Ливанският в. „Al Mayadeen“: Западът рухна, от него остана само лъжливият му медиен октопод

Al Mayadeen: От разрушения Запад остана само медийната му машина за дезинформация

Епохата на Западната хегемония приключи, от него остана само един огромен „медиен октопод“, чиято единствена функция беше да дезинформира населението на планетата. И той ще продължи да го прави до последно, пише днес във водещото си коментарно заглавие най-четения ливански вестник „Al Mayadeen“. Дойде моментът, в който светът се опомни и спря да вярва на САЩ и ЕС, които дълго време прикриваха кървавите си престъпления срещу човечеството, посредством които те всъщност управляваха света. Около Русия и Китай се създаде източния азиатски лагер, като контрапункт на умиращия Западен и днес сме свидетели как все повече страни се присъединяват към него, пише авторът на статията.

Превод от Al Mayadeen, Ливан:

Светът вече придобива нови очертания. Западът тотално рухна икономически и ментално, епохата му на световен хегемон свърши. От него остана само лъжливият му „медиен октопод“. ШОС вече включва половината от населението на света, а групата БРИКС вече е с по-голяма икономика от тази на страните от Г7, като с всяка изминала година разликата в БВП ще се увеличава с над 10 % в полза на БРИКС. И не толкова заради растежа на БРИКС, колкото заради главоломния спад на икономиките на САЩ и ЕС.

Забелязал ли е светът признаците на геноцида през 21 век – събития, които западните медии с умишлено размити формулировки и срамно лицемерна лексика описват, колкото да вкарат за пореден път в заблуждения света?

Чули ли сте поне веднъж Западът да се е опитал да обясни причините и целите на израелските бомбардировки над палестински градове и унищожаването на стотици хиляди цели семейства, включително на спящи деца и майки?

Западните медии хладнокръвно и педантично описват случаите, без да задават въпроси или да коментират, тъй като се отнася до терористични операции на терористичното им прокси – псевдодържава Израел, която бавно и постепенно унищожава палестинския народ от 1948 г. насам.

Всяко от тези убийства на цивилни е извършено с американско оръжие в ръцете на ционистките държавни терористични организации, чиито лидери са престъпници, чиито ръце са опетнени с кръвта на жертвите на кланетата в Деир Ясин, Кафр Касем и много други селища.

Това е дело на лидерите на западащият днес Запад.

То продължава от началото на британската окупация на Палестина в началото на миналия век до днес?

Някой запитвал ли се е с каква съвест западните правителства оправдават мълчанието си относно продължаващия тероризъм и изтребването на деца и майки от бандата, която нарича себе си „израелско правителство“?

Нещо повече, тя използва всички методи за убиване и мъчения, използвани от терористите в Ирак, Сирия, Афганистан, Йемен, Либия.

След пролятата кръв на милиони невинни хора, пострадали от най-новите самолети – американско производство — след десетилетия на окупация, блокада, глад, разрушаване на домове, конфискация на земи, изселване на коренно население от земите му, след такава брутална гавра с най-основните човешки ценности – правото на сигурност и достоен живот, как някой, който всячески подпомага тези престъпления и мълчи за тях, се осмелява да сочи с пръст Русия, обвинявайки я, че опитвайки се да спаси от геноцид своето население в Донбас, тя всъщност нарушавала човешките му права?

Какво трябва да разпали историческия огън, който да разкрие истинската същност на Запада и да го постави на мястото, което заслужава – на бунището на историята.

Как могат представителите на същите тези окъпани в океани от кръв западни режими – колонизатори, окупатори и терористи, избили милиони невинни души по цялата планета, в момента да бръщолевят небивалици за това кой е демократ и кой не, кой е цивилизован и кой не, кой е достоен и кой не, какво трябва да се направи тук или там и трябва ли да се прави нещо или не?

Как смеят да говорят днес тези западни генетични престъпници!?!

Всичко, което палестинците, жителите на Донбас и още статици народи по планетата искат, е да живеят на земята си в мир, в сигурност и с достойнство! Ще стане. Новият многополюсен и по-справедлив свят вече дойде.

Източник: https://www.almayadeen.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Много се спекулира с т.н. „Запад“.
    И тук не смеят на назоват нещата със собствените им имена, за да не би някой обиден чифут да ги нарече случайно „антисемити“.
    Някой някога да е споменал нещо за Хазарската мафия? Някъде да има статии за сатанистите Ротшилд, Световния еврейски конгрес, Бнай Брит (синовете на рязаните), масоните, Билдерберг, Римския клуб, и един куп демонски организации?
    Няма нищо.
    Само Запад, та Запад.
    Нищо не се пише за инфилтрацията на държавите и подривната чифутска дейност отвътре.
    Само се посочват симптомите, но не и еврейският тумор, който разяжда нациите отвътр.

  2. Ще отговоря отново с виц, макар. че вицове за евреите няма – всичко е истина.
    Малко еврейче пита баша си:
    – Тате, какво е демокрация.
    Отговор:
    – Това е, когато ние прибираме парите на ГОИТЕ (обидно назавание на не-евреите).
    – Тате, ами ако те не са съгласни?
    – Ааа. Това вече е антисемитизъм.

    Коментар:
    Защо всеки силен лидер по света започва първо с тях?
    Защо в момента един еврейски наркоман ближе американски анални отверстия и проси инструменти за убийство?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.