Манол Пейков: България е Украйна! Ако Русия спечели битката там, ние сме следващите, които ще се бием

По време на обсъждането в парламента на точката за подновяването на военновременните запаси (където най-йезуитски на нито едно място не се споменава, че цялото съдържание на военните ни складове бъде подарено на Украйна-б.р.) Манол Пейков възкликна: „България е Украйна в момента и Украйна е България. Ако Русия спечели битката там, ние сме следващите, които ще  се бием“.

„Украйна в момента е фронтът на цивилизацията“, отбеляза депутатът от ПП-ДБ. „Знаем, че в България има политически сили, които с къси сърца ходят при госпожа Митрофанова и с протъркани коленца. И същите тия хора се опитват да отвържат българския лев от еврото и да го вържат към рублата. И това са хора, които непрекъснато лъжат своите избиратели, че работят в интерес на България. Те работят в интерес на Русия! Ние, ние сме хората, които работят за каузата на България“, продължи той.

Неколкократно Росен Желязков му направи забележка да се придържа към темата с боеприпасите, а Пейков настояваше, че съвсем класически следва точката в изказването си, признавайки по този начин индиректно, че оръжията от изпразнените ни складове ще заминат за Украйна.

Последва редовната словесна престрелка от място между него и депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев. Ганев този път се въздържа от обиди, но посъветва Пейков поне да си слага сако от уважение към държавната институция. „Този, на когото днес ще ръкопляскате, затвори и изгори живи над 100 човека, мирни граждани, не по време на война. Някой друг ще ви съди за подкрепата ви за укрофашисткия режим, не аз“, каза депутатът от „Възраждане“, като визира случая с обсадата на профсъюзния дом в Одеса през 2014 г., когато украински националисти запалиха живи, а впоследствие доубиха с тояги и куршуми оцелелите полузадушени протестиращи срещу преврата – майдан граждани.

Пейков започна изказването си с припомняне на руската атака преди четири дни в Краматорск, когато загинаха две 14-годишни близначки. Докато депутатът казваше как „поредните две руски ракети С-300 удариха пицария“, депутати започнаха да му се смеят и той настоя председателят на НС да им направи забележка: „Кажете им да не се смеят“. След което продължи да говори за ракетната атака.

„Няма да коментирам вашето изказване. Да го квалифицирам като некомпетентно ще е твърде меко“, отвърна Цончо Ганев по повод „ракетите в Краматорск“. Той призна, че смъртта на две деца е безспорно голяма трагедия, но обвини Пейков, че не казва цялата истина. „Не казвате, че в това заведение е било пълно с висши военни от различни западни държави. Загинаха около стотина чуждестранни висши военни, офицерски състав- западни инструктори. Не споменавате и че събитието се случи по време на война, а децата са косвени, случайни жертви. Трагедия пълна, най-вече за семействата на двете деца“, добави депутатът от „Възраждане“. И припомни за профсъюзния дом в Одеса.

„Защо, след като в решенията, които ни предлагате да гласуваме никъде не пише за Украйна, а г-н Пейков говори само за Украйна?“, попита пък Георги Свиленски.

„Ще продадете ядрените реактори на България, ей така, за един ден, и България ще остане без ядрена енергетика“, констатира Свиленски. Депутатът от БСП настоя да разбере дали са наясно началниците на отбраната, че в момента Народното събрание изпразва складовете на армията ни.

„Предмет на решението е обновяване, а не изпразване“, коригира го йезуитски Росен Желязков.

ОБСЪЖДАНИЯТА В НС ПРОДЪЛЖАВАТ! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Ако руснаците нямат намерение да идват , по добре да ни изпратят едни Сармат, че нещо почвам да се радикализирам и предполагам няма да съм сам.

    • Няма да си сам!
      Абсцесът има нужда от рязане!
      Казвам го от личен опит- когато давах дежурства през нощта в спешен кабинет!
      Пациентът е България- с назрял абсцес, който има нужда от радикално решение- инцизия! И гнойта да изтече в канала!
      Всякакви плахи и палиативни решения водят до едно- смърт за пациента!
      Там няма място за много мислене- има място само за безапелационно и решително, своевременно действие!
      Всякакви идиоти, че това било вредно, да не ми се плезят, защото съм го разбрала от личен опит!
      Сама- с един охранител!

