МВнР на Русия: Западът се приближава до точката, от която няма връщане назад. Премине ли я, реакцията на Москва ще бъде свирепа и болезнена за него

Западът се доближава до точката, от която няма да има връщане. Премине ли я, реакцията на Москва ще бъде свирепа и болезнена за него. Това заяви заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков в интервю за вестник „Известия“.

„Надяваме се, че нашите противници си дават сметка, че стъпка по стъпка се приближават до точката, от която няма да има връщане назад. Къде точно е тази точка, която ще предизвика нашата свирепа и изключително болезнена за тях реакция – това оставям на тях да гадаят и решават, но това тяхно усещане за външнополитическа всепозволеност и опиянението им от собствената им безнаказаност в крайна сметка ще доведе до реакция от наша страна, която ще бъде много по-свирепа и болезнена от това, което тези крадци си представят“, заяви той.

„Европейският съюз обяви, че ще конфискува лихвите от незаконно замразените руски активи и тези средства ще бъдат прехвърлени във фондове, които снабдяват Украйна с оръжия“, продължи Рябков. „Цинизмът им шокира до такава степен, че човек се чуди има ли граница на моралния упадък на политическата и финансова шайка, която днес задава тона в Брюксел и другите столици на ЕС?“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Много повече по темата „Voici comment la Russie peut récupérer son argent volé tout en laissant l’Occident financier s’effondrer tout seul“ ИЗВАДКА- Това, което е наистина опасно обаче, е лекотата, с която Русия ще може да съди Euroclear, клиринговата къща, която посредничи за всичко това в Европа, за незаконно преобразуване на активи.«Русия вероятно ще спечели и след това ще донесе тази присъда по целия свят, за да започне да конфискува активите на Euroclear“, каза Рикардс. „Euroclear е депозитар на 40 000 милиарда долара. Това би хвърлило световната финансова система в хаос“. Западът си играе с огъня в отношенията си с Русия. ЩЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ ПОДОБЕН МАТЕРИАЛ В ДРУГИТЕ НАШИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ МЕДИИ.МОЖЕ ЛИ БОЙЧЕТО ДА СЕ ДОСЕТИ, КАКВО ЩЕ МУ ДОЙДЕ НА ГЛАВАТА С ТАЗИ УПОРИТА КРАТУНА СРЕЩУ РУСКИЯ АГРЕСОР. ГЕОПОЛИТИКАТА Е МНОГО СЛОЖНА НАУКА, ТАМ ЗА ТАКИВА ДОКАЗАНИ ДЕБИЛИ ПРОСТО НЯМА МЯСТО, А ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ.

  2. Градовете от държавите в БРИКС се съюзяват с Казан. Столицата на Татарстан е създадена от българи, след това разрушена и подновена. „Вижте 10-те най-красиви сгради и забележителности в Казан (СНИМКИ)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.