Криско „видимо недоволен“ – няма никакви участия!

Криско и ЛораСкандалният хип-хоп певец Криско е остана без никакви участия.

През един от най-силните месеци за всички, които се подвизават на сцената  – декември, рапърът го ударил на принудителна почивка. Той се надявал да го поканят в някой град поне за новогодишния концерт, но и това не се случило. Причината е, че всички помнят как се оля миналата година в Горна Оряховица, как изпотроши хотела и буйства, нанасяйки материални щети в алкохолен екстаз. И чак бе заведено дело срещу него.

В момента той още не може да се  измъкне от непредвидения си отпуск и продължава да си „ваканцува“ вкъщи.  Явно в клубовете се страхуват да го поканят заради лошата му слава и заради пререканията му със СЕМ за текстовете на песните.

Изпълнителят, който е известен с непреодолимата си любов си към забранените вещества, не е издавал ново парче след скандалния си дует с Мария Илиева ,,Видимо доволни“,  който пък да му осигури хиляди непълнолетни фенове, високи хонорари и  участия из заведенията.

По време на върха в кариерата си, Криско увеличи еднолично хонорара си от 3 на 4 бона, въпреки това  собствениците на дискотеки се надпреварваха  да го канят. В момента той продължавал да държи високата цена и отказвал да намали мизата, която прибирал за 60 минути изява на живо и изобщо не се съгласявал за по-малко, като държал да му се плаща кеш. В цялата рап гилдия габровецът  е най-скъпоплатеният певец.

Сега пак е най-скъпият, но никой не го кани. Той свил собствените си разходи и си стои вкъщи, но не склонява да пее за по-малко в очакване на лятото, когато парите от морските дискотеки отново ще завалят в джоба му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.