостуването на Людмила Захажаева. Ники изобщо не можа да я спре, когато тя отвори уста и започна да плюе Нова телевизия, Нико Тупарев, Маги Халваджиян и жена му. Кънчев се опитваше да промени темата, но руската фурия буквално го отнесе като бръмбар сламка. От екипа го спасиха, като му прошепнаха да я покани н Къщата.

Най-явните издънки на водещия обаче стават по време на елиминациите през последните два сезона. Без да се усети той започна да издава чрез коментарите си кого ще гонят, което естествено предизвика коментари, че предаването е нагласено и се знае предварително кой ще си ходи.

Кавгите продължават, а Кънчев все по-често посягал към служебния бар да се утеши с някое конфискувано от съквартирантите уиски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tpm5VkTrfdM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.