Костадинов: Времето на евроатлантическия режим в България изтича (С ВИДЕО)

Извънредно издание на „Не се страхувай“! Лидерът на „Възраждане“ с коментар за събитията от последната седмица като последица от дългосрочна схема за проваляне на страната ни като икономическа, военна, енергийна и национална сила, както и с прогноза за най-близкото бъдеще на България. И още: анализ на Костадин Костадинов – защо атаката срещу „Възраждане“ е толкова масирана, мащабна и агресивна *** ЩЕ ГРЪМНЕ ЛИ ВСИЧКО?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Още веднъж се питам, как някой може да намери пробив в логиката и аргументацията на Костадонов и „Възраждане“? Наблюдавам много изявяващи се кандидат-лидери по форуми и медии. Всички те грабват нечия тези, нечии аргументи и започват да ги развяват като евангелие. Ама той защо, ама вие ми обяснете. Питай него, той има логика на действията си, но не, не е това целта, целите са или сами да изпъкнат и да привлекат поддържници или да очернят, за да свалят нивото до своето. Костадинов е локомотив и на всички е ясно, че такива локомотиви са единици. Ударите са персонални срещу него, дори до падението на недоказана лична обида, освен всичко друго и защото няма дори малко по-слаб такъв лидер у противниците му, който да застане и да спори по темите. „Големите“ партии и движения също нямат. Пробват с юристи и икономисти, които да завлекат жертвата на дъното, като крокодил, в техните си строго специфични и терминологични, мътно-смърдящи блата. Той обаче не допуска това да се случи. Осъзнайте го, това е възможността и дори тя да има слаби страни, посоката е правилната, методите са верните и пътят е един.

    • На ясно съм, че се опитва да спечели десни фенове, но заигравката със Сталин , някак си ми дойдоха в повече.
      Няма как Костадин като историк да не разбира или не знае, че баш Сталин е най-великият политик в последните 500 г.
      Ако го нямаше Сталин преди повече от 100 г. щеше да е изчезнала и Русия и СССР и България и православието. Въпреки твърденията, че е изклал всички попове, подпалил всички манастири и черкви, организирал и избил чрез гладомор и лагери всички вярващи…..
      Не се иска много акъл от хората запознати с историята, за да стигнат то този извод.

      • Каква заигравка, бе Фъки, всичко си е борба за власт, в която разни фракции във властта, са се борили и понеже след голямата бъркотия на Гражданската война е било трудно да се определи, кой с кого е, се е получил голям терор.

  2. Силата на либерал-фашистите е пропагандата. Те са една шепа, но вият денонощно по всички медии и създават впечатление, че са много.

    Нормалните хора сме много, но никой не се изявява по медиите и създаваме впечатлението, че сме малко, че сме съгласни с пропагандата на либерал-фашистите. И Костадинов, и президентът Радев, трябва драстично да повишат присъствието си в медиите. Хората трябва да чуват ТЯХНАТА теза, а не преразказа на либерал-фашистите за това какви са Възраждане или какъв е президентът.

    • МногУ е убаФ Прецидента.
      И той като антинародната сбирщина не свика референдум.
      Макар и антинародното събрание и той да нямат правото по закон да отменят народната воля. Имаха право единствено да променят въпроса, но не и да правят хората на ахмаци, като тях.

  3. На всички влюбени в копейката, питайте го къде ще синът му октомври месец. Малко жокери:
    а) Донбас
    б) Москва
    в) Сибир
    г) сред еврогейове нейде в западна посока

    • Ето това е за което говоря, косвените удари, ЕЖК. Какво променя постната Ви викторина? Кое от нещата, които е казал оборва? Ако беше в Сибир да гони мечки или в Москва да учи, каква щеше да е разликата?

      • Това е силата на неофашистите-либарали.
        Не очаквай да спрат, тъй като и парите и медиите са техни.
        Виж че започнаха да пишат и говорят глупости дори за Петър Клисаров и Пряка Демокрация.
        Предварително знаят от кой трябва да се плашат и почват атаките си.

  4. Разбрах кой е онзи с наклона под 90 градуса надолу, който ме напсува.
    Знам и другия му никнейм в сайта.
    Изпълнява чуждестранни интереси, плащат му, знам и кой му плаща и колко.
    Толкоз засега.

  5. В момента съм в провинцията,ръсят сега,в полунощ,за комари! Никой не знае за какво ръсят!Това е България!А вие,продължавайте да спите!

  6. Политическата класа в България е невъзможна без избирателите и неизбиращите, които я възпроизвеждат.
    Като не искат туземците да поемат отговорност за живата си, за децата си и за родината, ще ги пръскат, що да не.
    Нямало избор, не знам си кво’, все едно това е да отидеш на пазар и да си избереш боза.
    Алтернативата и свободата се появява след борба, така че абонираните за вечно „щастие“ си заслужават туземският посредствен животец.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.