Майдан? Сценарият е абсолютно същият!

Помните ли как през 2014 г. футболни фенове от фашисткия „Десен сектор“ в Украйна бяха извозени до проруската Одеса, а там пометоха и запалиха палатковия лагер, след което запалиха и профсъюзния дом, където се бяха скрили уплашени протестиращи жени, деца и младежи. Изродите избиха десетки, дори стотици невинни хора?!

Помните ли как бяха залостили вратите отвън и когато опитващите се да излязат хора, за да се спасят, успяха да разбият прозорци и врати, неонацистите ги хващаха и ги доубиваха пред сградата.

Помните ли, че когато избиха онези, които успяха да излязат от сградата, после същите неонацисти влязоха вътре и доубиваха останалите живи с огнестрелно оръжие, ножове и с голи ръце.

Помните ли бременната жена удушена с кабел в един от кабинетите на сградата?! Ето това се случва днес и у нас!

Сценарият е абсолютно същият! Действието е добре замислено. Наличието на транспарант, чукове, маски, спрей… ясно показва, че те са били подготвени и вероятно им е било платено.

Избран е подходящ момент – след конкретно футбулно събитие, за да изглежда като обичайна вандалщина на футболни ултраси.

Това обаче не е прост вандалски акт. Това е добре обмислен политически ход, иницииран от псевдолиберални глобо-фашистки политически фракции, под диктовката на конкретно посолство, участващо активно в структурата на настоящото ни управление.

Бдете!

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. КОЙ ДА БДИ В СОФИЯ ИМА САМО СЕЛЯНИ С КУЧЕТА КОИТО ОЕРАХА
    УЛИЦИ И ГРАДИНКИ ЗА ДА СЕ ПРАВЯТ НА ФРАЖДАНИ.
    ЩЕ НАПОМНЯ НА ОНЕЗИ КОИТО НЕ СА ЧЕЛИ ЗАХАРИ СТОЯНОВ…….
    ДО МАЩАБНО ВЪСТАНИЕ РЕВОЛЮЦИЯ НЕ СЕ СТИГНА ЗАРАДИ ПОДЛОСТА И ПЕДАТЕЛСТВОТО НА СЕЛЯНИТЕ, СЕЛЯНИТЕ И ПАК СЕЛЯНИТЕ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.