Кобилкина обязди нов жребец, който свири на пиано и говори френски!

Кобилкина ТакисЕто така да я наредиш! И всички мечти да ти се сбъднат. Това направи сексоложката Наталия Кобилкина, която най-после  показа новия си приятел Такис.

Влюбените гълъбчета са заедно от няколко месеца, но се запознали случайно. Отишли на бизнес вечеря, но явно освен за бизнес, си говорили и за други неща, затова решили да извикат вечерята на бис и да си говорят само за другите неща, а не за бизнес. Така от дума на дума и от разговор на разговор се озовали в леглото.

Такис е грък, завършил е образованието си в Швейцария, след което  е живял и работил последователно в Англия, САЩ и Франция. Сега е на 37 години  и е мениджър в клон на чужда компания в България и живее тук.

 „Той е с огромен потенциал“ – хвали го щастливата Кобилкина. Умен е, грижовен е към дамите и е роден  джентълмен.  Тя призна, че след развода започнала да си прави планове какъв мъж желае до себе си и какви качества да притежава той, освен обичайните и задължителните. След като му очертала образа и изискванията си на един лист, тя добавила  и две необичайни  желания – да  свири на пиано „Лунната соната” на Бетховен  и да знае  френски.

Сексоложката също като в приказка разказва, че когато отишли за пореден път на ресторант, той видял пианото и започна да свири точно  „Лунната соната”. А френския си го знаел и в това тя се уверила преди това.  Когато засвири, вече знаех, че ще бъде мой. Той просто сбъдна всичките ми тайни желания, радва се Кобилкина и признава, че е много влюбена.

Сега другата й цел е да  създаде семейство отново, а може да живеят и без брак, но иска да роди три деца.

Сексоложката продължава да е в добри отношения с бившия си мъж Делчо, с когото живя цели  12 години, но не му роди нито едно дете. „ Ние сме щастливо разведени и всеки желае най-доброто на другия“ – кълне се тя.

https://youtu.be/n8PEiY02bXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.