Командирът на „Ахмат“: Ударът в Курска област срещу Русия се провали. Той бе подготвен от командването на НАТО

Това е битката, след която Украйна ще падне, убеден е ген. Алаудинов

Терористичната атака, подготвена на ниво началници на щабове на НАТО на Курското направление срещу Руската федерация, се провали. Това заяви генерал-майор Апти Алаудинов, заместник-началник на Главното военно-политическо управление на руските въоръжени сили и командир на специалните сили „Ахмат“. Операцията на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Курското направление се ръководи от командването на щаба на НАТО, заяви Алаудинов.

„Мога да констатирам, че терористичната операция, която е била подготвена на ниво началници на щабове на НАТО, на блока на НАТО и беше проведена непосредствено под контрола на САЩ и Великобритания, така нареченият блицкриг на нелегитимния президент Зеленски, вече се провали. Силите, които ние спряхме, вече не могат да напреднат и със сантиметър – те бяха спрени преди да постигнат и една от поставените им задачи. Сега предстои тяхното унищожаване“, каза той във видео, публикувано в канала му в Telegram.

За денонощие в село Мартиновка, в Курска област, бяха унищожени 14 единици техника, включително бронетранспортьор Stryker, чийто екипаж включваше чужденци, добави Алаудинов. „В заградения от нас район има много сили и средства на противника, които сега предстои да бъдат намерени и унищожени. Но ще ви кажа само за днешния ден. С радост мога да ви докладвам днешните ни успехи. Днес рано сутринта, в 7:30 сутринта, отидох в Мартиновка. Около него днес унищожихме 14 единици техника. Това са танкове, Stryker, БМП-1, Marder, M113, един пикап. Това е наша съвместна работа – на специалните сили „Ахмат“ с Втора бригада на „Специални сили“, но и на морските пехотинци, които също действат непосредствено в този участък“, каза Алаудинов. Той уточни, че в унищожената техника е имало екипирани украински военни, в това число и натовски войници, маскирани като чуждестранни наемници.

Боевете в Курска област са решаващата битка, след която Украйна ще падне, коментира вчера командирът на специалните сили „Ахмат“ в своя канал в Telegram. „Не се съмнявайте в това. Да мислите, че дори може да загубим тази битка. (…) На тези, които седят на диваните си у дома и разсъждават какво трябва да се прави, как трябва да го направим, на всички онези, които са участвали в специалната военна операция за определен срок, а сега са на почивка у дома, мога кажа: момчета, това е точно битката, за която винаги съм говорил. Призовавам всички ви да участвате в тази битка. Да, точно това е решителната битка… защото след тази битка Украйна ще падне“, каза Алаудинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Безумието на тази атака се изразява в това, че украинците ползват последните си ресурси за PR акция на руска територия, за която изначално е ясно, че ще бъде кървава. В момент, когато цялата им фронтова линия се пука по шевовете, да пратиш резервите си в настъпление е строго малоумно. Това е, ако гледаме от украинска гледна точка. Ако насложим цялата схема обаче, с войските на НАТО и желанието, да бъде разпалена световна война, пъзелът се нарежда. Целта е да се разширява максимално фронтовата линия и конфликтът да ескалира. Същото е и с нападенията срещу Иран, Сирия и Ливан. Огънят трябва да се разгори, защото в него ще горят човеци, а това е желанието на кукловодите. Хората трябва да осъзнаят, какво ги обединява, какво е важно за всички и да дадат отпор инак ще се избиваме по всички разделителни линии, създадени от ТЯХ, докато ни покорят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.