Кремъл отхвърли обвиненията за удара в Днепропетровск: Руските военни не нанасят удари по жилищни сгради

Руските военни не нанасят удари по жилищни сгради, а и украинската страна вече призна, че срутването на жилищния блок в Днепропетровск е в резултат на удар от ракета на украинската противовъздушна отбрана. Това заяви пред журналисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, съобщава ТАСС.

„Руските въоръжени сили не нанасят удари по жилищни сгради или по обекти на социалната инфраструктура. Те са високоточни и удрят единствено военни цели – явни или прикрити“, каза Песков. „Сами видяхте заключенията на някои представители на (украинската) страната, които признаха, че тази трагедия е резултат от действието на ракетите за противовъздушната им отбрана“, добави говорителят на Кремъл.

Припомняме, че на 14 януари Алексей Арестович, съветник на началника на кабинета на президента на Украйна, заяви, че срутилата се част от жилищен блок в Днепропетровск е заради падането на ракета, свалена от украинската противовъздушна отбрана.

Арестович е сред най-яростните пропагандисти на Киевската хунта и е последният човек, който би могъл да бъде заподозрян в симпатии към Русия.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Вече слепите, глухите и бебетата разбраха кой избива цивилни руснаци, жени и деца в Украйна!
    Режимът на наркомана зеле и господарите му.

  2. Време е да си кажем истината: че е извършен тих преврат в правителството, което изпълнява чужди наднационални корпоративни интереси. Тези интереси целят унищожаването на българския народ, на неговата култура, история, духовност. Тези агресори превърнаха Родината ни в пустош, унищожиха икономиката ни, окрадоха богатсвата ни.
    Избиха милиони българи и продължават да го правят. Изгониха милиони български деца от Родината ни.
    Много писахме, време е за осъзнаване.
    Призовавам всеки, който се самоопределя като българин, независимо от пол, раса, етнос- да спре да служи на сатана и да защити Отечеството ни- по конституцията на Левски:
    НЕ ИСКАМЕ НИЩО ЧУЖДО, НЕ ДАВАМЕ НИЩО НАШЕ!
    Не бойте се- вечността не свършва със земния материален живот!
    Нито с всяка прашинка от нас.
    Христос е с нас!

  3. българи със скромен принос за залавяне в частна клиника в палермо на боса на босовете матео денаро,издирван от 30г..повече не мога да кажа..краварската жаба мелони да телефонира на своя приятел българскrя кравар николай бареков и да му благодари..ако са й докладвали,но едва ли..жабите не желаят да признават другиму заслуги и делят награди..да са живи и здрави..бг служби са далеч от случилото се..те са на дистанция от битката с престъпността и стоят НАД тия неща..)

    • Понякога съм се чудила на израза:
      “Блажени са невежите”.
      Много разсъждавах. Изводът ми е- ако имах избор, винаги, без изключение, щях да искам да съм от знаещите. Не от невежите.
      Имай предвид, че единици са избрани да носят тази тежест. Малко могат да я понесат:)

  4. IYI,мислиш ли,че ако има Бог,той би допуснал 500г робство и кланета?

    • Иве, не само мисля, а имам лични доказателства, че има. Колкото и налудничаво да ти звучи.
      Това, че го е допуснал- според мен идва от това, че сме го забравили и сме се поддали на сатана.
      Погледни днешното време- младежите, наркотиците, сребролюбието, злобата, завистта…
      Е какъв Бог, когато служим на луцифер(ясновидеца го потвърди).
      За моите отношения с Него- не мога да ти го напиша тук. Имах много труден момент в живота ми и няколко случаи на “чудеса”, които бяха измолени от Него.
      До последното получих- нямам “научно” обяснение.
      Това ми се случи, когато нямах абсолютно никаква надежда в нищо друго.
      Нещо като- аз и Той.
      Трудно е за обяснение- нямам такова.

      • след поражението при косово поле,на сърбите от турците-в тази битка има българи биещи се страната на турците,както между впрочем и при превземането на константинопол през 1453г от турците,с участие на българи-в една сръбска народна песен се пее,че бг е наказана от Бог и завладяна заради тежка карма..гонения срещу богомили и вярващи от богати боляри,предателства и отделни болярски съюзи с поробителя..

