Кой Гласува за ГЕРБ!

Съвсем очаквано начело в изборните листи на хунтата ГЕРБ са се чучнали само дегенерати, отрепки и престъпници… като са добавени и няколко проститутки за цвят. Защото избирателите на ГЕРБ са от такова тесто заквасени, че им е все тая кои са водачи на листите. На тия и шимпанзе да им сложат, пак ще гласуват за него с мисълта, че избират Бойко. Един приятел наскоро каза: „Не е деградация да се пропиеш. Деградация е да гласуваш за ГЕРБ“. Симпатиите към ГЕРБ са най-сигурното доказателство за посредственост, простотия и мазохизъм. Защото гласовете на истински облагодетелстваните и печелещи от режима на Борисов не стигат дори да го вкарат в парламента. Другите – оголялата и обосяла герберска агитка – те са за психиатрията!

ТИЯ КРАДЛИВИ, БЕЗДАРНИ ИДИОТИ КРАДАТ ОТ БЪДЕЩЕТО НИ И ОТ ТОВА НА ДЕЦАТА НИ!

ГЕРБ не е нищо повече от една клиентелистка, келепирджийска, вождистка групировка, създадена и маскирана като партия с цел да краде еврофондове и да замезва с раздути държавни поръчки… под благия поглед на американските колонизатори на Територията България.

ГЕРБ е колониална хунта без идеология, философия и ценности, водена от една обикновена селска Мутра. Вождът й Борисов – едно от най-гнусните недоразумения в цялата политическа история на трите български царства, като кърлеж пие кръвчицата на държавата, народа и бизнеса, обсебил е ресурсите, и разпределя част от тях, за да гаси спонтанно избухващите недоволства на оскотелия от безпътица народ. Прави го по схемата: „Кой лае там? Ти ли? Ето ти едно кокалче, дъвчи и мирувай“. И го прави с ясното съзнание: „След мен – потоп“.

Но иде Видовден и нов Нюрнбергски процес. Само след няколко месеца да си член на ГЕРБ ще е синоним за престъпник, крадец и национален предател. А симпатизантите на групировката, тия най-нисши духом сиви плъшоци, пак ще се скрият в дупките си, от които изпълзяха преди 12 години. Само почакайте. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. За какво ручахме жабетата, като пак ни предлагат ЦЦ и разни други, които извършиха геноцид в България и са много по-страшни и по-опасни от правителството на Борисов?
    Докога ще бъде избивано и преследвано българското население,спрете се!

    • Трол загубен. Какъв Цветан Цветанов те гони теб, бе, той изобщо няма да влезе в парламента. По-страшно нещо от тая гад Борисов няма, защото пак ще манипулира изборите и ще ни се натресе като премиер. Ти си гербаджийски трол.

  2. САМО ИДИОТИ БЪЛГАРОМРАЗЦИ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ФАШИСТКАТА МУ ХУНТА МАФИЯ ГЕРБ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.