Луна: Бойко Борисов е Безличен! Не го Искам за Съпруг!

ЛунаЛуна обърна плочата и се скара на  Бойко Борисов в ефир, че е безличен и  няма типичен български акцент в стайлинга си.

Не, че настоявам да ходи в Брюксел, обут с цървули, обаче трябва да има типично български акцент в облеклото си, който да го отличава от другите и да показва неговата националност. Така в обикновен костюм той просто се обезличава и е един от многото там, слива се с тях, а това не е патриотично, категорична е певицата.

А вие наистина ли повярвахте, че му предлагам брак, попита фолкаджийката водещия по Нова телевизия. Първо той не е мой тип, второ не предлагам брак аз, а чакам мъжете да го направят, и трето – просто беше интересно да кажа тези думи, за да видя облещените физиономии на съквартирантите, засмя се певицата. Просто беше част от шоуто. Бях влязла, за да играя игра и нямам вина, че другите се бяха взели толкова насериозно.

Също част от играта беше и твърдението ми, че ще се кандидатирам за президент, открехна за пръв път завесата фолкаджийката. Направих си социален експеримент. Исках да видя колко души ще ме приемат и наистина ще ме подкрепят. Една непозната жена, една певица… Нарочно заложих на патриотизма, на народната носия, на всички тези неща, които отдавна сме оставили в историята. Бях приятно изненадана, че доста хора ме приеха положително и даже ме подкрепиха.

Не говоря за съквартирантите. Те са измислени випове, смятат се за голямата работа, всеки различен от тях го обявяват за луд. Обикновените хора обаче ми симпатизираха, подкрепяха ме, гласуваха за мен и ми беше много приятно да разбера, че патриотизмът в тази държава го има, че много хора се чувстват българи,  като чуят една българска песен и видят една народна шевица. Надявам се да съм ги научила на нещо и моето послание да е стигнало до тях. Че в този живот е достойно да бъдеш преди всичко човек, а след това певец, артист, или грамада от мускули. Че трябва да се отнасяш с уважение към всичко – парите, храната, природата.

Доволна съм от себе си, а който ме мисли за луда – негов проблем, каза певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8TpIBidT9iI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.