Криско разплака публиката с песен на Дими от „Сленг“

Криско ДИМЧОАктрисата Маца, част от журито и част от публиката на „Като две капки вода“ не се сдържаха и се разплакаха на изпълнението на Криско, който имитираше Дими от „Сленг“.

„Как да умра, като няма рай?“, пееше рапърът и доста хора бършеха сълзите си. Младият изпълнител не само беше докарал визията на Дими, но и беше влязъл в кожата му, имитирайки идеално гласа му.

Това шоу и съгласието на 24 – годишния Кристиан да участва в него, напълно разби представите на възмутените родители, които роптаеха срещу текстовете на рапъра и шашна пищящите му от възторг почитателки, които видяха и другото му лице.

Сценичният образ на габровеца се оказа напълно измислен и предназначен само за отбраната публика. В действителност истинското лице на рапъра се оказа съвсем друго. Той не капризничи, не мърмори, приема всяка задача без да роптае, репетира усилено даже показва една типична за възрастта му неувереност. На всичкото отгоре се оказа, че може и да пее и без проблеми сложи в малкия си джоб Нона Йотова, която уж беше известна певица, а сега не може да докара няколко верни тона.

На всичкото отгоре Кристиян не заявява самоуверено като другите: „Ще се справя“, а винаги признава, че трепери от вълнение дали няма да се провали и че подготовката му е била много трудна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.