Криско прелъсти сексуално ученичката си Дарина от „Х фактор“, ще я прави звезда

криско даринаРапърът Криско за кой ли път показа, че има усет към красивите жени и в същото време не се застоява дълго с една и съща.

 Според актуална информация от  светските среди рапърът е зарязал сегашното си гадже – танцьорката Ася Капчикова заради червенокосата и изкусителна  Дарина Йотова, която е в неговия отбор  в X Factor. Криско беше съвестен ментор, при това на момичетата и се похвали, че навсякъде ходи с тях по участия, за да ги потопи в истинския живот.

Съмненията, че е хвърлил око на Дарина и даже  й обещал, ако не победата, то поне да стигне финала  в X Factor се потвърдиха още миналата седмица, когато талантливата Виктория и Дара останаха на елиминации и въпреки че Вики пя много по-добре и много по-професионално, уж зрителите изгониха Виктория, а оставиха изгората на Криско.

Снощи пък тя направо се класира за полуфинал, а на елиминации останаха Стивън Ачикор и група АВА, като нигериецът си замина, а момичетата останаха.

Дарина беше от участниците, които се промъкват между капките. На всеки лайв в коментарите на Нова плей валяха обиди за начина й на пеене, фръцкане и разголване и зрителите се обзалагаха, че тя ще си тръгне, но това не се случваше.

Дарина Виктория
Талантливата Виктория /вдясно/ отпадна, за да остане любимката на Криско – Дарина

Снощи преди елиминациите, тя си призна, че е единственият участник с най-много отрицателни коментари в социалната мрежа, а журито я нарече на шега – най-мразената участничка. Всъщност тя е най-неталантливата от останалите, но Криско е готов да я направи звезда, защото има сценично присъствие и занапред ще има и фенове.

Освен това тя е приятелка на Гери-Никол, която направи дует с рапъра и той я познава още от срещите им във Варна.

Новата любов на Криско вече дава всичко от себе си на сцената, за да получи после желаната кариера. Нищо чудно да спечели, макар че на фона на сочената от всички за победителка Християна Луизу, тя прилича просто на аматьорка с хубаво личице и въртеливи очи.

https://youtu.be/h–Lak_A4N0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.