Край! Не мога да мълча повече! Ето я Истината за Исторически парк (С ВИДЕО)

Ето я истината за Исторически парк!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Вие редакторите да не сте от сектата на сциентологията. Как можахте да пуснете лудата

    • Парламентарната комисия – съдница на „Исторически парк“, депутатите я разпуснаха набързо посрамени – нередности няма. А ти виж само кой не спря да плюе по парка – медиите на прокопиев, мекерето на Пеевски – доказаният педофил и наркоман, който и в момента е в болница, заради наркотичен делириум – Симо Тека, соросоида Любо Жечев… Да ти изброявам ли още платени мърши, дългосрочно ангажирани с оплюването на парка и лично на Ивелин?! И това, което ти съобщавам са все факти, за разлика от твоите сциентоложки конспирации. Запознай се по-добре с подробностите около скандала и тогава пиши глупости. You Tube е пълен с видеа – има интервюта с инвеститори в проекта, които обясняват най-логично бизнес обосновката му, много неща има. Исторически парк е най-нормален бизнес проект, който обаче не се вписва в политическата матрица за обезродяване на европейските народи и за заличаване на историята- и дава лош пример за самоинициатива на народа със свои средства да мултиплицира националния си дух. Затова го атакуват.

    • Ква секта, бе? Ивелин е православен християнин. Миналата година ходи за 10 дни като харизанин в Света гора, да помага за един градеж на българския манастир там с личен труд само срещу храна и подслон. А през февруари подари на местната църква скъпа икона. Целия Исторически парк струва 15 млн. лв. Верно ли не се избиват от билетчета тези пари? Брех, ти да видиш! На 2 крачки от Варна тази красота привлича доста туристи. На Царевец всяка година ходят средно по 700 хиляди посетители. В Исторически парк само половината от тия туристи да отидат и то не за 1 година, а за 2 или три години общо… по 50 лв. билетчето и… инвестицията за построяването му от 15 млн. лв. е избита. Всичко останало нататък ще е на печалба. Ама нищо, простолюдието слуша глупостите на платени помияри и цъка с език. За пирамидата и прането на пари ще кажа само едно – икономически невежи хора да не се обаждат. И последно – Парка е проверяван, ревизиран и разследван от прокуратури, НАП и квот се сетите още от 5 години. Резултатът е, че няма открита нито една съществена нередност. Иначе нямаше да свикват парламентарна комисия, която няма никаква юридическа стойност. И ввъпреки тая медийно-политическа помия, която изля държавата, няма оттеглили се инвеститори. Просто нищо повече не могат да направят. Даже и да гръмнат Ивелин, паркът пак ще го бъде. И ква секта, при положение, че Парка разказва тематично българската история, каквато се преподава в учебниците – славяни, траки, прабългари… Първо, Второ българско царство и т.н. Хайде със здраве.

  2. Ако медиите в хор плюят някого, значи той е чист, а те всячески се опитват да го омърлят. В спорът Михайлов – Марков, без да съм чел или гледал нищо ново, с мнението си от преди и за двамата, избирам Михайлов. В думите на това красиво момиченце има някаква нескрита искреност, макар че има и силно желание, фенско, което не може да скрие. Аматьорското в този клип ме привлича и ме кара да ѝ вярвам. Истината сама трябва да стига до хората, чиста и е много съмнително, когато някой ви я продава. Патреоновските глашатаи ми продават „истина“ и дори да изглежда логична, тя е омърсена.

  3. Mи то нищо не се видя ! Нещо свети там ама и то нищо не доказва.
    Един писал щом всички плюели значи бил чист. бахти логиката!
    Ми то може да се каже , че щом всички за туй говорят, значи има нещо нередно.
    Ще се разбере някой ден. За мен проблема на тия щом искат да влизат в политиката е, че никъде не казват идеите си и т.н. си политики, изобщо не е ясно какво искат! Иначе съм далече от техния парк и слабо ме вълнува.
    Повече ме вълнува някой дето ще излезне и ще каже:
    1. Излизане незабавно от НАТО.
    2. Не на влизането в еврозона, колкото до еврото то и сега сме с него.
    3. Нормални отношения с Русия.
    4. Промяна на изборна система

      • Ааа само ти ги разбираш нещата …

    • – БКП пълна власт
      – отваряне на Белене и нови ТВО(трудови възпитателни общежития)
      – пълно затваряне на границите
      -въвеждане на купонна система за всички стоки
      – под ред да се продават коли и жилища
      -да се спре интернета и всички ТВ и радиостанции,достатъчно са два канала за информация на населението.Същото се отнася за пресата.
      Дебил

      • Не, Michael, най-добре да се върнем в „процъфтяващата и демократична“, любима на жълтопаветния сороспийски седесариад България отпреди 9 септември, 44 г.:
        – 95 % от българите на село, да се спрат тракторите и каквато и да е техника – да копат земята с рало на волски впряг. Придвижването между селата да е само с коне и в краен случай с каруца. Да се изрови асфалта и пътищата да се върнат в тогавашното им състояние, само 2 от 10 домакинства да имат външен нужник, за вътрешните забравяме. А също и да се спре тока на тия въшливи неграмотни, живеещи до 40-50 години, недохранени и болнави селяндури. Защо ли? Ами по логиката, по която ти искаш да спираш сега интерннета, за да ни покажеш колко лошо било „през комунизъма“. Нъл тъй?

      • Tой се бори с „комунизъмъ“ още и сънува розови еУроатлантически, красивитетни сънища, изпълненис гей полюции по образа на Michael Дажаксън вероятно или пък местния жълтопаветник изживяващ се като такъв :))

  4. А най- ми е смешна теорията, че Исторически парк бил дело на сектата на сциентолозите – американска глобалистка либертарианска структура. Я да видим кой най-активно и от години храчи по парка – медиите на Прокопиев, спонсорирани от Джордж Сорос. Бреййй – излиза, че глобалистите соросоиди и сциентолозите са си дали битка в село Неофит Рилски, община Ветрино. И още нещо: Ивелин Михайлов многократно е разказвал как се е стигнало до това да направи партия Величие. Когато натискът да се построят в района на парка ВЕИ-та със стотици перки, които ще унищожат бизнеса с Парка. Тогава разбрал, че няма да се справи с тия „зелени енергетици“ без политическо представителство в парламента и регистрирал партията. От това излиза, че сциентолозите са и много против зелените енергии. Интересно, интересно… Бе, тия сциентолози накрая ще излязат агенти на Путин и фенове на БРИКС :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.