Москва: Нито един жител на Буча не е пострадал от руски военни. Всички снимки и видеоклипове, публикувани от Киев са ФАЛШИФИКАТИ!

Военнослужещите от Въоръжените сили на Русия не са извършвали насилствени действия срещу жителите на град Буча, Киевска област.

В официално изявление на Министерството на отбраната на Руската федерация, публикувано в „Телеграм“, се казва:

„За времето, когато Буча беше под контрола на руските военни, нито един местен жител не е пострадал от насилствени действия. Всички снимки и видеоклипове, публикувани от режима в Киев, за които се твърди, че документират престъпления на руски военни в Буча, са провокация и най-вероятно фалшификати. Южните покрайнини на Буча, включително жилищните райони, бяха денонощно обстрелвани от украински войски. Всички части на въоръжените сили на РФ напълно напуснаха Буча на 30 март. На същия ден привечер в града влязоха украинските войски, а „доказателствата за престъпленията на руската армия“ в Буча се появиха едва 4 дни по-късно.

През времето, когато това селище бе под контрола на руските въоръжени сили, нито един местен жител не е пострадал от насилствени действия. Това личи и от множество видеа на украински репортери и местни жители в града, заснети в първите дни след изтеглянето на руските части. В рамките на операцията в северните райони на Украйна около Киев, включително в гр. Буча, руската армия достави на мирното население 452 тона хуманитарна помощ.

Излизането от град Буча не беше блокирано. Всички местни жители имаха възможността свободно да напускат селището в северна посока, включително към Република Беларус. В същото време южните покрайнини на града, включително жилищните райони, бяха денонощно обстрелвани от украински войски с едрокалибрена артилерия, танкове и реактивни системи за залпово изстрелване.

Бихме искали специално да отбележим, че всички руски части се оттеглиха напълно от Буча на 30 март, ден след последния кръг от преговори между Русия и Украйна в Турция.

Освен това на 1 април кметът на град Буча Анатолий Федорук потвърди във видеообръщението си, че в града вече няма руски военни, без да спомене дори за един местен жител, който да е застрелян или дори пострадал. А още по-малко пък трупът му да се въргаля по улиците на града, каквито масови кадри са заснели на 4 април украинските пропагандисти – очевиден фейк.

Виж изявлението на кмета на Буча Анатолий Федорук на 1 април, в което не се споменава нищо за трупове и кланета. ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/doCw4FfXq4E

Затова не е изненадващо, че всички така наречени „доказателства за престъпления“ в Буча се появиха едва на 4-ия ден (на 3 април) когато в града пристигнаха служители на СБУ и представители на украинската телевизия.

Особено озадачаващ е фактът, че всички трупове на хора, чиито изображения се показват и тиражират от киевския режим, след 4 дни престой на улицата не са се вкочанили, нямат характерни трупни петна, а в раните им се вижда несъсирена кръв. Очевиден фейк с много грим и червена боя

Всичко това неопровержимо потвърждава, че снимките и видеозаписите от Буча са поредната продукция с фалшификати на киевския режим, предназначена за консумация за западните медии, какъвто беше и случаят в Мариупол с родилния дом, както и в други градове“.

ВИЖ КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА ОТ АНАЛИЗАТОРА ЮРИЙ ПОДОЛЯКА! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ixXH26Dc2fI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Pentagon can’t independently confirm atrocities in Ukraine’s Bucha, official says

    The U.S. military is not in a position to independently confirm Ukrainian accounts of atrocities by Russian forces against civilians in the town of Bucha, but has no reason to dispute the accounts either, a senior U.S. defense official said on Monday.

    The Kremlin has denied accusations related to the murder of civilians in the town.

  2. Цивилните жители на Буча бяха разстреляни от нацистите „Боцман“
    „Боцман“ е добре познат, включително в Русия, с прякора Неонацистът „Малюта“ – Сергей Коротких.

    От 2014 г. воюва в батальон „Азов“.

    Именно той даде зелената светлина да се стреля по хора без идентификационни знаци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.