Митьо Пищова си сложи памперс на легендарния питон

Митьо Пищова болницаМитьо Пищова напълно загази!  Бохемът  лежи обездвижен вече повече от месец в хирургичното отделение  на търновската болница.

ВИП пациентът е принуден да жертва и най-милото си – своя легендарен питон. Сега го е увил в  памперс, в който върши неотложните физиологични нужди, тъй като е закотвен на леглото, оплака се самият той.

„Имам диабет и бъбречна недостатъчност, малокръвие и ниско кръвно. Никога не съм бил-зле. Две сестри ме гледат тук, помагат ми да стана  и да направя няколко крачки. Свършиха ми всички пари, нищо не ми остана. За Бога, братя, помагайте ми, както навремето аз съм ви помагал, с изтощен  гласец помоли от болничната си стая Пищова.

Всички негови приятели изведнъж го забравили и никой от тях не си направил труда да отиде и да  види поне за пет минути болния си другар по чашка. Може би си имат друга работа, а може би се страхуват, че той ще им поиска пари, които никога няма да им върне.

Докато лежа тук  е толкова страшно положението при мен, не мога да ги посрещам като царски синчета в Арбанаси с манекенките, с джакузитата, с шампанското, каза тъжно Митьо. Понеже няма навън кой да ме гледа, ще ме оставят в болницата за празниците. Тук ще посрещна Коледа, тук ще карам и Нова година. Никога не съм си и помислял, че такова нещо може да се случи и да ме оставят всички да страдам сам. Когато имаше трапези с агънца, прииждаха на талази, а сега никакви ги няма“, каза още търновският бохем и със сълзи на очи  призова за помощ всеки, на когото той е подавал ръка през годините в трудни моменти или се е веселил на трапезата му.

Даже даде и телефона си, който има на сърце, да му позвъни и да му даде някой лев.

Но приятелите му се правят на глухи и слепи и ги няма никакви. Явно бохемът, който едва не се задуши в джакузито си през октомври с любимите си манекенки, сега ще кара наистина празниците сам.
ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/STZF8GlK2Co

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.