      • Ясновидецо, има доказателства и за сръбски отряди, които години наред заедно с турците се бият при завладяването на България.
        Сърбия не е била завладяна, а са пращали войска да ни поробят, защото са мръсната сръбска паплач, който самостоятелно не е могла да просъществува нито една година в уж дългата си история.
        Докато български войници има само от завладените феодали, които са били длъжни да пращат войска. Разликата е огромна, който може да види.
        Сръбското и гръцкото племе е много по-мръсно и от турците.

      • Сръбските мантри пък за шибаните богомилски секти хич няма да ги споменавам. Как ние сме прогонили богомилите и затова Бог ни наказва.
        То по тази логика великите „демократизатори“ трябваше отдавна да горят в пъкъла?
        Що не е наказал жабари, френски курви и немци, че направо са ги горили на клади, а не прогонвали…
        Няма как да живееш по законите на сатаната, а да очакваш Бог да те спасява!

    • Ако някой ден се срещнем- ще ти разкажа.
      Затова продължавам да вярвам- колкото и да изглежда черен околния свят- Той ни е дал Вяра.
      Затова рептилиите искат да унищожат Християнството.

      • Ясновидец, думата карма е отречена от християнството.
        Не вярвай на всяка дума.

      • карма значи съдба-не държа на думата..нещата стоят така-бг лежи върху много уран и е силно енергийно място-на такива места се сблъскват различни сили и енергии и живеещите по правило са с трагична съдба..независимо,че сме на кръстопът..и от тук за 5 вековното робство нека се знае..
        християни ни освободиха от робството…но…и Бог ни наказа с робство заради преследване на християни,богомили и отслабена държава..отвратено от боляри население демотивирано за съпротива и пр..защо-ще обясня-през вековете бг народност се формира не само от траки,славяни и прабългари..наште царе изправени срищу вечния могъщ враг византия водят в бг за съюзници кой ли не-кумани,узи,печенеги,маджари,арнаути,власи,татари и пр..велможите им водеха цели племена,родове,нашите царе им дадоха власт и богатства,повериха им крепости,направиха ги боляри…но тези хора ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ НЕ СТАНАХА…и не само,че преследваха бедния и вярващ народ,но и първи се предадоха на турците,за да запазят богатство и власт..т.е предателството е вкоренено в българите защото и др.етноси се вляха в народността,но останаха антихристияни и езичници..затова съдбата ни е трагична..

      • Тук съм абсолютно съгласен с теб, че българина допуска прекалено много паплач в България и затова сме на този хал. Когато живееш на земята, където са отрязани най-много глави и се е проляла най-много кръв, не можеш да си позволиш лукса да се правиш на толерантен педал.

  5. IYI ,помниш ли-А ГОСПОД ОТГОРЕ ПРЕЗ ТЪНКИЯ ДИМ,ГЛЕДАШЕ НА ВСИЧКО-ТИХ,НЕВЪЗМУТИМ! ТИВА Е ОТ ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ!

  6. СПАСЕНИЕТО И ИСТИНАТА СА САМО С РУСИЯ! ТАКА ВИЖДАМ НЕЩАТА АЗ!

  7. Ясновидец- прав си, хванах се за думата, за останалото съм съгласна.
    Иве- нямам обяснения за много неща, включително зверствата, Перущица и Батак, от “Време разделно” се разплаквам, като чета Ботев ми се къса сърцето. Когато някой джендър се подиграе- подпалвам и ми идва да му…….
    Тези зверства продължават и до днес.
    В едно съм сигурна- ако всеки човек се отнасяще с нетърпимост към несправедливостите- нямаше да има такива.
    Пак стигнах до седемте гряха и десетте заповеди…на първо място сребролюбието.
    Не ми харесва да теоритизирам Бог, но за мен ако болшинството от съзнанията съществуват по неговите закони- или опитват, доколкото могат- светът ще се промени.

    • най-големия порок на човеците,порок ном.1 на всички пороци,майката и бащата на всички пороци е …алчността…защото тя е тази която превръща човека..в свиня…той губи човешкия си образ…а един свинарник в който е превърната страната,не може да ражда друго освен свине..и производните им…и..лайна…

  8. Айде да охладим страстите с КРЪСТНИКА-ШЕДЬОВЪРА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !У ПРИМЕРА!…СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.