Кръвта на децата в Севастопол е по ръцете на украинските и нашенските управляващи терористи

Терористичната атака на т.нар. Въоръжени сили на Украйна, при която загинаха цивилни, включително и деца, показва, че киевският режим е потенциална заплаха за мира в цяла Европа. Киев отдавна премина всички закони на войната – убийства на журналисти, забрана на партии, отмяна на изборите, атентати срещу невоенни цели. Към днешна дата подкрепяният от ЕС и САЩ режим на незаконно удължилия мандата си Зеленски, не се различава по нищо от „Ал Кайда“ или „ИДИЛ“.

Според руския външен министър Лавров, няма съмнение и за съпричастността на сащ към атентата в Севастопол. Ясно е, че натовското разузнаване, сателити, АВАКС самолети и дронове координират и направляват действията на бандеровските терористи. По-страшното е, че това вероятно става с одобрението и подкрепата на колониалните власти в държави като България и Румъния, което ни прави обект на нежелан интерес от страна на ВС на Русия. В този смисъл, уважаеми сънародници, нали разбирате, че ако стигнем недай си Боже до нов Ньой или нова 1944, няма да можете да се обяснявате, че вие не сте гласували, защото не подкрепяте атлантическото режимче у нас, а сте оставили твърдите и купени ядра на герб, ппдб и дпс да определят съдбата ни? Оправданието „политиците така, а народът онака“ няма да важат. Но да не се отклонявам. Всякакви червени линии бяха преминати.

През ноември, 2021 г. Русия предложи на НАТО взаимни гаранции за сигурност и нова архитектура на сигурността в Европа, която да не е за сметка на една отделна държава. През 2022 в Истанбул Путин се съгласи да изтегли руските армии от Киев, Чернигов и Суми, както и да позволи на Украйна да влезе в ЕС в замяна на украински военен неутралитет и признаване на Крим, Луганск и Донецк. Сега Путин отново протегна ръка на Киев и Вашингтон, предлагайки мир срещу изтегляне на ВСУ от рускоезичните Донбас и Запорожие, както и военен неутралитет на Украйна и падане на санкциите (които несравнимо повече навредиха на нас, европейците). Отговорът беше изписан с кръвта на цивилни. На убитите в Севастопол дечица и на обезглавеният в Дагестан православен свещеник.

Оттук насетне шансовете за мир все повече намаляват. Дори Западът и Кремъл да се съгласят за преговори, руското общество нито ще забрави, нито ще прости. Войната ще върви към още ескалация, освен ако евентуално тръмпистите не се наместят в Белия дом и не успеят да направят нещо (но и на това не трябва да се възлагат големи надежди, заради дълбоката държава, която всъщност управлява Америка). И не забравяйте, че кръвта на децата в Севастопол е и по ръцете на герб, ппдб и дпс, които превръщат България в тил на бандеровските терористи. И на тези, които гласуват за тях, разбира се.

Автор: Симеон Миланов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. Остава още съвсем малко време и ако Путкин не реагира и не удари сатанистите му е спукана работата и нашата след тях.
    Гаврят се с женския полов орган от 20 г. а той през това време си внeсе 20млн. негри и джихадисти, за да му изнасилват рускините и бият русначетата.

  2. Към онзи НИК ( ,,псувнята,,) .. ,който дава ,,съвет,, на Путин , ха ха ха,пък и го нарича и се опитва да го приравни със собственото си животинско ниво. Явно човешкото качество на осмисляне на база ,на християнски добродетели ,ти, е чуждо. Путин е велик стратег, човеколюбец и родолюбец . Той ,,воюва,, , ама това не можеш да разбереш с примитивизма си.

    • Кой какво може или не може не е работа на парапитека-Кибонго с едноцифрено IQ да му прави анализ.
      В крайна сметка това бяло християнско население няма само да се подмени само. Белите на фронта да измират за чифутите, а черните маймуни внос с милиони.
      Очевидно всеки ден, все ще се намери някое червейче, което се взема за анаконда, но за сега нямам намерение да ви оставя да живеете в розов балон с илюзии и лъжи! На който не му понася, да си пуска телевизора, там ще го лъжат 24/7.

    • Бялата раса е расата по модел на Бог. Тя е създадена, за да не се смесва. Не случайно, по Библията да се смесва расата е смъртен грях , тъй като променяш божественият замисъл. И новият и старият завет са писани само и единствено за белите християни, другите не могат да чуят гласът на Христос. Всички останали раси, дори и християни нямат общо със заповедите и пророчествата в Библията. За това децата на Сатаната, евреи искат да унищожат бялата раса. Чифутите претопяват бялата раса, като вкараха черни и мюсюлмански фанатици да оплождат бяли жена, за да се загуби белия ген. След премахването на бялата раса, евреите ще станат истинските господари на Сатанинското земно царство. Бялата раса е единствената ,която може да ги спре. Дори масовото навлизане на маймуните във всички спортове и планирано в последните десетилетия. Целтта е да им се вдигнат доходите и престижа в обществото до толкова, че да могат да се размножават с бели жени. Което вече и успешно правят. Сега вдена ли? Стана ли ти ясно, защо се увеличават с милиони маймуните по нашите земи и Русия?

