Кремъл: Британският Миноносец извърши Умишлена и предварително Планирана Провокация

Говорителят на руския президент, Дмитрий Песков, квалифицира действията на британския миноносец Defender в Черно море като „умишлена провокация“ и ги определи като неприемливи и несъответстващи на международното право, съобщава ТАСС.

Кремъл съжалява за инцидента с британския миноносец в Черно море и го определя като умишлена и предварително подготвена провокация. Това заяви в четвъртък прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков.

Песков подчерта, че Москва смята действията на миноносеца Defender за неприемливи и несъвместими с международното право. 

И добави, че руските граничари и въоръжените сили ще действат и по-твърдо, ако в бъдеще някой се опита да организира провокации като инцидента в Черно море.

В какво се състои провокацията: Британският миноносец Defender е нарушил 12-милната зона за сигурност край полуостров Крим. Лондон се аргументира, че за него това са териториалните води на Украйна, тъй като Великобритания не признава Крим за руски. Очевидна провокация на НАТО срещу Москва. Впрочем очаквайте скоро и още една подобна натовска провокация срещу Русия с дейното съдействие на България. Съмнява ли се някой, че след като днес намериха и извадиха черната кутия на катастрофиралия български изтребител МИГ-29, прокурорската проверка ще излезе със заключение, че самолетът ни е бил свален от вражеска руска ракета. Бройте това последното за поредното сбъднало се пророчество на Skandalno.net. Само трябва да изчакате 1 месец да приключи „разследването“ и нашенските продажни власти да съобщят поръчаната им от НАТО и САЩ „блага вест“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Тъпо та дрънка.Тия герберски оцветени новини вече дразнят. Какво ни обясняват за кутията като че ли сме някакви папуаси. Това е военно учение. Наблюдавано от десетки генерали, полковници и безброй по-низши чинове. Хора гледали с очите си и с каква ли не апаратура. Видяли са какво се случва на самолета пуснат за мишена на мерниците на новите ни господари и как „без да иска“ вместо с фотошот, някой неадекватен кравар е разстрелял като патка нашия пилот с истински боеприпас. Каква кутия бе идиоти? Каква солена морска вода в слабата соленост на Черно море, бе мизерници малоумни? Толкова се дразня от това съзнателно премълчаване и оневиняване на американските кретении, съпроводени с нашенско пълзене, че ми идва да пиша на руснаците на изпратят запис на цялото учение и „злополучния инцидент“, което те със сигурност са наблюдавали и записали за собствени си изводи.

  2. Преди дни Вацев при Беновска го произнесе ясно, война до 2030 година ще има. В задачата се пита къде сме ние пак с Гайдите, пак ли ще се спасяваме поединично, пак ли ще се делим на леви, десни, комунисти, червени и пимбяни, или само на две- тъпи и продажни, подли душички и такива, които се борят за благото на всички. Никой в нашите медии не поставя въпроса какво търси английския военен кораб до бреговете на Крим, това не е нито международен път, нито дестинация.Да не говорим за банкянския дебил, който не спря да ломоти за актива си че хванал руски шпиони. У нас кретенизмите станаха норма, представите за набожност и мъжественост се олицетворяват от същия този селски пичага, който е срам и позор за един цял народ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.