Командирът на „Ахмат“ отново потвърди: Обстановката в Курска област е под руски контрол, блокирахме частите на ВСУ

Обстановката в Курска област е под контрола на руските въоръжени сили, завършихме блокадата на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), които навлязоха на руска територия. Това съобщи за ТАСС заместник-началникът на Главното военно-политическо управление на Въоръжените сили на Руската федерация и командир на специалните части „Ахмат“ генерал-майор Апти Алаудинов. По думите му, „ВСУ са планирали да превземат Курската АЕЦ до 11 август, но тази задача не беше изпълнена“.

„Обстановката е под контрол. Завършихме блокадата на онези сили и средства, които навлязоха на територията на Курска област. И бавно затягаме обръча около остатъчните диверсионни групи“, каза Алаудинов. „В момента противникът търпи наистина много големи загуби както в техника, така и в жива сила“, добави командирът на „Ахмат“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. На Путко Путака му набиха чадър в дупарата и му го разтвориха докрай. Да усети сухия рахат, дет се вика. Хахахаха. Укрите с далеч по-малко личен състав и бойна техника му ебаха майката отвсякъде. И сега прислужниците на Путко Путака лъжат и мажат по сайтовете как всичко било „под контрол“. Под контрол, ама някой друг път. Хахахаха. С некадърните, крадливи и корумпирани военачалници на Путко тъй стават нещата. Хахахаха. „Славните“ руски солдати само като видят укрите и се предават с цели полкове. ПуткоДжуджето се е скрило в бункера насрано от шок,страх и ужас. Съвсем скоро Путко ще бъде обесен от своя собствен народ.Хахахаха.
    Дотам я докара Путко.

    • Дай доказателства, да ни пишеш за мокрите си сънища и мечти няма кой да си губи времето да ти чете простотиите.

      Дай линкове с видеа и снимки и факти и доказателства, засега само си губиш времето да пишеш глупости без покритие и се надяваш да изгубиш времето на някой друг, който да ги чете. Такива няма

    • От коя тъмна дупка изпълзя бре?
      В този патриотичен сайт няма място за подмазвачи на сатанисти и глобалистки свине.
      Бегом обратно при еврейските сатанисти да им се оплакваш.

  2. В Русия е надеждата да спаси европейците и планетата от еврейските сатанисти.
    Хазарските еврейски свине мразят Русия, защото в 969 г. владетелят на Киевска Рус, Святослав I от Киев, заедно с Велика България, завладяват столицата Атил и слагат край на сатанинската Хазария. Днес хазарите се подвизават под името евреи-ашкенази.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.