Лавров: Русия ще победи, Западът не разбира друг език

Русия ще победи в конфликта, разпален от Запада с ръцете на украинците, защото западняците не разбират друг език. Това заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров в интервю за ТАСС преди участието си в 79-та сесия на Генералната асамблея на ООН.

„Победата ни е задължителна, защото те не разбират друг език. Тази победа ще бъде постигната, нямаме никакво съмнение. Ние, руснаците, се обединихме пред лицето на войната, която Западът разпали с ръцете на украинците“, каза Лавров.

Ръководителят на руската дипломация подчерта, че за да се върне ООН към изначалните си функции заради които е създаден, Западът трябва да разбере, „е загубил войната, която започна както срещу Русия, така и срещу международното право“. „И няма нужда от никакви реформи и пренаписване на устави, просто трябва да се прилага Хартата на ООН, каквато беше одобрена и приета от всички държави преди много години. Проблемът е, че Западът спря да зачита международното законодателство“, завърши той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ООН изигра една много добра неутрална позиция и застана на страната на правото и истината, а не на лъжливата пропаганда. Поздравления!

    • Нещо май сЪ изказваш кат бг президент! Трябва после да се обеснява какво всъщност си искал да кажеш.

  2. Няма как първата война за 21 век да бъде загубена от Русия. В 20 век такъв случай няма, няма да има и през 21 век. Просто история – нищо повече!

  3. Няма такова нещо като война.
    Просто Руснаците, понеже са много добри и милостиви хора удовлетворяват неистовото желание на на укро-нацистите да се срещнат лично със своите идоли – бандера и шухевич.
    Въпрос на време е да уредят среща на урсулата фон дер лайно и другата недоубита нацистка паплач с техния фюрер и идол хитлер ….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.