На една благословия сме от Православния РАЗКОЛ – Николай Пловдивски служи с Украинските Разколници от ПЦУ

Автор: Дарина Григорова

Пловдивският митрополит Николай служи с низвергнат от РПЦ йерей, въпреки канона, след което тази неделя той и още двама наши митрополити служиха с украински разколници от „пцу“ в Истанбул. „Православна църква на Украйна“ е групировка, религиозно менте, създадено от п. Вартоломей и спонсорите на майдана – американските понички на Нюланд.

Режимът на Зеленски преследва систематично Православието в Украйна в лицето на каноничната Украинска православна църква. Арестуват се митрополити, избиват се свещеници, рушат се храмове, превзета е Киево-Печерската Лавра, за да се разчисти път за „пцу“, с която съслужиха български архиереи – без разрешение на Синода на БПЦ и когато нямаме патриарх.

Съслужението с гонителите на Украинската православна църква с митрополит Онуфрий е осъзната крачка към разкол и скъсване на общението с Руската православна църква по фанариотския гръцки модел.

УПЦ (официалната православна църква на Украйна, подложена на небивали репресии от властта на Зеленски) на дядо Онуфрий при цялата репресивна машина срещу украинските православни, кръвта на които е полепнала по ръцете и брадата на п. Вартоломей и на призналите „пцу“, не прекъсва общението си с Руската православна църква, какъвто и натиск да има върху него.

Ние, тихомълком, предизборно, предателски, отгоре, сме на път да преминем в разкол, на страната на гонителите на Православието, като бъдем палачи на себе си – разколът не се измива и с мъченическа смърт.

Звучи може би абстрактно далечно за нецърковните българи, но засяга всички ни, цяла България, защото се отнася за Българската православна църква, която при патриарх Неофит не присъства на икуменическия събор в Крит и осуети вартоломеевите планове, които още са в сила.

/Вселенският патриарх планира среща с папата в Турция през 2025 г. по повод на Никейския събор от 325 г./

Истанбулската служба на Пловдивския митрополит /със Старозагорския и Доростолския/ с разколниците, с престъпниците срещу Православието от „пцу“, е Истанбулски реванш на вселенския патриарх за Крит.

Последната преграда за престъпването на канона остава нашият Синод на БПЦ. На една благословия от разкола.

ЕТО КАК НИКОЛАЙ ПЛОВДИВСКИ СЛУЖИ С УКРАИНСКИТЕ РАЗКОЛНИЦИ ОТ НЕПРИЗНАТАТА ПЦУ – ВИЖ ТУК

ОЩЕ СНИМКИ ОТ САТАНИНСКОТО СЛУЖЕНИЕ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Както много пъти казвам, в България няма място за православие и се прави всичко възможно да ни натикат в сатанинската-католическа вяра, а тези дето много се дърпат в мюсюлманството.

    • Задачата е ясна, има православие има България, няма православие има турска румелия.

  2. Абе оставете местните хора сами да си избират свещениците и са доволни, какво им се месите? На Балканите, почти всички държави са православни християни, какво има да делят?

    • Ти прочете ли статията изобщо ?! Тоз пловдиския трябва за брадатат да го обесят!

  3. NEXOмир, ПЕДЕРАСОмир, ПЕДОФИЛОмир, НАРКОмир АНАЛниев - гордостта на евроатлатнтическия фито-зоо планктон в БГ-колонията каза:

    Преди 10-11 години НЕКСОмир АНАЛниев беше един скъсан скъсаняк и бедняк – прехранваше се като лавкаджия по софийските училища. Държеше 1-2 училищни лафки в 1-2 софийски училища – продаваше на децата вкисната боза, развалени мухлясали сандвичи и банички и изсъхнали вафли с отдавна изтекъл срок на годност. Общо взето бедна работа, парите му стигаха колкото за хляба. Бедността обаче веднага свърши след като АНАЛниев потопи шкембе в голямата политика.
    Освен лавкаджийството господин НЕКСОмир задоволяваше и своите педофилски потребности, така да се каже. Беше обарвал и блудствал с едно 10-годишно момченце, даже водил детето на гости в дома си и го събличал голичко, горкото. Двамата заедно с момченцето дори гледали гей-порно. Родителите на детето подали поне 5 жалби до столичните управления на МВР, ама преписките били прекратени, и глас в пустиня. Какво да очакваш от пробитото и продънено от корупция и хайдутлук българско колониално МВР?!
    В наши дни господин АНАЛниев е един мастит и много богат политик от ПП-ДБ с огромно шкембе и още по-голяма, мазна дупара. НЕКСОмир е горд собственик на огромна 2 декара дупара, а шкембето му расте не с дни, а с часове. Господин НЕКСОмир е гордостта на ПП-ДБ и на цялата евроатлантическа общност в колониална България. Педофил за чудо и приказ, правоверен НАТОвец, евролиберал, евроатлантик и радетел за евроатлантическите ценности, една от които е и педофилията.

  4. За Стефанов ден владика Николай води службата в българската църсва Св Стефан, желязната църквма в Истанбул, слугение което трябва за оглави обозе патриарха ни Неофит

  5. РУСИЯ ЩЕ ОПРАВИ ПРАВОСЛАВИЕТО В УКРАЙНА В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ПОБЕГНАТ ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ НА ЗАПАД КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.