  2. Когато са те кръстили Путин и си се обградил с мокри путенца и вместо да избиваш наред се ослушваш, дори пълни дебили като този от снимката се гаврят с теб.
    Няма да имам нищо против едни 4 000 000 от населението на България-цвят на нацията да бъде избито.

  3. Заигравай се, копеле, с войната
    Мобилизират ли ме, аз ще взема автомата
    … и познай на кой първо ще пръсна главата
    Нали си издател, сигурно обичаш поезията –
    „Главата… кървав фенер с разтрошени стъкла… Гео Милев

  4. Вярно, че времето е сгъстено , но
    Майко Българийо кога успя да народиш
    такива жалки национални ПРЕДАТЕЛИ?

    Вероятно първия и единствен Гео стратегически анализ на г-н манол Пейков е бил, когато за първи път е влязъл в Народното събрание с цел да се облекчи.

  5. Абе тук има много агитиращи и радващи се, че не са глупави като нас да гласуват.
    Е как е сега като живеете в усрайна?
    Как е да слушаш агитациите на някакъв си фъфлещ плондер, който се е самонарекъл полковник?
    ……………………
    Нищо че на една голяма част от българите това им действие може да струва живота, освен няколкостотин милиарда, кефите ли се колко сте велики и умни?

  6. Не знаех,че България е присъединена към Украйна.
    Ако недоразумението от снимката се чувства украйнец да заминава да се бие за тях.

    • Свиквай!
      Това е планът им. Да няма България!
      Затова развяха навсякъде осраните знамена! И докараха десетки хиляди бандеровски рецидивисти- които издържате в петзвездните хотели по черноморието!
      България е планирана от тях за заличаване!

    • А сега де?
      Нали като окачиха посраните жълтосини байряци на всяка българска сграда се превърнахме в осрайна?
      Писахме дори тук доста по темата, що се учудваш, като милион и половина укророби гласуваха за партии на войната , а 60% се биеха като горили в гърдите колко са велики и нема да гласуват.
      Сега кой какъв се чувства няма никакво значение и никой няма да те пита. Щом си православен подлежиш на заличаване, няма да бъдат пипани само турци, цигани и хазари, тъй като са собственици на територията.

  7. Освен това планът им е да докарат тук зеления наркоман и остатъка от армията му, за да продължат войната от наша територия- с български войски!
    После да не кажете, че не сте знаели!

    • Малка поправка- не осрайна, а исраел:)
      Гнездото на поеврейчените х@зари има план да се премести на нашите земи, но преди това трябва да ни разчистят.

      • Мина, дори всеки ден да го повтаряме, двукраката маймуна с телефона не вярва и продължава да си повтаря, че в България такива неща не можели да се случат.

  8. Абе изрод смотан, ти не си гражданин за демократична държава! Вие не сте народа, народа ще реши! Вие сте шайка фашисти! Чака ви Народен съд!

  9. На тая небръсната п@тка ако й хвана перчема и брадата- ще й ги вържа на фльонга и ще я накарам да се н@пикае!
    Да си знае, мръсник с мръсник!

  10. Този недобръснат депутат не е ли онзи, който си призна открито че е обратен на митинга на обратните? Там нима не откри кой да го оправи както и където си може?
    Изобщо не е ли време за парламента да не кандидатствуват педераси и манафи?

  11. Ти ли, бе торба с ла*на ще се биеш. Ха дано.Ама в усрайна иди да се биеш.Максимум 10 мин.живот ти давам в реална обстановка.

  12. Е, четящите тука си знаят, че от години го повтарям: Войната е неизбежна. И не само локалната, териториална, а следващата световна.

  13. do G Bridge

    За съжаление, нашето племе ВИНАГИ е било предателско! Имаме си традиции в това отношение – турчеене, гърчеене, русчеене… откъдето завее вятърът и откъдето идва келепирът…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.