Конгресмен Марджъри Тейлър-Грийн: Представете си, ако Русия удари плаж във Флорида с касетъчни боеприпаси

Членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър-Грийн (републиканка от щата Джорджия) заяви, че не трябва да има атаки като тази, извършена вчера от украинската армия с американски ракети с касетъчни боеприпаси ATACMS срещу мирни жители на Севастопол.

„Това не трябва да се случва. Представете си, ако Русия, използвайки руски сателит, изстреля ракети с касетъчни боеприпаси по плаж във Флорида. Единствената територия, която американските военни са призвани да защитават, е нашата територия – на САЩ. И в Конституцията ни пише, че федералното правителство защитава щатите“, написа тя в социалната мрежа Екс, коментирайки съобщението за атаката срещу Севастопол, предаде ТАСС.

На 23 юни Украйна атакува гражданската инфраструктура на Севастопол с тактически ракети ATACMS, оборудвани с касетъчни бойни глави. Четири ракети бяха свалени, а петата избухна над града. Според губернатора на Севастопол Михаил Развожаев при атаката са загинали петима души, включително две деца и повече от 150 мирни жителли са ранени. Следственият комитет на Русия образува наказателно дело за терористична атака. 24 юни е обявен за ден на траур в Севастопол и Крим.

По-рано руското министерство на отбрана заяви, че отговорността за украинския удар по цивилни в Севастопол е преди всичко на Вашингтон, тъй като американските специалисти въвеждат целта и траекторията на полета в ракетите ATACMS, въз основа на данни от сателитното разузнаване на САЩ, заяви руското министерство на отбраната.

РАКЕТНИЯ УДАР ПО ПЛАЖА В СЕВАСТОПОЛ- анализ на Александър Сивилов – ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Не можем да си представим такова нещо, защото православните във флорида не с толкова много.
    Но разбира се избиването на православни е теория на конспирациите…… в които „умният“ българинът не вЕрва.

  2. Ама моля ви се , хич даже не си преставяйте нещо такова защото аз съм просто една страхлива пизда. Целият свят вече ме познава като такава.

  3. Наистина не можем да си представим такава мерзост, защото морално Русия и славяните лежим в съвсем друг свят. Кой можеше да си представи,че Ковид 19 беше създадено и наложено като епидемия, за да се съсипе цялото човечество, не само Русия и славяните.Кой можеше да допусне, че масовата ваксинация ще отнеме живота на милиони.Излезе последната книга на Шосудовски за тази невиждана варварщина, на тази нечувана историческа гадост, която извършиха нашите „стратегически съюзници“ Книгата му може вече да се свали безплатно от интернет. „“The Worldwide Corona Crisis, Global Coup d’Etat Against Humanity” by Michel Chossudovsky“ И за какви евроатлантически ценности, за каква демокрация ще ми говорят най-продажните и тъпи български управници, когато е видно, че ни погребват като народ и държава.

  4. Тази крещяща посредственост, тази взаимна омраза, този безобразен език, който всичките ни политици, че и много други използуват в ежедневието си ни погребват.За каква победа в изборите може да претендира банкянския еднокнижник, щом неговият процент гласове е получен с подкуп и зависимост и то само от 30-те процента гласували.С какво ДЕБЕЛООЧИЕ си присвоява процента на не гласувалите за да си оформи комфортния слугинаж.И стадото, безхаберното, което дърпа по една цигара всеки 30 минути, а вечер се дрогира с алкохол продължава да блее.

  5. Май проф. Иво Христов е прав, не английски, а китайски език трябва да учи светът, само дето азбуката му е дяволски трудна.А Гогълът превежда с лекота китайските текстове.

  6. Е не разбрахте ли бе хора, че от Скандално нищо не може да се копира!!!!!

    • Кой ти каза, че не може?
      Иначе ти си учи китайски, корейски, индийски, или там езика на следващите си предполагаеми господари, щом някой ти е казал. На мен българският ми е напълно достатъчен. :)

  7. Що бе приятелю, щастлив ли си от английските надписи навсякъде, на агресивното окепазяване на родния език с англицизми. Не те чух нито веднъж да се произнесеш по въпроса, освен ако това не те дразни, или пък си се примирил с английската ни трансформация с ексклюзивностите и. Ами възраждането на Китай от евтиния труд за щатските акули направи невиждани чудеса. Сега Китай произвежда повече учени от САЩ, пък със своето многомилионно население просто чете присъдата над американската хегемония.Защо аджеба китайците и светът трябва да учат английски, защо ние се проснахме по очи пред колониалните ценности на Запада???.Радваш ли се на спирането на ядрения блок в Козлодуй, след зареждането му с демократичното Ам. гориво наречено диверсификация. Чакаш ли с нетърпение ам. изтребители Ф-16, всеки платен по 200 милиона долара, изтребители от каквито нямаме никаква нужда.Това са грозните факти, да не влизаме в числото на любимите ти лемури.

    • Как да не се радвам на „божественият“ инглиш, само като го чуя и получавам ерекция.
      За китай въобще не ми дреме, нямам никакви намерения да си издължавам очите и да ставам по-нисък с метър, или да си режа пишката, за да заприличам на жълтур.
      Иначе да, радвам се да гръмне козлодуй, да спре нефтохима, храната, водата, новите фЪ16 ….. и каквото още си изброил, защото само гладът и мизериите могат да накарат човекоподобното същество с български лични карти да се събуди и осъзнае. До тогава Бог му готви много страдания.
      А щом ти ме питаш за такива елементарни нещица, срещу които се бора над 20 г. значи няма никакъв смисъл да продължавам да го правя. Нищо от никой не се разбира.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.