Кончита Вурст рекламира „новото нормално“ с тоалети на Шанел

Кончита моделТравеститът Кончита Вурст, който спечели  “Евровизия“ и предизвика невероятенн скандал между консервативните и по-широко скроените зрители стана  новата муза на модния гуру Карл Лагерфелд.

Наскоро двамата напровиха сесия за списанието CR Fashion Book,  под заглвие   “The new normal“ (Новото нормално). В снимките участва и  бременната моделка Ашли Груд, която с набъбналата си женственост рязко контрастира с неопределения пол на Вурс.

Лагерфелд, който е доста богат и доста инициативен, дори революционен в идеите си творчески директор на Chanel е избрал за двете си манекенки красиви и  много стилни тоалети на известни световни марки.

Всъщност Томас Нойвирт, както се казва в действителност  Кончита не качва за пръв път на модния подиум и не се сблъсква за първи път с модната индустрия. Явно тя/той е решил/ да навлезе с пълна сила в този бизнес. Наскоро именно брадатата певица откри  ревю на Жан-Пол Готие.

„Създавах  Кончита в продължение на много време – всъщност я създавах през целия си живот, казва Томас. Да си транссексуален човек е много трудна и сериозна работа. Това си е мечта и реализация, живот в живота и не трябва да смесваш никога двете неща. Искам да покажа на всички, че човек може да постигне мечтите си, че може да има прекрасен  живот с какъвто си поиска  външен вид, защото начинът, по който изглеждаш не е най-важното нещо, а начинът по който се чувстваш и доказваш“, споделя скандалната Кончита

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.