Лудост! Английска баба се съблече гола в защита на бежанците

гола бабаВъзрастна британка се съблече гола и залепи с лепило задните си части за стъклото на  витрината на известен лондонски магазин.

Дамата извършва своя лична протестна акция  срещу политиката Дейвид Камерън  спрямо бежанците и затварянето на границите за тълпите сирийци.

Специално за акцията Кей Бишъп се облякла доста провокативно. Сложила си бански с телесен цвят и рошава перука на срамните части. Върху гърдите си пък лепнала  лента с надпис: „Най-сърдитата бабичка в света“.  Кет е обладана от идеята всички държави да приемат радушно бягащите от войната сирийци. Тя нарочно се приковала към витрината с яко лепило и започнала да крещи по микрофона, че САЩ, Австралия, Канада и всички големи страни трябва да бъдат солидарни и да приемат мигрантите. Трябва да сме хора и да си подадем ръка. Престъпление е да се оставят хора  да живее в страна, в която бушува война и загиват деца, крещяла зяпенена Кет. Лондончани се трупали повече да гледат безумната гледка, отколкото да слушат речта й.

„Най-сърдитата бабичка“ изобщо не се срамувала от голотата си и висналите си прелести, защото е  свикнала да се показва гола пред публика. Дълги години тя работила като стриптизьорка и да се покаже по организъм било професионална чест за нея. Тя се закани, че ще залепи дупе по магазините и в други  градове на Великобритания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.