      • Разбира се… Щедро финансирана от мъгливия Остров…

    • Вече втори път руснаците свалят американски дрон над Черно море. Вече втори път се оказва,че е фейк взет от руските телеграм канали и пропагандни платформи. Продължава необяснимата благосклонност на руското МО към щатските дронове, които участват в целеполагането на обекти в Крим. С много граждански жертви. И не само. Руските военни приличат на кон с пранги. А искат той да галопира. Липсва политическа воля. Пропутинските коментатори фалцово критикуват президента. Неговите противници го наричат „молец“. Прякор на Путин от неговия период в Санкт Петербург.

      Боян Чуков

  3. Тука можем да си философстваме до припадък, да обвиняваме както намерим за добре, с мисъл, че сме най-знаещите.Е НЕ СМЕ, ПУТИН НАПРАВИ ЧУДЕСА,ЩОТО ДЪРЖАВАТА МУ БЕШЕ ПОЧТИ СРИНАТА ДУХОВНО И МАТЕРИАЛНО И ПРОЕКТА С ТАЗИ ВОЙНА В УКРАИНА ТРЯБВАШЕ ДА ПРИКЛЮЧИ С РУСИЯ.Е Путин се оказа на нивото на Петър първи, не само възстанови страната си, не само и даде вяра и духовни сили,Путин показва на света цялата низост и мерзост на колониалния запад, който с ограбеното от колониите направи своята ГРАДИНА.Е дойде пробуждането, отново с кръвта на руския народ,основно на тази заблудена част от него зомбирана от години в Украина. Пък ние, сме по-жалки от всякога.ВСЕКИ ЧОВЕК И ВСЕКИ НАРОД ТРЯБВА ДА Е РОБ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И НА ИСТИНАТА, НЕЗАВИСИМО ОТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ-СЕНЕКА. За справедливост и доброта пледират преди 2400 години Сократ и Платон.Е ние се изродихме и подведохме на цялата западноевропейската проказа, наречена евроатлантически ценности, проснахме се в краката на световните престъпници, които даже ни обявиха за фантастични съюзници.

    • Иванов, къде видя да съм писал или казал, че отричам свършеното от Путин?
      Омразата на хазарските слуги ще свърши работата по пробуждането на руския народ.
      Няма никакво философстване. Няма никакви обвинение, просто си казвам мнението. Някак си ми се струва, че сайта е оставил коментарите с тази цел.
      Пък и с фактите нали знаеш кой спори? Ако не вярваш на информацията, която съм събрал, нищо не ти пречи да провериш как стоят нещата и тогава да ми говориш за спор. Не да се метнеш в съвсем друга тема и да си мислиш, че оборваш казаното от мен.
      Има достатъчно умни хора в Русия, които от години говорят за ислямизацията там, но мразещите Русия нещат да знаят истината. Точно както мразещите България отричат истината и отрицателното си IQ, че не я виждат.

  4. Факю, имаме само малки различия в интерпретациите, иначе сме с много близки оценки за събитията, аз не съм ти критик, бъди спокоен.

    • Не става въпрос дали си ми критик, или аз на теб, а истината да се види от повече хора. Извинявам се ако съм прозвучал критично.

  5. Не разбрахте ли, че всички управляващи са сатанисти, и си играят цирк, за да не се събудят Гоите? Всички без изключение се кланят на Дявола-Сатана. Клонинга-Путин, Ангела Меркел-Хитлер, Барак Обама-Хитлер, Бил Клинтън-Рокфрлер, Хилари Клинтън-Рокфелер, Адолф Хитлер-Ротшилд, Емануел Макрон-Ротшилд, Бреджит Макрон-Ротшилд, която е мъж, Клаус Шваб-Ротшилд, двойника-Байдън, Тереза Мей-Хитлер, Румен Радев-син на Тодор Живков, Боико Борисов, син на Тодор Живков,Влодимир Зеленски-син на Сорос и т.н. Не разбрахте ли. че трябва да си избиват християните, които юдео-хазарите-ционисти наричат-Гои. Русия е регистрирана като корпорация на Америка. Време е да се събудите, защото тези сатанински изроди искат да избият 90% от човечеството. „Истината ще Ви направи свободни!“

    • Общо взето си хванал вълната, само не знам кой от години забърква Тотдор Живков в него. Човека макар и да не ми е любимец, е направил повече за България и българите, отколкото всички милиони дебили, които са на държавна издръжка след него.
      Не знам тези драскачи дето се водите супер десни, нацисти или там за каквито и да се мислите. Цялата ви манипулативна схема се срутва, веднага след като добавите Тодор Живков, Сталин или друг свестен човек, за който има милиони документи доказващи противното. Все пак не се е случило в каменната епоха, архивите си стоят и лъжите няма как да минат незабелязано.

