Лех Валенса: Населението на Русия трябва да се съкрати до 50 млн. души

Светът трябва да смаже и унищожи режима в Москва и когато постигнем тази цел, популацията на Русия не трябва да надхвърля 50 милиона души. Това заяви бившият кранист, водач на профсъюза „Солидарност“, експрезидент на Полша и носител на Нобеловата награда за мир Лех Валенса в интервю за френската телевизия LCI. Думите на Валенса предизвикаха бурна реакция в Москва, след като ги цитира и вестник „Фигаро“, а говорителката на руското МВнР Мария Захарова сравни Нобеловия лауреат с украинския сериен убиец Чикатило.

„В Русия живеят 60 народа, които са били погълнати от Москва по същия начин, по който днес поглъщат украинците. Ние трябва да помогнем на тези народи да въстанат срещу Кремъл. Ние, народите на солидарния Запад сме длъжни да сменим руската политическа система и да намалим населението на Русия до не повече от 50 милиона души.“ – заяви Лех Валенса.

„Дори Украйна да спечели тази война, след 5 години Кремъл отново ще й посегне, след 10 ще се появи следващият Путин.“ – заяви Валенса, цитиран от LCI. Според бившия полски президент западните държави трябва „да форсират смяната на политическия строй в страната и да организират въстания на народите.“ В противен случай Русия ще си остане имперска, смята някогашният дисидент, профсъюзен водач и пацифист.

„По план Руската федерация трябваше да бъде унищожена още през 91-ва година, когато се разпадна СССР. Но Горбачов се оказа твърде умен. Заблуди ни. Ние си казахме: имаше Сталин, Брежнев, но за разлика от тях Горбачов е мил. И ги оставихме на мира.“ – съжалява със задна дата Валенса.

Бившият президент на Полша се съгласи, че Западът има интерес от това да разширява сферите си на влияние и го прави основно в източна посока към границите на Русия. „Трябда да е ясно, че Западът разширява своето влияние чрез НАТО и Евросъюза като присъединява нови държави, но го прави с демократични методи. Докато Русия се стреми да прави това с насилие.“ – допълни Валенса.

„Лауреатът на Нобелова награда за мир, бившият президент на Полша Лех Валенса призова населението на Русия да бъде съкратено до 50 милиона души. Той счита, че за постигането на световен мир, Русия трябва да бъде „разчленена“.

Разсъждения в стил на маниака-сериен убиец, украинския националист Чикатило, който между физическото съкращаване на населението и изяждането на собственоръчно разчленените от него трупове на жертвите, си мечтаеше да „живее като в Полша.“ – коментира в телеграм канала си Захарова.

Андрей Романович Чикатило е най-известният в СССР сериен убиец, изнасилвач, педофил и човекоядец. В актива си има записани най-малко 43 убийства с особена жестокост. Телата на някои от жертвите си Андрей Романович изяждал. Осъден е на смърт и разстрелян на 4 януари 1994 година след като президентът Борис Елцин отхвърля молбата му за помилване.

А относно думите на Валенса: 79 % от населението на Русия са етнически руснаци, което ще рече над 118 милиона човека. Така че думите на Валенса подозрително приличат на призив за геноцид при това от носител на Нобелова награда за мир. Интересно ако Путин беше направил изявление, че населението на Полша трябва да се сведе до под 15 милиона души, какъв ли вой щеше да наддаде психо-запада.

И още: „В Русия живеят 60 народа, които са били погълнати от Москва по същия начин, по който днес поглъщат украинците“, каза Валенса, бившият президент на страната, половината от чиято територия е немска (Източна Прусия), подарена на Полша от Сталин след края на Втората световна война. Немците от въпросните територии са изселени, а на тяхно място са се заселили поляци. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Полският народ е субетнос на руския и трябва принудително да се разтвори в него. Заличаването на полските мъже и заплождането на полякините от руските воини, последвано от забрана на полския език и самосъзнание, ще свършат работа. Аллаху Акбар! Ахмат Сила!

  2. НАТО ЕС САЩ СОРОС СА ЧИКАТИЛО НА 21 ВЕК ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ПРЕБЛАГОСЛОВЕНА ДА Е

  3. Наистина живеем в извратения свят, предсказан от Оруел. Дегенерат, призоваващ за унищожение на милиони, носител на Нобелова награда за мир!? Бог да помага на Русия – единствената надежда за нормалност!

  4. Поляците и украинците се оказаха много лоши хора! Не ми е ясно какво предлага валенса – как да бъдат сведени руснаците до 50 млн? Да видим как ще стане – който копае гроб другиму – сам пада в него. Тази поговорка действа безотказно!

  5. И този психически увреден човек е бил президент. Докога такива идиоти ще се издигат на ръководни постове ?

  6. Ами тогава да съкратят поляците до 5 милиона !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.