Крисия отива на „Евровизия“, Слави стиска палци на талантливото хлапе

КрисияЧаровното дете-чудо  Крисия ще представи България на детския конкурс на „Евровизия“ на 15 ноември в Малта. Момиченцето ще замине по идея на Слави Трифонов, който е неин откривател и при когото момиченцето  работи от няколко месеца.

В проекта, с който се готвим да шашнем  Европа, ще влязат и малките виртуози на пианото, близнаците  Ибрахим и Хасан Игнатови.  Близнаците също бяха открити от Трифонов във формата му „Пеещи семейства“.  Те ще свирят на пианото, а малката красавица ще пее.

Условието на конкурса  е децата, които участват конкурса, да са  между 10 и 15 годишни. Крисия, Ибрахим и Хасан ще бъдат навършили  долната граница – 10  години. Според Слави  трите хлапета направо ще очароват  зрителите в залата и пред телевизорите  и ще прославят България в цяла Европа, то и в света.

Ще направя  Крисия световна звезда, защото тя има всички качества, казал Слави на своите хора. Песента вече се композира, а тандемът е най-доброто, което България може да покаже в момента. Българин ще е следващият победител на детската Евровизия , бъдете сигурни в това, вдъхновено  обяснявал Дългия  пред колеги от Би Ти Ви.

Целият екип на шоуто  бил вдъхновен  от идеята му. Песента ще е дело на професионалистите  от „Ку-ку бенд“, а текстът най-веротно ще бъде написан от сценариста Ивайло Вълчев.

Родителите и на Крисия, и на близнаците Ибрахим и Хасан буквално са онемели от гордост и  щастие, че децата им ще вземат участие в най-големия музикален конкурс в Европа

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.