Костадинов от форума на БРИКС в Москва: Управляващите ни си позволяват да рушат връзки, изграждани с десетилетия

Костадин Костадинов във Фейсбук:

Форумът на БРИКС в Москва на практика е невъзможно да бъде обхванат пълноценно от делегация от трима души. По едно и също време заседават различни работни групи и въпреки огромното ни желание, не можем да сме навсякъде:) Но стават и изненади. След официалната церемония в 12 ч. имахме среща с зам.-ръководителката на инвестиционната политика на Тамбовска област, Олга Камнева (на снимката горе).

Оказа се, че Тамбов, един от силно развиващите се градове близо до Москва, е побратимен с Добрич и има желание да развива сътрудничество със столицата на Добруджа. За съжаление обаче кметът на града, Й. Йорданов, отказвал всякакво сътрудничество. Подозирам, че това е негово лично решение, за което едва ли знаят в общинския съвет. Нашата добричка депутатка Константина Петрова ще провери това, но ситуацията е показателна за цялата ненормална обстановка в умиращата ни държава. Един случайно попаднал в общината неадекватник, какъвто е кмета на Добрич, си позволява да руши връзки, изграждани десетилетия преди това.

А през това време на форума се подписаха споразумения за съструдничество на стойност милиарди между световни столици. Просто ни е бедна фантазията колко безнадеждно сме изостанали от модерния свят. Перспективата ни е много проста – или отхвърляме колониалния гнет, или България ще бъде доубита от колонизаторите и техните компрадори. На 27 октомври ще направим поредният си избор. Дано този път нашият народ избере свободата пред смъртта.

В ПРОФИЛА СИ ВЪВ ФБ КОСТАДИНОВ ПУБЛИКУВА И ТОВА ВИДЕО ОТ НОЩНА МОСКВА К КОМЕНТАР:

„Според евроатлантическата пропаганда това, което виждате, е изостанал, мръсен, беден и пропаднал град, столица на държава, която всеки момент ще се разпадне. Изборът дали да вярвате на очите си, или да вярвате на американските българоезични отходни канали, оставям на вас“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Браво на Турция, – след като повече от 30 години чукаше на вратата на ЕС, а те все й /тръщкаха предд носа й, тя/Турция/ е подала молба за членство в БРИКС. БРИКС е политическо-икономическо общост обединяваща Русия, Индия, Китай, Бразилия, Южна Африка и много други страни по площ и население многократно мнотократно задминаващ ЕС, с членствоно в който ние непрекъснато се гордеем: „ивропейски ценности“ и подобни алабабизми. Заради тези ценности ние сега нямаме нито Южен поток, нито АИЦ Белене, а се гордеем че внасяме газ и яд. гориво от САЩ. Къде отидоха нашите високособивни мини за уран в Бухово и Корило със запаси на уран 200 години напред?! Закриха ги, – америкатското гориво уж не е било по-изгодно. Браво на Турция!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.