МАЙК ТАЙСЪН ВБЕСИ БЪЛГАРИЯ – Отказа питката, Изплю таратора и се Изгаври с ВИП-овете в Къщата! Виж Тук:

Майк Тайсън изплю таратораМайк Тайсън отново показа пренебрежението си към българските випове и окончателно ги гилотинира с пренебрежителното си държание.

След като цяла нощ те му месиха питка, за да го посрещнат по нашенски обичай, той отказа да си отчупи от нея, тъй като не ядял хляб. Дълго домакините му обясняваха, че това е обичай и ще ги обиди, докато накрая той от кумова срама не си откъсна… една трошица.

На грижливо подготвяната с часове маса Тайсън седна, но не хапна нищо. Единствено опита таратора и секунди по-късно демонстративно го изплю в салфетката си, понеже не го харесал.

Мъчещите се да му угодят съквартиранти се видяха в чудо. Получи се неудобната ситуация те да ядат, а той да ги гледа снизходително.

„Дали да не му завием малко баница за из път“, затюхка се Рени. „Да бе, сложи му и малко лютеница да си има в едно бурканче, завий му и от питката, ядоса се Емануела. Не виждаш ли, че не яде нищо. Дошъл е с някакъв списък с негови капризи и като суперзвезда няма да се унижава да яде от нашата трапеза. На него не му пука за труда ни, за желанието да му угодим“.

Миглена Ангелова също каза на висок глас, че да се правиш на голямата работа е обидно и от приличие би трябвало да опита няколко хапки. Този обичай го има не само у нас, но и в САЩ и почти в целия останал свят.

Майк селфи„Оставете го и не го молете повече, нека си звездее колкото си поиска!“ – призоваха част от обидените съквартиранти.

Боксьорът се съгласи съквартирантите да му зададат няколко въпроса на двора и да задоволят любопитството си, правейки се на журналисти. Той определяше кой е задал най-хубавите въпроси.

След като цифром и словом прекара за три дни общо три часа в звездната къща, боксовото чудовище остави и съквартирантите и зрителите разочаровани и отлетя за САЩ.

Мнозина се запитаха за какво беше целият този цирк и колко струва на Нова телевизия да докара един напълно отегчен и незаинтересован от България черен човек!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.