Люси Дяковска Шокира с Клошарски Вид!

Люси

Люси Дяковска ходи като клошарка въпреки сериозните си банкови сметки, които се пукат по шевовете.

По дрехите й никой не може да познае,  че е милионерка, притежава луксозни имоти у нас и супер тузарска къща в Берлин. Незапознати обаче с приказното й имуществено състояние, често я смятат за бедно българско момиче, което едва свързва двата края.

За разлика от родните певици, които не излизат на улицата без да са минали през коафьора си и без да навлекат одежда от скъп бутик, Дяковска изобщо не обръща внимание на дрехите и се облича скандално небрежно. До такава степен, че не прилича на певица от родните ширини, а по-скоро на  американските и британските звезди. Но техните дрехи поне са преднамерено небрежни, иначе купени от скъпи магазини.

Къдрокосата плевенчанка бе засечена преди седмица в Борисовата градина със свлечени дънки, тип шалвар, протрити и скъсани на коленете и провиснала тениска. Люси разхождаше кучето си Мели, което е кръстено на голямата й любов Камелия, която пък я изостави, за да се хвърли в обятията на щерката на Йорданка Христова – Ивана.
И ако все пак е нормално да тичаш в парка в небрежно облекло, то няма обяснение защо Дяковска изкара почти целия „Х фактор“ в клошарски вид. От уважение към предаването дори Криско от време на време си слагаше костюм, само тя се появяваше на съдийския стол в неизменните съдрани дънки и някоя блузка, която не само не е върхът на модата, а прилича на закупена от циганска сергия.
Според психолози, поведението и отношението на Люси към облеклото е вид отрицание. Не само отрицание на обществените порядки и стил, не само бунт срещу обществото, но и отрицание на самата себе си. Чрез дрехите тя крие женската си същност и насила се прави на безлична, за да не бъде харесана като жена.
В същото време смята, че небрежното облекло е признак на артистичност.
Може би да, но е и признак и на лош вкус и мързел да покаже истинското си аз.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_hnqihxKyBg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.