Костадинов: Държавата е завзета, овладяна и 100% контролирана от американските служби

„Фондация „Америка за България“ е на пряка издръжка на американското правителство. Тя и сродните й фондации в други страни са американски инструмент, с който те моделират общественото съзнание и гражданските нагласи в държавите, които се явяват техни колонии. Предвидили сме законопроект, базиран на американски закон от 1938 г. – „Закона за регистрация на чуждите агенти“.  Според него всеки политолог, журналист или гражданин, който получава чуждестранно финансиране за дейността си – този факт ще е обществено известен и ще се споменава при всяка публична изява на лицето – за да е ясно за чии интереси лобира. Така хората ще знаят, че им говори и ги убеждава за нещо си чуждестранен агент и лобист. Този законопроект ще бъде приет, когато „Възраждане“ има самостоятелно мнозинство“. Това каза пред БНР лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов. Според него „държавата ни е завзета, овладяна и 100% контролирана от американските служби“.

По думите му, „гражданското общество е подменено, фалшиво, чуждо, изцяло финансирано отвън, а така се създава мощна заблуда за гражданските нагласи в нашата страна, които нямат нищо общо с реалните нагласи на българските граждани“.

„Американците първо си купиха анализатори, социолози, политолози, журналисти… После им създадоха неправителствени организации, носещи гръмкото название „институти“. След това си купиха медии. Затвориха кръга напълно, когато успяха да овладеят и политическите партии. По-голямата част от днешните политически лидери периодично ходят на отчет в американското посолство. Държавата ни е завзета, овладяна и 100% контролирана от американските служби“.

Според Костадинов действията на служебния кабинет са колебливи, защото и президента, като останалите е на къса сиджимка, държана от САЩ. Затова и служебния кабинет няма да покаже на обществото и няма да разследва престъпленията на управлението на четворната коалиция. Дребните заяждания на служебния кабинет с предишните, които наблюдаваме в момента са театро за пред публиката. Те правят всичко възможно за да пазят тайната – най-шумно  премълчаваната обществена тайна – че решенията на българските управляващи са по инструкция на американското посолство в България“.

В предаването „Политически НЕкоректно“ Костадинов допълни, че българската политика е доминирана от лъжци.  „България трябва да се управлява от правителство с хоризонт за поколения напред. Въпросът с газа и енергоизточниците трябва да се реши кардинално и радикално за години напред. Което значи, че те трябва да са руски – такива са реалностите. Икономиката не търпи такива стресови ситуации като днешната“, каза лидерът на „Възраждане“.

По думите му на 2 октомври няма да се проведат просто поредните избори, а референдум за това дали България да продължи да съществува като държава: „С тази политика, която водят нашите управляващи, не съм сигурен, че България ще я има на картата след 5-10 години… България има нужда от мъже, а не от мижитурки в управлението“.

Лидерът на „Възраждане“ посочи, че ако партията поеме управлението на страната, ще направи така, че България да се превърне от обект в субект на международното право – тоест в суверенна държава: „И няма да позволяваме вътрешните ни интереси да бъдат доминирани от общностни, защитаващи някакви имагинерни евроатлантически интереси, просто защото им се плаща за това – отвън“.

За него енергийната криза е съзнателно осъществена и продуцирана от бившия премиер Кирил Петков, който е класически случай на внедрен американски агент.  

Интервюто с Костадин Костадинов можете да чуете в звуковия файл

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. НАРОДЕ ЗАСТАНИ ДО “ ВЪЗРАЖДАНЕ “ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ

  2. Полека с приказките! Видяхме как и Бареков, и Слави, и една мижитурка, набедена на цар с големи приказки захапаха кокала, оядоха се и сега се спотайват и си харчат паричките, крадени от народа.
    Костадинов ще заслужи доверие когато се огради с умни хора, а не да ги елиминира, за да не му пречат в амбициите му, като адв. Гунчева.

  3. Политическото овладяване на страната ни от волята на Вашингтон наистина е 100%. Във военно нещата не са по-различни. За 30 години от старото командване бяха изхвърлени всички патриотични и русофилски настроени офицери и подменени с безидейни кариеристчета. Самата войска беше осакатена и сведена до състав и количество подходящи само за почетни роти и ограничени парадни шествия. С умело режисираната война в Украйна се създаде огромен вакуум който засмука всички складови наличности от съветско въоръжение и създаде условия за дългосрочно и трайно въвеждане на американско такова. Естествено на цени определяни от американските производители и безропотно приемани от васални наши чиновници и военни. Всички видяха каква е схемата при избора на нови самолети за авиацията. И изобщо не се разглеждат качествата на това американско въоръжение – просто се натрапва за да върви печалбата на собствените им производители. А какво е качеството се вижда по фронтовете в Украйна където руското оръжие смила методично американското заедно с персонала от местни и чужди обслужвачи. От трета страна цялата наша силно развита и доходоносна военна промишленост беше с общи усилия режисирано унищожена за да остане единствената възможност да се снабдява войската (доколкото я има) само от чужди определени от новия господар доставчици. И накрая на замаяните до оскотяване аборигени се внушава, че след като вече практически нямат собствена войска, а са „смъртоносно заплашени“ от довчерашния си съюзник и бивш освободител от реално робство (а не „присъствие“), е наложително в страната да присъства някаква даже не американска войска (защото 5000 души няма как да спрат външен агресор дори въоръжен със стрели и лъкове), а жандармерия – по-скоро да пази местната колониална власт да не кривне от стратегията съчинена във Вашингтон. С две думи и окупационен контингент. Като се замислиш – това вече е познато. След Ньойския договор победена България е принудена да ограничи войската си до 100 хиляди души, да няма собствена авиация, да унищожи артилерията си и от цевите на пушките на войската да направи метални огради на казармите (който не знае да види оградата на бившата военна академия в София) и не на последно място да храни и отглежда окупатори на собствена територия и заплаща всякакви искания и прищевки на новите господари. Нищо ново – само дето новите „аги“ са многократно по-безцеремонни от френските окупатори с техните зуави, а дори и от турците през петвековното робство.

    • По-полека с приказките! Народът казва -не ма гледай какво приказвам ,а ма гледай какви ги върша!Така че и тоя дето ги приказва на едро е един лъжец за лична изгода!
      Как мислите -сички са спотайват и приказват лъжи да замаяват народа и само тоя като един Ботев с голи гърди защитава българите в колониалния парламентарен змиярник!?!?Хайде, бре аз и на тоя не му вярвам пък вие както искате!

      • На кого вярваш, бе Геле, на извънземните, на братовчеда Ваньо или само на патката си?

  4. Подкрепяме Възраждане и на тези избори, нямаме друга държава и друг народ. Ножът е опрял вече до кокала.
    На война като на война!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.