НАТО се Оплака: Путин Срути Рейтинга на Меркел в Германия! Купил е медии в целия ЕС и лъже хората! Виж Тук:

Путин МеркелМосква води много сериозна информационна война, чиято крайна цел е  отстраняването на  Ангела Меркел от поста Канцлер.

Това „шокиращо разкритие“ направи НАТО и по-скоро директорът на Центъра им за стратегически комуникации Янис Сартс.

След дълги анализи и мъдруване от НАТО стигнали до извода, че Путин не желае повече Меркел и се опитва да й намаже ските.

Причината? Тя подкрепяла санкциите срещу Русия и Владимир Владимирович силно се разсърдил.

Затова започнал информационна война. Чрез нея подкопавал доверието на германците в канцлера им, като използвал собствените си медии, а отделно си напазарувал и германски, които описвали кризата с бежанците и зверствата, които те извършват на немска територия. В анализа на НАТО се казва още, че никой в Германия и по света нямало да разбере какво се е случило в новогодишната нощ в Кьолн, ако не са били руските медии.

Тук възниква един доста основателен въпрос – Путин ли прати бежанци да щипят, натискат и изнасилват жените, или Меркел си ги вкара сама?

Освен това снимките в руските медии бяха взети от „Ройтерс“, фотографи на агенцията бяха заснели безчинствата край гарата и на площада. Нима Путин е купил и „Ройтерс“ или агенцията е таен филиал на РИА „Новости“?!?

Твърденията за „информационните манипулации“ на Кремъл в Германия звучат повече от несериозно.

Мигрантите нахлуха в ЕС доста преди Русия да започне войната си с „Ислямска държава“. Не Путин, а Меркел се изцепи: Заповядайте, ще дадем подслон на всички!

Самите германски жени, пострадали от насилниците, обявиха пред немски телевизии, че в полицията не обърнали внимание на сигналите им, а медиите изобщо не дали гласност на случилото се. Няколко момичета застанаха пред камерите и обявиха, че има цензура в медиите относно безчинствата на бежанците, за да не стават достояние на обществеността и Меркел да не бъде критикувана.

Германци скочиха в защита на жените си, но протестите им бяха стъпкани, разпилени и маргинализирани с всички средства на държавната машина, а полицията ги разпръсна с водни оръдия. От НАТО и тук съзряха дългата ръка на Путин, а Янис Сартс нагло твърди, че Русия финансирала бунтовете в Германия.

Още малко ще излезе и че Путин лично е бъркал в гащите на жените, или е наредил на бежанците да ги опипват и насилват, да ги тероризират и даже да ги колят. Дамите пък сигурно се страхуват да излязат от вкъщи не заради пришълците, а защото Путин ги е накарал.

Меркел сама си вкара автогола с мигрантите, а в страната недоволството срещу нея расте. Болшинството германски политически анализатори прогнозират края на политическата й кариера и детронирането й като канцлер.

Сега остава да прочетем, че Путин е купил анализаторите, партийните лидери и цяла Германия.

Смешно е, несериозно е, непрофесионално е.

Но НАТО води война по всички фронтове. Ясно е, че се стреми да очерни противника си Русия. Но го прави доста нескопосано и дори инфантилно.

Може да се появят наивници, които да повярват на версията, че Путин иска да свали Меркел, но наивниците стават все по-малко.

Да не говорим, че НАТО си трае за това, че самият алианс всъщност не иска повече изчерпаната си слугиня Меркел на кормилото на властта в Германия. Но няма как да го обяви публично и затова прехвърля вината за срутващият се рейтинг на канцлерката върху Русия.

Тезата, че за всеки недъг и корозиращ процес в прогниващия ЕС е виновна Русия вече стана банална! И както казахме – наивниците, до които е адресирана съвсем оредяха!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Kolko ste jalki, draskachi ebani!
    Takaw primitiwizam laha ot washite statii, pisani ot maloumni jurnalisti v chas po trudowo obuchenie..

  2. Аха пак Путин им е крив
    Значи Меркел върши глупост след глупост ама друг и е виновен .Няма здравомуслещ човек който да одобрява нвадекватната оолитука у глупост на Меркел.Поредната глупост е да дава пари на Турция след като не познава психологията на турците.Те са най лицемерното племе на балканите.От тях добро да не чака.

  3. Аха пак Путин им е крив
    Значи Меркел върши глупост след глупост ама друг и е виновен .Няма здравомислещ човек който да одобрява неадекватната политика и глупост на Меркел.Поредната глупост е да дава пари на Турция след като не познава психологията на турците.Те са най лицемерното племе на балканите.От тях добро да не чака.

  4. Жалко за 80-милионна Германия, че има за премиер това недоразумение.

  5. Тази фрау Меркел е като нашата Цецка, от активна комсомолка в ГДР е станала канцлер на ГФР. И двете си приличат по това че са отблъскващи, като стари кокошки. И нащата кокошка от партиен секретар с рабфаковско образование е стигнала до председател на НС, а се цанеше да става и президент. Важното да знаеш сога и как да си смениш боята.

    Пак Путин е виновен че в резутат на намесата на Русия в Сирия са освободени от ИДИЛ обширни територии и бажанците масово се връщат по домовете си. Защо тази Европа вместо да харчи пари за бежански лагери, за строеж на огради или да плаща на Ердоган за възпиране на бежанци – той вече е получил от Европа 3 милиарда и иска още три – не помогне на Сирия за възстановяване на разрушенията от войната…Тук опита на новоизпечения доктор хонорис кауза от Банкя за строеж на калпави пътища ще е от голяма полза.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.