Невероятно! Яна Маринова изпълни суперномер на въздушен обръч

Яна обръчЯна Маринова вдигна на крака жури и публика с изпълнението си на въздушен обръч в предаването „И аз го мога“.

Номерът беше най-трудният за вечерта и никой не очакваше, че актрисата ще може да го изпълни. Той се тренира и усъвършенства с години, а тя имаше само няколко дни. Без предпазни колани и без никаква осигуровка Яна летя над сцената на пет метра височина, увисна само на краката си, захваната на люлеещия се обръч, пое много голям риск и изпълни номера перфектно.

От притеснение менторката й започна да хапе устни и да се поти, а водещият Гъмов запелтечи репликите си, когато Яна грациозно се приземи. Публиката скочи от местата си, а актрисата се поклони учтиво, но и щастливо.

Поли Генова, която беше втората в двубоя, се оказа пълно дърво в циркаджийските номера. Дори по време на репетициите тя не успя да да изпълни какъвто и да било сложен трик, изхлузваше се, ръцете не я слушаха и накрая просто промени номера. Тя изпя весела американска песен от известен мюзикъл, люлеейки се на обръча.

Все пак Поли се издигна на няколко метра над земята и продължи геройски да пее. Поне песента беше изпълнена блестящо, но за нея тя получи нула точки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.