Отличник! Митко Калайджиев налапа 400 хиляди от еврофондовете

Милко КалайджиевОткривателят на  чалга таланти и пиленца  Милко Калайджиев  лапнал близо 400 бона от еврофондовете.
Хитрият певец, който напоследък отглежда дини и пъпеши, започнал да се занимава и с хотелиерство  и отворил бутикова къща за гости  в любимото си село Мезек, която пък построил  с пари от Програмата за развитие на селските райони.

Няма лъжа, няма измама. Той просто намерил човек да му напише проекта и кандидатствал, без да използва връзки. Във фонд „Земеделие“ подскочили от радост, като разбрали, че за пари пристига при тях  най-известният засукан мустак в държавата, ценител и обожател на женските пиленца.

Милко Калайджиев отишъл  лично във фонда, за да стисна ръка на хората, които са одобрили за финансиране точно неговия бизнес проект.

След като станало ясно за височайшото му  посещение, всички във фонда яко развълнували и  му устроили посрещане като на суперзвезда, забравяйки само червения килим и момите с питка и сол. Държавните чиновници чинно се наредили на опашка да си направят селфи или обща снимка с човека, който откри  Преслава, Анелия и куп звезди, а той даже им раздал автографи.

„Сумата, която е  одобрен да получи  е около  376 хиляди лева.  Няма никаква  далавера, няма връзки, всяка стотинка му е дадена напълно  законно“, твърдят от фонда. Къщата за гости се намира в изоставен селски район, но непрекъснато е пълна с посетители.  Тя има само с 5 стаи, обаче  разполага със сауна, фитнес и стая за ароматерапия и масажи. На първия етаж за гостите има голям хол, веранда, малка трапезария и добре оборудвана кухня. Мераклии  могат да  наемат цялата къща за 300 лева на ден през лятото и 400 през зимата, буквално без пари. Стая с две легла се предлага за 60  лева на вечер и весели компании атакуват малкото хотелче всеки уикенд и разполагат с всички удобства.

Калайджиев разчита на ниските цени и многото си приятели, които му гарантират оборота.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.