Майката на Албена Вулева скри шапките на съквартирантите

Людмила кучеМайката на Албена Вулева влезе в Брадъра с минижуп, черен чорапогащник, високи токчета и скри шапките на всички с облеклото и поведението си.

Тя прилича на Лили Иванова в малко по-висок вариант, но за разлика от мълчаливата прима, устата й не спира да меле.

Ти що ми тормозиш детето, попита тя Кали и певицата се сви, като запетайка. А ти що си такъв страхлив, обърна се тя към Наско. На Камелия Тодорова пък каза, че я обожава и е била на концерта й в НДК, но обърка коя песен е слушала.

Людмила влезе с домашния си любимец Исай, който първо разнежи съквартирантите, а после те плахо попитаха къде ще върши естествените си нужди. Където  си поиска, махна царствено с ръка Людмила. Той е много специален и ако иска в леглата ви, ако иска под тях, където си намери място.

Кучкова реагира буквално по детски и каза, че няма да разреши да й се чишка на възглавницата. Щом там иска, там ще чишка, отсече Людмила. Той е много по-вип от вас.

 В началото Албена Вулева гледаше майка си като извънземна и не вярваше на очите си, че е влязла в Къщата. Тя дори не каза, че това е майка й, но тайната остана скрита не повече от минута. А това е моята хубава дъщеря, обяви дамата и всички зяпнаха, а Вулева притестено я прегърна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.