  6. Така:Комунизма е същото измислено зло като капитализма от юдео-хазарските дегенерати-хомосексуалисти Маркс и Енгелс. Тодор Живков е копеле на Фердинанд, а другият известен сатанист Сталин,който изби в Русия над 20-ет милиона православни християни е копеле на барон Ротшилд.Също няма никой, който да е на държавна издръжка, защото всички държавни институции са частни американски фирми/корпорации, които са регистрирани в Dun&Bradstreet в Америка. Президентство, парламент, министерски съвет,НАП, КАТ, МВР, АПИ,МнЗ, ВиК, и всички незнайни и знайни държавни институции са Американски корпорации.
    Който търси намира!

    • Намираш дедовия.
      То като се пренебрегват фактите мога цял роман с глупости да ти напиша с цел пропаганда.
      Нямам за цел да споря с теб, вервай че намираш нещо си, такива като теб още много ще страдат, само не се пъни да внушаваш лъжи на хора, които са чели официални документи и знаят фактите.

  7. Тук сайта не ми пуска препратките към сайтовете, които публикувам с доказателства, че всички държавни фирми са частни американски корпорации.

    • Това е ясно от много години. „Българска земя ООД“
      Не само държавните фирми, но и общини, полиция, парламент ….
      Чети по внимателно и коментирай коректно.
      Аз на училище не съм ходил.

    • Не изпитвам никаква нужда да чета сайтове на малоумници. Това че някой си е написал нещо в сайта си не го прави истина.
      Въпрос на интелект, много четене и усет е да различиш кое какво е.
      В повечето случая обаче българинът избира пожелателно истината.
      Особено за залитащите към фашизъм, комунизъм, либерализъм…… и други подобни религии. На тях все някой друг им е крив, че са тъпи.

  8. Влезни в сайтовете: „Знай своите права“. „Да излезнем от корпорация България“. „Живите мъже и жени“. „Jivite.com“.
    Чети и слушай хубаво!
    Това, което си учил в училище почти всичко е лъжа.

    • Ако ти напиша 42 реда простотии и два реда истина, някой не е съгласен, но ти продължаваш да тикаш само истината напред , как се нарича?

  9. Наистина ти си от тези кръглоземци, които вярват, че земята е кръгла и се върти като пумпал със скорост от 1670 км. в час.Аз ти давам сайтове да си провериш това, което ти пиша.Там с документи и доказателства ти дават всичко.Виж си личната карта, че имената са ти написани с големи букви и обърнати. Ти се водиш мъртъв по техните морски закони. С големи букви се пишат фирмите и мъртъвците. Това, което си купувал с личната карта не е твое,а е на корпорация България, и ти доброволно си го предал на частната фирма България. Прочети кой е собственост на личната карта?

    • Ти си тотално неадекватен бре аркадаш.
      Научи се да четеш.
      Научи се да разбираш и обмисляш прочетеното.
      Чак тогава се упражнявай да пишеш и правиш пропаганда.
      Тройкаджии по милост от помощни училища да не ме занимават с глупости.

  10. Ти не разбрали, че в училище са те учили да не знаеш, а не да знаеш? Защото, ако знаеш ще си голяма заплаха за цялата сатанинска матрицата, в която са те вкарали от раждането ти до смърта ти. На тези, които управляват планетата не им трябват мислещи живи мъже/жени, а им трябва био-невежа маса и говеда и Гои с кошерно мислене- граждани, персони, лица и т.н.за да може с твойта енергия да храниш тези паразити.
    Чети между редовете.
    Истината ще те направи свободен!

    • Боже-Господи до къде стигнахме, двойкаджиите от помощните училища, които са прочели нещо и гледат как веднага да изпъкнат с високото си IQ, да ме учат на неща дето съм писал преди 20 г. :)))
      Пък и да му обясняваш не вдява, не може да чете, не може да разбере, не може да мисли ……. но иначе научил 2-3 цитата и декламира гордо….

      Тези дето управляват планетата търсят такива като теб и гледам намират, така че не ги мисли и не се пъни много, че ще ти се размине да нахраниш паразитите, въпреки че истината те е направила свободен електрон.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.