Митьо Пищова става воайор, пуска снимки с домашно по*но

Митьо Пищова мацкаМитьо Пищова оздравя и се прибра вкъщи, но вече не може да палува като преди. Здравето му е разклатено, няма и пари.

Единственото забавление на бохема било да се рови в стари фотоси от негови оргии и да се припомня старите славни времена. Той качи на стената си във Фейсбук  цели десет  се*с снимки в домашни условия с различни жени и мъже в различна фаза на събличане и различни пози на взаимно доставяне на удоволствие.

Но само час, след като пикантните  фотоси бяха качени в мрежата седем от тях бяха изтрити заради новата забрана на Фейсбук да се качват снимки с неподходящо съдържание.

Изявяващият се като  плейбой и бизнесмен се вижда не само като участник в оргиите, но на един от кадрите се вижда как наблюдава бурен се*с между двойка. Издава го огледалото над главите на страстните любовници, в което се отразява светналото му от удоволствие лице на скрит наблюдател.

Близки до Митьо  разкриват, че той изпитвал страшен  кеф да гледа как двойки се съвъкупляват  и да ги снима, а след това да ги запазва в безкрайния си  архив и да си ги гледа насаме. В профила му се появиха и доста провокативни снимки на момичета, които се чекнат по прашки в неизвестни спални. Някои от фотосите бяха изтрити, защото  самите момичета се шокирали и са подали сигнал за публикации без тяхно разрешение.

Мнозина се чудят дали по този начин Пищова да не е решил да изкара някой лев, защото в момента е беден като църковна мишка. Нищо чудно по този начин да намеква на някои хора от бившето му обкръжение, че трябва да го подпомогнат финансово, за да не цъфнат голички във фейсбук, притесняват се участници в оргиите.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.