ЛГБТ активистите сами се изобличиха, като се обявиха „за“ джендър пропаганда сред децата

Дълги години едни политици и политически активисти ни убеждаваха, че нямало такова нещо като джендър идеология. Казваха ни, че никой не иска да я налага и ,че твърденията за обратното били “руска пропаганда”.

Но веднага след като джендър пропагандата в училищата бе забранена със закон от парламента, НПО-тата, политиците и активистите нададоха вой и истерично запищяха как този закон бил много опасен и проблематичен и щял да забрани еди какво си. На секундата десетки НПО-та организираха протест с искане да се позволи джендър пропагандата в училищата.

Чакайте малко – ако няма джендър идеология и никой не иска да я налага, какво значение има това, че я забраняваме? Тоест те си признават, че джендър идеология има и че те искат да я разпространяват в училищата.

Това е красотата на този закон. Твърде вероятно е той да срещне яростен отпор от добре финансираните и свръховластени западни НПО-та у нас, както и от съдилищата, които отдавна са превзети от ляво-либерални соросови съдии. Дали България може да устои на техния натиск – ще видим, но шансовете ни не са големи. Само че законът постигна невероятен успех дори само с обявяването си – всички ЛГБТ активисти, които искат да разпространяват джендър идеологията сред вашите деца, се разкриха моментално. Всички политици, които са против забраната за разпространяването на джендър идеологията в училищата, всички НПО-та, които смятат този закон за “опасен” и прочее – те се изобличиха сами. Директно си признаха, че ИСКАТ да говорят за сексуалност с вашите невръстни деца.

Ще го повторя, защото е важно да знаете какво искат те – те искат вашите деца, да говорят с тях за сексуалност и повлияят на сексуалността им. Замислете се за секунда колко гнусно е това.

Колкото и да пищят, че законът е “руски” и подобни нелепи опорки, като на събратята си в Грузия, те вече не могат да се крият и да се подиграват на нас, нормалните, че се борим с “въображаема джендър пропаганда”. Щом забраната им пречи, значи не е въображаема.

Запомнете това, защото разбива на пух и прах опорките им – те са против забрана на джендър пропагандата и протестират да няма тази забрана.

Виктор Блъсков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. С право в България една от най – обидните думи е да наречеш някого ПЕДЕРАСТ.
    И същите тези, които отговарят на това определение сега искат да узаконят и педофилията.
    Иначе за какъв крив „космос“, педало – лесбийките и останалите извратеняци ще се натискат да говорят с децата ни за ИЗВРАТЕНИ хомо-полови отношения и секс.
    Лично аз, ако видя някое такова неопределено същество да се доближава до моите деца ще се погрижа муцуната на съществото да изглежда така, че хората да бягат от него. Може после да ме осъдят, но майната ви и на педерастите и лесбийките в ссъдебната система и на унгарския циганин сорос.
    Извратената истанбулска конвенция вместо да защитава ЖЕНИТЕ от насилие направи така, че педали травестити пребиват ЖЕНИ съвсем „законно“ на педерастката олимпиада на макарона.

  2. Не знам дали има джендър пропаганда в училището дето учат внуците ми веднъж едно от тях се оплака каза дядо госпожата приказва глупости на следващата сутрин я измъкнах от класната стая и в тоалетната и набит два юмрук, след което тя ме покани на кафе в барчето на училището за изумление на директорката и колегите и, е за нарушение на обществения ред ме задържаха за срок до 24 часа но след 3 часа ме освободила, дялан камък съм сега внуците ми са на почит в училището а дядо им е член на родителски комитет та с тия джендър идеолози трябва со благо, со кротце и понякога сериозен кючек.

  3. Педалите,лесбийките и останалите извратеняци лъснаха и в Народното Събрание – цялата група на ППДБ,ДПС и неколцина ог ГЕРБ – 57 обратни ми се струват прекалено много.

  4. А нии, ний сме идиоти -по Ботев, вече евроатлантически. Процентът на духовната гнусотия у нас стана огромен, за радост на нашите попечители.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.